Vyhledávání
Sumcový wobler
23.12.2011 | svery | 35.295 zobrazení | 47 odpovědíAhoj zajímalo by mě na jaký wobler máte úspěchy u sumců. V létě bych chtěl zkusit vláčení za lodí. Hloubka max. 5metrů.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Sobota 18. února 2012 v 7:52 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
Losfedos> a kubas> jeden mám veľký povrchový vobler a naň som dal tie čierne ownery čo majú orlý drápek myslím že 2nulky
reagovat - Sobota 18. února 2012 v 7:49 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
Losfedos> ja to všetko viem čo si napísal len som chcel vedieť či naň niekto nechytá a nemá s ním skúsenosti
reagovat - Pátek 17. února 2012 v 18:24 ® Losfedos reakce na …
-
kubas> s tím jsem měl dost velké problemy…překovat kvalitními trojháčky a kroužky je zaklad…
reagovat - Pátek 17. února 2012 v 18:11 ® kubas reakce na …
-
TOMMY CATFISH> No důležitý je ten wobler zkusit i po překování, ony někdy ty těžší trojháky dělají divy …
reagovat - Pátek 17. února 2012 v 18:07 ® Losfedos reakce na …
-
TOMMY CATFISH> dost zasadní věc je, kdy chceš chytat,podle toho nasadit správneho woblera,nebo jinou nástrahu.......(hlubokopotápiveho na ozobavaní dna a vymetání jam…či vicedílné,a ty co pracují blíže hladině a ve sloupci,ale typu ,velikostí tvaru je nepřeberné množství.......)jestli přes den ,kdy většinou sumci odpočívají, u dna v jamách v překážkách…atd…nebo v nočních hodinách kdy začínají aktivně lovit bliže k hladině…nebo při náhle změně počasí… zvyšené hladině ,dusné bouřkové dny,kdy jsou vyburcováni k šilenství........každopádně je to o vytrvalosti a stovkách náhozu…a o dovednostech rybaře… samotný wobler rybu nechytí,musí se mu ruznou taktykou a dovedností pomoci…
reagovat - Pátek 17. února 2012 v 17:42 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
Char> no mam jednu jointedu cca 7 cm a má taký istý pohyb ako salmo pike
reagovat - Pátek 17. února 2012 v 17:11 ® Char reakce na …
-
TOMMY CATFISH> použít se dá, dvoudílné rapaly jsou účiné
reagovat - Pátek 17. února 2012 ve 12:53 ® TOMMY CATFISH reakce na …
-
kubas> no to máš pravdu veľa ovplivňujúcich faktorov dá sa použiť salmo pike 13 cm dvojdielny ? má krásny pohyb ako rybka niečo ako rapala jointed
reagovat - Pátek 17. února 2012 ve 12:47 ® kubas reakce na …
-
TOMMY CATFISH> Jak kde, jak kdy… Každej vláčí s tím, co mu víc vyhovuje… Ta otázka je tak na úrovni otázky jestli je lepší naviják s přední brzdou nebo zadní. Každýmu vyhovuje něco jinačího a hold chytá s tím, co mu víc vyhovuje, na co je zvyklej atd…
reagovat - Pátek 17. února 2012 ve 12:32 ® TOMMY CATFISH
-
aký je lepší vobler jednodielny alebo viacdielny ?
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 ve 20:19 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Njn hold to je riziko, je jasný, že pokud ví, že to je nějaký velký procento ryb, co mu to přerve, tak je blbost tam chytat… Jinak po jisté zkušenosti už vím, že trojháky se podceňovat nevyplácí
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 19:55 ® troutkiller
-
kubas>Ty velký jo,jednou sem s nim přehodil Otavu na druhej břeh Menší provedení už tak hrozný neni Hlavně vyhodit trojháky stojí za hovno!!!Co se toho chytání týče zaseknout a uříznout = ryba po smrti
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 19:52 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> No právě, jak říkáš… Na každé vodě funguje něco jinačího, ale aspoň je chytá … Water Scouty už jsou hrozný děla…
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 19:41 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>S Radimem sem to řešil taky,on má dva problémy,potřebuje házet daleko což neni problém ale říkal že větší problém je ty velký zdolat protože tam maji spoustu hran a šutru o který toho sumce často upálí Na jeho doporučení sem objednal Watr scouty a ty mi třeba vubec nefachčí Nemusí všude fungovat všechno
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 19:33 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Tak četl jsem články R.Křepelky z Labe a dokážu si to tam představit, ale v podmínkách, kde chytám já si myslím, že normální wob je úspěšnější, i když to tak zatím nevypadá . Ale v plánu to mám už dýl je prubnout…
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 19:26 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Já bych ti to ukázal Aby si uvěřil.
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 19:24 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Tak mně nechcou žrát ani normální woby, co mají teda o poznání agresivnější chod, tak nevím
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 19:11 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Vyprubuj a uvidíš!Kámoš taky nevěřil…
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 19:08 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Chytáš je převážně na Slidery? Já jsem začátečník při sumcovláčce, ale ve Slidery jaksi nemám moc důvěru upřímně, radši chytám klasický woblery…
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 18:58 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Ten černej je 12cm,ten už je celkem problém nahodit Nejradši mám ty desítky,krásně lítaji a dá se s nima ještě v pohodě pracovat!
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 18:23 ® FInnnp
-
Nejlepší wobler na sumce je pěkně živej ůhoř.
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 18:03 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Ale já se bavím o tom černým viz http://www.mavep.cz/…der-12-s-ck/
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 17:51 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>FT je 10cm a ten RH je tuším šestka
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 17:03 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Nepsals náhodou, že ten černej vpravo je malej a tady ten FT je snad ještě menší… Nechápu . Jinak každej má svý oblíbence…
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 16:48 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Tak já ti to řeknu Je to ten FT pod tím RH jerkem od Cormorana Ale jak sem řekl je to fuk,Sumce mám i na jiné typy a barvy.
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 16:45 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Tak to taky není pravidlo . V tom případě nějaká jiná mrcha no…
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 16:39 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>To né To je na sumce prcek Ten je na kudličky,Fouskové maji vyhrazený 10+
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 16:34 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Tak pak to musí být ten černej úplně vpravo
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 16:29 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Tak to zkus Napovim ti jen to že Sumec je uplně slepej I když loni na něj mám 85cm štiku a ta už celkem vidí
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 v 16:24 ® kubas
-
troutkiller> Nečtu. Moc jsme se nepochopili, já netipovat toho Slidera. Psal jsem umístění toho Skinnera na kterým jsou ty ještě původní háčky. Toho Slidera bych netipnul přesně neblázni
reagovat