Chytej.cz

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013 necteno

31.10.2011 | HaD | 98.156 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 24. ledna 2012 v 19:07 ® osprey reakce na …
osprey

chosebaits> Naber pár stopařů nebo radši stopařek, řekni jim, že tam bude sranda a dovalte všichni.:-))

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 19:02 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

David Havlíček>Ano,ne­dělejme závěr nyní.Více méně jsem napsal že možná nepřijedu a to možná je zatim platné.Hold ale asi pojedu sám.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 18:59 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Radim F.> Nezlob se na mě,ale ono spoustu lidí na tom není tak dobře finančně a to ještě hned po novém roce.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 15:57 ® HaD reakce na …
HaD

chosebaits> rybáři neodnesou nic. Pouze vydělají. Alespoň si to myslím o MR, kde je celá řada zajímavých akcí a soutěží pro návštěvníky, že prodělá jen ten, kdo nepřijde. Jak tu již zaznělo, špatné to zřejmě bude především pro veletržní správy a asi i některé firmy. Nicméně nehodnoťme husu, než se upeče, ať voní jakkoliv ;-)

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 14:10 ® Radim F. reakce na …

chosebaits> Nesouhlasím s tím, že to v tomto stádiu odnesou rybáři. Odnese to veletrh, který bude mít menší návštěvnost a celkově bude méně úspěšný. Kdyby mezi MR a FF byl měsíc, tak by mně zajímalo, kolik lidí by přijelo do Prahy 2×. Takhle se to dá stihnout za víkend a peníze, které bys normálně dal za cestu, dáš třeba za ubytování (parkovné a vstup bys pak stejně platil 2×). Navíc jestli je pravda, že ceny za m2 šly kvůli konkurenci razantně dolů, budou si moci vystavující firmy dovolit i něco slevit. Já na tom prostě nic blbého nevidím.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 13:49 ® mvincik reakce na …
mvincik

David Havlíček> Přesně tak. V jiné diskuzi jsem psal, že já jedu krom setkání s lidmi za vláčkou a mouchou. A v tom je MR bezesporu více obsazen. Těším se. V pátek se tam někde budu motat.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 13:16 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

osprey> jj,něco jsem tam zapoměl-nezapálenej.Sou­hlasím že konkurence je zdravá,ale v tomto stádiu to odnesou rybáři a až se divoké vody vyčistí tak tu zustane jen ten co to ustál a pak to pujde.Ano,tento stav přinesl nám rybářum to že tu jsou i nové fa. Možná by tu byli i bez tohoto stavu,nebo FF se stále ještě rozjížděl a tendenci to poposunout dál měl.Za mě je to velká škoda že to takto skončilo.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 12:55 ® osprey
osprey

chosebaits> Nepoužil bych slovo napálenej (ty tam máš nezapálej – možná to mělo být i nezapálenej). To, že existuje konkurenční boj více subjektů, je běžné v mnoha oborech. Je normální, že ve městě je několik supermarketů a desítky hospod.

Pokud si vydělají, udrží se, pokud ne, zaniknou. Tady jde o totéž. Všichni vědí, že dlouhodobě se dva veletrhy s největší pravděpodobností udržet nemůžou.

Ten řadový rybář má letos výhodu v tom, že díky velmi výhodným podmínkám pro vystavovatele vystavují i firmy, které dlouho na žádném veletrhu nebyly.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 12:46 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

David Havlíček> Víš,mi co chodíme na net či lidi co se o to trochu zajímaj tak trochu ví co a jak a kdo co zakládal a jak to bylo plánované atd.Řadovej rybář koukne a vidí výstavu či veletrh a ejhle oni jsou hned dně v jeden den a to ještě v Praze!Co takovej rybář nezapálej na to muže říci???

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 12:23 ® HaD reakce na …
HaD

chosebaits> Kdepak, nedotkl! Jen se to snažím vysvětlit.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 12:22 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

David Havlíček> Ale jo,ale …Určitě pro nekapraře ale i pro kapraře je MR velkým lákadlem nebo je tam Daiwa -a né jen ona .Pro vláčkaře to bude na MR super.Ono každá výstava má prostě své.Pokud se tě muj příspěvek dotkl tak promiň.Napsal jsem jen to co se nese ryb.veřejností.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 ve 12:06 ® HaD reakce na …
HaD

chosebaits> Ale čí neschopnost to má být? Organizátorů? Moderní rybář byl naplánován o měsíc dříve. Tedy tak, aby nedošlo k žádné kolizi. Organizátor FF udělal změnu a jakákoliv dohoda byla nemožná. A jsou tedy dva veletrhy ve stejný termín – FF, který je spíše kaprařským srazem (podle rastrů zabírá zhruba 60% plochy boilies apod.) a MR, na kterém bude vše a spousta úplně nového. Ačkoliv jsem jako mediální partner jednoho z veletrhů ovlivněn, jako nekaprař bych moc dlouho neváhal, kam jít.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 11:42 ® chosebaits
chosebaits

Tak já letos asi nepojedu ,nebo se nikomu nechce.Bouhžel,klu­ci mají pravdu!! Neschopnost některých kteří se nedokážou dohodnout na jedné výstavě je tím příčinou.Jed někam a rychle abych stíhal dvě výstavy,dvakrát platil vstupné a dvakrát parkovné je fakt asi trochu na bednu.Byl to takovej ryb.svátek,ale rychle se honit abych stihl obojí a zaplatil vše potřebné+cestu+oběd už je nemalá částka zanic.Když ještě vezmu to že nějaké slevy tam nejsou,tak je to trochu mimo.Samosebou já tam vidím i jiné věci jako je setkání s přáteli a kamarády,okouknutí nových věcí který mi net neumožní,ale … Jo,finance točí světem.PS -to prej raději pojedem do Brna i když je to dál,ale vše je na jednom místě ,za jednu cenu s bohatou ryb.výstavou.

reagovat
Úterý 24. ledna 2012 v 1:11 ® cabros

Zrovna jsem koukal na fotky, jak se vše staví a už se těším až vyrazím! Asi hned ve čtvrtek… O víkendu pak ještě využiju slevy k veletrhu v obchodě za barákem http://www.los-cormoran.cz/…oderni-rybar a budu to mít jako druhé vánoce :-)

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 23:34 ® cormaxx
cormaxx

To celodenní parkování za 150 je u Sparťanskýho zimáku?

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 19:43 ® HaD
HaD

http://www.chytej.cz/…derni-rybar/

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 14:12 ® Cudla reakce na …
Cudla

osprey> Míro jseš ještě „mladík“,ale to si asi pamatuješ…jo to byly časy když sme byli mladý a pěkný nyní jenom pěkný…

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 13:47 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

osprey> Aspoň to vidíš. Někdo nevidí ani to…

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 13:27 ® osprey reakce na …
osprey

Bigpista> Žádnej tu není. A navíc dneska by to chlápka ve fezu s vozíkem medu a hejnem vos zakázala EU.

Já jsem předčasně zestár. Máme dneska lepší techniku od auta až třeba po foťák, ale někde pod tím nám to důležité uteklo… Vidím to, ale nedá se s tím nic dělat.

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 13:14 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

osprey> To nedělej, rozmočíš si turecký med…

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 ve 12:21 ® osprey reakce na …
osprey

Cudla> Nedejchej na mě nostalgii nebo se rozbrečím…

reagovat
Pondělí 23. ledna 2012 v 9:13 ® Robur reakce na …
Robur

Cudla> lepší med nebo zuby:-D

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 23:10 ® Cudla
Cudla

Joo chlápek z tureckou čepičkou sekerkou na med(nebo chalvu?)mraky vos,tlupa děcek kolem tak to bejvalo na poutích hluboce v minulém století.Víš že když to někde vidím tak si kousek vžycky koupím,pokaždý si říkam dřív bejval lepší.......

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 21:36 ® Robur
Robur

elhiero, nezapomeň, že pro mne úroveň veletrhu zajišťuje stánek s trueckým medem

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 ve 20:36 ® Martin Chmelík

Technická realizace veletrhu dnes začala. Když vidím, jak nádherné expozice rostou v secesních prostorách Průmyslového paláce, pak si dovolím říci, že veletrh bude nabitý nejen vystavovateli a exponáty, ale bude dělat i dobrý kulturní dojem. Pro tento typ veletrhu je výstaviště PRAHA-HOLEŠOVICE perfektní. A věřím, že se návštěvníci budou na veletrhu cítit výborně a že na něm najdou vše, za čím na veletrh budou přicházet.

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2012 ve 20:59 ® gabo reakce na …
gabo

teď nevím co mám dělat vzhledem k tomu že více obchodních partnerů je na FF tak jdu tam, ale rád bych se podíval i na MR.

reagovat
Středa 18. ledna 2012 ve 22:35 ® HaD
HaD

S kamerou jsme se vydali na Holešovické výstaviště a za některými vystavovateli, abychom Vás seznámili s novinkami, programem, obsahem a místem konání zbrusu nového veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ 2012, jehož jsme mediálním partnerem. Více informací na www.modernirybar.cz http://www.chytej.cz/…_videa/1412/

reagovat
Úterý 17. ledna 2012 ve 20:36 ® troutkiller reakce na …

cormaxx>Notas žere akorát čas a formu si pujčíš:-))

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 ve 23:41 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

troutkiller> Uvažoval jsem,že bych se i nechal nějakým černochem zlákat.Ale musim si koupit noťas a chci si koupit formu na jigy.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 18:45 ® troutkiller

mvincik>To já taky ale už sem tady tak vedenej:-))

reagovat