Vyhledávání
Těrlická přehrada - aktuálně !!!!!
5.9.2011 | HarryMurago | 57.211 zobrazení | 72 odpovědí
Jak vám to jde na této vodě, co aktuálního se vám povedlo , postřehy a nebo podněty co a jak dále, nějaké fotky a další info od vody ........
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 8. září 2011 v 9:53 ® rybař13
-
Čau Harry poslal jsem ti na poštu takové delší povídaní o těrlické přehradě byla to jedna baječná voda mého mladí chodíval jsem tam od svých 6ti let zhruba tak od r.62 nikdy na lovy na přehradě nezapomenu ale časem mi tato voda tak zhořkla že jsem se zařekl a ryby tam už dlouho předlouho nelovím a nevím jestli mne tam někdo dostane měj se a hodně ulovku na těrlické přehradě
reagovat - Středa 7. září 2011 ve 23:54 ® vikikaca
-
Stroft> total magoři a domorodci jsou všude naopak bych si dovolil tvrdit že těrlice jsou v tomto směru oproti žermankám a hlučínu v pohodě o stavu vody máš pravdu,nevím jak ty já na těrle potkal spoustu fajn lidí u vody
reagovat - Středa 7. září 2011 ve 20:20 ® Stroft
-
Fajn voda, ale total magor rybáři, snad horší než na Hlučinském moři. Opilé skupiny kempujících, kteří okupující soukromé pozemky u vody a vetřelce(rybáře) fyzicky ohrožují. Nájezdy polských „rybářů“ kteří masakrují hejna 15cm okounů. Nesmyslné povolenky na lov sumců a neustále nízký stav vody na pohodě nepřidá. Nemluvě o vodohospodářích v čele s hrázným, který si při větší vodě, nechal utéct ryby přes hráz. Tak rád jsem tam chodíval vláčet.......
reagovat - Středa 7. září 2011 v 18:47 ® osprey reakce na …
-
vikikaca> Já bych rád, aby to tak bylo, ale přispět nemůžu. Tahle voda je pro mě úplně z ruky
reagovat - Úterý 6. září 2011 ve 23:19 ® HarryMurago reakce na …
-
jsem rád,že to hodnotíš!! někdy se mi to stane !!! a něco postřehnu ......
reagovat - Úterý 6. září 2011 ve 23:17 ® HarryMurago reakce na …
-
tak nějak jsem to myslel , jsou kluci co chodí tady a na mrk třeba ne !!!
reagovat - Úterý 6. září 2011 ve 23:16 ® vikikaca reakce na …
-
osprey> na mrku je pokec o Těrle super tak by se to mohlo rozjet i tady
reagovat - Úterý 6. září 2011 ve 22:38 ® osprey reakce na …
-
vikikaca> Třeba jen zjistil, že chodit na dva servery je jako přepnout program v televizi.
reagovat - Úterý 6. září 2011 ve 22:03 ® vikikaca
-
je to moc krásná přehrada ,letos jsme ji sice moc nedali,ale příšti rok bude naše.
reagovat - Úterý 6. září 2011 ve 21:53 ® vikikaca reakce na …
-
HarryMurago> co tě omrzel Mrk??
reagovat - Úterý 6. září 2011 v 1:20 ® kingkubik reakce na …
-
HarryMurago> fakt bomba postreh:D:D:D:D
reagovat - Pondělí 5. září 2011 ve 23:53 ® HarryMurago
-
Mám rád tuto vodu, která leží pod Beskydama kousek od Havířova.
reagovat