Chytej.cz

Woblery Lovec rapy necteno

21.11.2011 | henny | 15.011 zobrazení | 42 odpovědí

chci se zepat jaké máte zkušenosti s těmito woblery. Na jaké vám to nejvíce šlape atd.. Ocením i FOTO :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 22. listopadu 2011 v 11:15 ® troutkiller

S wobama Lovec je to asi jako když si koupíš nové auto u kterýho nejde zařadit 4a5,prodejce ti k autu dá basu s nářadim a poradí jak to poladit aby to šlapalo:-)) )Lovec je drahej šrot!Radši pošetři a kup něco co maká než krám kterej popul hodině vstekání hodíš do vody!!U nás V Písku jsou po krámech ve slevě a stejně to nikdo nechce!

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 11:07 ® kubas reakce na …
kubas

sethy> Svatá pravda :-)

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 10:55 ® sethy
sethy

henny> Ale abys neřekl že jen reptáme a neporadíme mrkni sem: http://www.chytryrybar.cz/index.php?…

http://wobbler-kacel.webnode.cz/ levné a slušné woby, ručně dělané. Není to rapala ale stojí to podstatně míň než cokoliv jiného. Taky je chytám tam kde se hodně trhá.
Je plno levných a dobrých wobu, bohužel Rapy to není :-((

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 10:51 ® sethy
sethy

henny> Vůbec jsi to nepochopil, ale to je fuk. To co píše hraji i kubas je pravda. Btw. já v tvém věku jsem měl asi 50 wobů Rapala – brigády, narozky atd – vše šlo do vláčky.
Kdyby lovec stál 60Kč neřeknu ani tečku, ale když to stojí stejně jak Salmo, nevím co řešíš. Nebo sleduj zdejší burzu (nebo u sousedů) tam je wobů pořád dost.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 8:30 ® hraji
hraji

henny> ono je totiž na tvém zvážení, zda je lepší mít plnou krabičku levných woblerů, které špatně chodí a nechytají, a nebo si ušetřit na 4 kvalitní, se kterými budeš chytat ryby. Podle mě je lepší ta cesta kvalitních woblerů. Ale to je jako v životě se vším. Rozhodování, zda si vybrat kvalitu a nebo kvantitu.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 22:30 ® kubas
kubas

henny> Nejhorší je, že Salmo ve výprodeji třeba na Mavepu vyjde levněji než tyto ..... produkty(woblery) a jinak jsou jen asi o dvacku dražší co jsem tak viděl a někdy ani to ne.....

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 22:18 ® henny reakce na …

jajco> dík za odpověd a vy ostatní: Tak sorry že je mi 15 a nemám tolik prachu na to aby jsem měl plnou krabičku wobleru rapala a salmo !! Proto se zajímám o něco levnější. Kdyby se někdo schopný našel vhoďte sem foto s vaším ulovkém na lovce rapyho

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 21:59 ® kubas reakce na …
kubas

sethy> Jn :-) taky mně přijde… Ale proti gustu…

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 20:43 ® sethy
sethy

To je nějaká provokace ne :-D

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 20:07 ® Kazan

Mám jen ty pidi wobíky, chytat se na to nechá a jinde zde již bylo zmíněno že se musí u některých trochu poladit chod. V krabičce na vláčku je jich pár vždy přihozených, některé se doma ještě nedostaly ani z vybalení jsou z nich už 5ti leté uloženky.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 v 19:58 ® osprey
osprey

Zkušenosti mám skvělé. Dostal jsem kdysi jeden kus. Leží mi ve skříni, neotravuje, neodmlouvá, nezabere moc místa… Prostě super.

Tahal jsem ho chvilku i vodou, ale získal jsem dojem, že můžu tahat vodou i lepší věci. Kdyby šlo do tuhého, rybu bych s ním chytit dokázal.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 v 19:17 ® jajco
jajco

Přečti si předposlední stranu v diskuzi „Přívlač a dravci“

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1