Vyhledávání
Těrlická přehrada - aktuálně !!!!!
5.9.2011 | HarryMurago | 56.930 zobrazení | 72 odpovědíJak vám to jde na této vodě, co aktuálního se vám povedlo , postřehy a nebo podněty co a jak dále, nějaké fotky a další info od vody ........
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Pondělí 9. října 2017 ve 14:10 @ Teryndy
-
Hledáme pronájem pozemku na břehu Těrlické přehrady k celoročnímu postavení karavanu.El.proud podmínkou.
reagovat - Pondělí 9. října 2017 ve 14:06 @ Teryndy reakce na …
-
Měli bychom zájem 724260503
reagovat - Pondělí 9. října 2017 ve 14:05 @ Teryndy reakce na …
-
Dobrý den, pokud je Vaše nabídka aktuální ,tak máme zájem o celoroční pronájem místa, lp23@seznam.cz nebo 724260503
reagovat - Středa 4. října 2017 v 17:49 @ Norbert987 reakce na …
-
Dobrý den,
měl bych zájem o celoroční stání pro karavan. Prosím pošlete mi na Vás kontakt a já Vám zavolám/ napíšu.
Děkuji
Pfeifer 773 630 008
reagovat - Pondělí 3. července 2017 v 18:14 ® jiripe reakce na …
-
Dobrý den je nabídka aktuální, jednalo by se od 5–8.7.2017, jeden karavan ,2osoby, pes, na rybaření, manželský pár bezkonfliktní.
mobil 603 414 347
Prosím o adresu a kontakt, zavolám.
Děkuji s pozdravem Pečinka
reagovat - Neděle 5. července 2015 v 9:17 ® pavlík.ova reakce na …
-
Petrův zdar. Je nabídka na umístění karavanu ještě aktuální? Pokud ano, prosím o Váš kontakt. Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Pavlík Jiří
reagovat - Pátek 3. července 2015 v 17:42 @ cadiff reakce na …
-
dobrý den, je Vaše nabídka stále aktuální?
děkuji
Pavel
reagovat - Středa 25. února 2015 ve 20:06 ® zduš reakce na …
-
raptorrr> Mám stejný dotaz jako Alfík , je možný jiný kontakt, třeba emailem? Mám zájem od začátku dubna třeba na čtrnáct dnů.
reagovat - Úterý 24. února 2015 v 19:48 ® wogar
-
nevite jestli je na těrlicich ještě led?
reagovat - Úterý 24. února 2015 v 10:20 ® alfík reakce na …
-
Jezdím na ryby s karavanem, není to o tom že bych tam chtěl být na stálo, ale bylo by možné se občas domluvit na několik dní ? Alfík.
reagovat - Sobota 21. února 2015 v 9:49 @ raptorrr reakce na …
-
nechce si někdo dát ke mě na pozemek karavan?je to na těrlicku přímo u vody, je to krásná pláž bývalý 9 květen.možno od 1.3.2015 elektřina, voda není problém.
reagovat - Pondělí 4. listopadu 2013 v 10:09 ® waccl reakce na …
-
To je otázka nebo informace?
reagovat - Pátek 1. listopadu 2013 ve 20:25 @ moncicakv
-
Budou napouštět na Těrlicku kapry
reagovat - Pondělí 14. října 2013 v 9:11 ® waccl
-
Nikdo nic, to na ryby nechodíte? Letos údajně nebude na těrlické žádné hájení.
reagovat - Sobota 12. října 2013 v 8:28 ® gavlos reakce na …
-
waccl> kolem jaskovske jsem jeste nechytal..jinak celou tu stranu mam prochytanou.od pondelka zacinam tu protejsi..hlubsi voda tak uvidime tam..
reagovat - Pátek 4. října 2013 v 7:08 ® waccl reakce na …
-
Mám pár dobrých míst, naposledy jsem seděl „pod policajty“.
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 v 8:36 ® gavlos reakce na …
-
waccl> a kde jsi tam byl??candose jsem tam jeste nelapnul..ale kupu stik..jak na rybicku tak na vlacku…
reagovat - Středa 2. října 2013 v 6:21 ® waccl
-
Tak jak Vám to letos jde na Těrlické? Já byl poprvé letos na těrlické na před týdnem, nahozeno na candáta a byl jsem bez rybka.
reagovat - Úterý 14. února 2012 ve 13:27 ® HarryMurago reakce na …
-
bruslení a hokej a je to pod Jaškové.
reagovat - Pondělí 6. února 2012 v 7:52 ® kety.vydra reakce na …
-
HarryMurago> Dírky nebo hokej? (To je pod Jaškovskou,že?)
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 20:34 ® HarryMurago
-
aktuálně
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 23:04 ® osprey reakce na …
-
kety.vydra> Nakonec – ona ta voda nemusí vydělávat. Taky bych chtěl mít nějakou louži pro sebe a pár kámošů a klidně bych ji trochu zadotoval.
Jenom na ty Těrlice bych si asi od huby utrhnout nedokázal. Ale že by se takový člověk v téhle zemi nenašel?
Prostě komu to není jedno, ať hledá, pátrá, ptá se a případně bojuje. Pokud nic z toho neudělá, tak ať se nediví. To je celé. Všimni si – už tady jen spekulujeme. Za chvíli vymyslíme bůhví co. Mě je to jedno, mám svoje malé soukromé války a Těrlickou přehradu jsem v životě ani neviděl. Pokud to někomu jedno není, bude muset něco dělat.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 22:40 ® kety.vydra reakce na …
-
osprey> No to by asi nebylo tak těžké.Jde pak už jen o to,z čeho ty lidi zaplatit…Než taková voda začne vydělávat,tak by se do ní muselo napumpovat jó ryb (tedy potažmo peněz),než by z toho byl lukrativní revír a začly by se investované peníze vracet.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 22:30 ® osprey reakce na …
-
kety.vydra> Dá. Jde o to, koho si na to hlídání najmeš.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 22:04 ® kety.vydra
-
osprey> Dá se ohlídat 275 ha soukromák? V případě Těrlic bych tomu nevěřil…
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 21:48 ® osprey reakce na …
-
zedus> Snad si nemyslíš, že to někdo chce zprivatizovat pro veřejné blaho
Pokud by to byl dobře vedený soukromák, tak budiž. Ale klidně tam může být omezený počet číslovaných fleků pro kaprařskou klientelu a s kajakem nebo přívlačí obecně tě poženou, abys jim nevytahoval zavážky.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 21:08 ® zedus
-
A je fakt chcete nechat těrlice ČRS? Není to škoda? Třeba by jim bylo v soukromých rukách líp. Pokud by to ale šlo někomu kdo by z toho udělal kaprodrom pro pár vyvolených, tak pak je to teprve škoda.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 v 18:07 ® jiris reakce na …
-
osprey> on by stačil jeden, který by si to dobře promyslel a měl zdroje
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 v 16:35 ® kety.vydra reakce na …
-
osprey> Rád bych tomu chtěl věřit,leč v našich končinách…
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 14:42 ® osprey
-
kety.vydra> To bys viděl, jaký ceres by dokázalo udělat deset lidí, když by si to dobře promysleli a šli do toho naplno.
reagovat