Chytej.cz

Těrlická přehrada - aktuálně !!!!! necteno

5.9.2011 | HarryMurago | 57.211 zobrazení | 72 odpovědí

Jak vám to jde na této vodě, co aktuálního se vám povedlo , postřehy a nebo podněty co a jak dále, nějaké fotky a další info od vody ........

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 8. září 2011 v 9:53 ® rybař13
rybař13

Čau Harry poslal jsem ti na poštu takové delší povídaní o těrlické přehradě byla to jedna baječná voda mého mladí chodíval jsem tam od svých 6ti let zhruba tak od r.62 nikdy na lovy na přehradě nezapomenu ale časem mi tato voda tak zhořkla že jsem se zařekl a ryby tam už dlouho předlouho nelovím a nevím jestli mne tam někdo dostane měj se a hodně ulovku na těrlické přehradě

reagovat
foto/forum/2011/th-img18313.jpgfoto/forum/2011/th-img18314.jpgfoto/forum/2011/th-img18315.jpgfoto/forum/2011/th-img18316.jpg
Středa 7. září 2011 ve 23:54 ® vikikaca
vikikaca

Stroft> total magoři a domorodci jsou všude naopak bych si dovolil tvrdit že těrlice jsou v tomto směru oproti žermankám a hlučínu v pohodě o stavu vody máš pravdu,nevím jak ty já na těrle potkal spoustu fajn lidí u vody

reagovat
Středa 7. září 2011 ve 20:20 ® Stroft
Stroft

Fajn voda, ale total magor rybáři, snad horší než na Hlučinském moři. Opilé skupiny kempujících, kteří okupující soukromé pozemky u vody a vetřelce(rybáře) fyzicky ohrožují. Nájezdy polských „rybářů“ kteří masakrují hejna 15cm okounů. Nesmyslné povolenky na lov sumců a neustále nízký stav vody na pohodě nepřidá. Nemluvě o vodohospodářích v čele s hrázným, který si při větší vodě, nechal utéct ryby přes hráz. Tak rád jsem tam chodíval vláčet.......:-(

reagovat
Středa 7. září 2011 v 18:47 ® osprey reakce na …
osprey

vikikaca> Já bych rád, aby to tak bylo, ale přispět nemůžu. Tahle voda je pro mě úplně z ruky:-))

reagovat
Úterý 6. září 2011 ve 23:19 ® HarryMurago reakce na …
HarryMurago

jsem rád,že to hodnotíš!! někdy se mi to stane !!! a něco postřehnu ......

reagovat
Úterý 6. září 2011 ve 23:17 ® HarryMurago reakce na …
HarryMurago

tak nějak jsem to myslel , jsou kluci co chodí tady a na mrk třeba ne !!!

reagovat
Úterý 6. září 2011 ve 23:16 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

osprey> na mrku je pokec o Těrle super tak by se to mohlo rozjet i tady

reagovat
Úterý 6. září 2011 ve 22:38 ® osprey reakce na …
osprey

vikikaca> Třeba jen zjistil, že chodit na dva servery je jako přepnout program v televizi.:-)

reagovat
Úterý 6. září 2011 ve 22:03 ® vikikaca
vikikaca

je to moc krásná přehrada ,letos jsme ji sice moc nedali,ale příšti rok bude naše.

reagovat
Úterý 6. září 2011 ve 21:53 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

HarryMurago> co tě omrzel Mrk??

reagovat
Úterý 6. září 2011 v 1:20 ® kingkubik reakce na …

HarryMurago> fakt bomba postreh:D:D:D:D

reagovat
Pondělí 5. září 2011 ve 23:53 ® HarryMurago
HarryMurago

Mám rád tuto vodu, která leží pod Beskydama kousek od Havířova.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1