Nejznámější pražské výstaviště PRAHA - Holešovice otevře ve čtvrtek 26.1. své brány desetitisícům milovníků rybaření a dalších vodních sportů. Česká rybářská událost sezóny 2012, veletrh MODERNÍ RYBÁŘ, zahájí pomyslně novou rybářskou sezónu. Návštěvníci mohou až do neděle zhlédnout nejen novinky vystavovatelů pro sezónu 2012, ale rybářské „nádobíčko“ si mohou přímo na místě vyzkoušet.

Veletrh obsahuje část kontraktační a část prodejní. Veškeré vystavované exponáty bude možné zakoupit, a to za příjemné veletržní ceny!

 

Na návštěvníky se těší prestižní vystavovatelé jako DAIWA-CORMORAN, MIVARDI, VIPA (TRABUCCO, FLADEN), RSP FISHING (DRAGON, TICA), TOMAS, CARPIO (FOX, NASH, DELKIM), KAPRAŘSKÁ SPECIÁLKA (DAIWA, CORMORAN), RYBÁŘSKÉ POTŘEBY U HABAKUKA (SHIMANO, RAPALA, HUMMINBIRD, MINN-KOTA), RYBÁŘSKÝ SPORT JIŘÍ TŮMA (DAM, ALBASTAR, LOWRANCE, EAGLE), LOS-CORMORAN (ESOX, CLIMAX) a mnoho dalších. Poslední dva jmenovaní se vracejí na veletrhy po dlouhé době a jistě budou příjemným osvěžením veletrhu.

 

Doprovodný program nabízí řadu atraktivních přednášek. Na výstaviště do Holešovic míří prestižní rybáři ze zahraničí (Volker DAPOZ z Německa, Miguel SANZ ze Španělska, Gunnar AHLSTRÖM a Greger JONSSON ze Švédska) a taktéž tuzemská špička (Jiří OUŘEDNÍČEK, David MAIXNER, Pavel TOMI, Zdeněk EDELMANN) a další. Patronem veletrhu je Rudolf HRUŠÍNSKÝ, kterého netřeba představovat.

Veletrh provází aktuální témata, např. problematika KORMORÁNA velkého, bezbariérový rybolov a ochrana trofejních ryb (K70). Atmosféru dokreslí mnoho návštěvnických soutěží o ceny v celkové hodnotě 800 000 Kč.

 

 

FAKTA o veletrhu:


Počet vystavovatelů:    67
Zastoupené země: 6

(Švédsko, Norsko, Polsko, Španělsko, Německo, ČR)

Výstavní plocha:       5 524 m2
Zastoupené značky:   247

Souběžné veletrhy:  DIVING EXPO, BOAT EXPO

 

PRAKTICKÉ informace pro návštěvníky:


Otevírací doba:

26. 1.   10.00  - 18.00 hod.

27. 1.   10.00  - 18.00 hod.

28. 1.     9.00 – 18.00 hod.

29. 1.     9.00 – 16.00 hod.


Vstupné: základní – 150 Kč, zlevněné – 100 Kč (po předložení POUKÁZKY na zlevněné vstupné), děti do 12 let mají vstupné zdarma.

Parkování: pro návštěvníky je připraveno přes 2000 parkovacích míst v bezprostřední blízkosti areálu. Celodenní parkovné – 150 Kč.

 

KUDY na výstaviště?


Po celou dobu konání veletrhu bude v provozu ZVLÁŠTNÍ VELETRŽNÍ LINKA č. 751, která jezdí na trase NÁDRAŽÍ HOLEŠOVICE - VÝSTAVIŠTĚ HOLEŠOVICE v 15. min. intervalu a bude ZDARMA.

Především mimopražští návštěvníci mohou na okrajích Prahy využít záchytných parkovišť P+R, kde je obvyklá denní sazba za parking 20 Kč/den, a pro další dopravu na výstaviště využít MHD. Rychle a pohodlně se tak dostanete přímo před pokladny veletrhu na holešovickém výstavišti.

METRO
Stanice trasy "C"  NÁDRAŽÍ HOLEŠOVICE

TRAMVAJ

Linky č. 5, 12, 14, 15, 17 - zastávka VÝSTAVIŠTĚ

BUS

Linka č. 156 - zastávka VLTAVSKÁ (cca 1 km od výstaviště)
Linky č. 102, 112, 152, 186 - zastávka NÁDRAŽÍ HOLEŠOVICE

AUTO
Výstaviště se nachází na Praze 7 v Holešovicích. Příjezd je ideální ze všech směrů.


Aktuality a podrobné informace sledujte na

www.modernirybar.cz

 

Součástí výstavy bude pochopitelně i chytejácký stánek, kam všechny naše příznivce srdečně zveme. I ten už se pomalu rodí. Pohledem na jeho rozestavěnou konstrukci se s vámi prozatím loučím a další zprávy a více snímků můžete očekávat, jakmile naše redakce dorazí do místa dění.

 

Na základě dodaných materiálů zpracoval: M. Horáček - Osprey