Chytej.cz

Fanclub Salmo slider necteno

15.8.2011 | Prochy96 | 17.272 zobrazení | 38 odpovědí

Ahoj vláčkaři , pojdme si pokecat o této nástraze od Salma … fotky ryb na něj vítány … PS.jen slušně !

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 15. srpna 2011 v 19:15 ® Losfedos
Losfedos

dobra nastraha,da se velmi dobře ovladat ruzne uskoky ,nechat vyklesat,vystou­pat,zaleži na typu…velmi dobře leta,a daleko…moje oblibena bezbolestna…

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 v 19:12 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

rapppala> Tak ode dneška pro tvoje potěšení budu chytat na kulaté nástrahy. Nebo raději na něco ve tvaru elipsoidu. :-))

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 v 18:59 ® FISHERBOY
FISHERBOY

pro me je to velice atraktivní nástraha, bejt ryba, žeru to, ael zatim jsem na to nic nechytli.....ani na ostatní ,,slidery" jiných značek

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 v 18:55 ® rapppala

osprey: proc lpet na necem placatym? To je jako v dnesni dobe tvrdit ze je zeme placata. Co je na tom placatym tak zazracnyho? Jo to znam urvat rapalu nastve ale sou horsi veci.

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 v 18:47 ® osprey reakce na …
osprey

rapppala> Jediná dostatečně placatá Rapala je Glidin Rap. Dobrá to věc, ale stojí jedno a dvě třetiny Salma. Uprásknout ji, to nas…

Moje poslední Rapala je Shallow Magnum za 5 Eur. To byla dobrá cena.

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 v 18:42 ® rapppala

To me teda podrzte! Co je na tom salmu tak zazracnyho? Rapala je lepci!

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 v 18:41 ® Prochy96
Prochy96

jj :-)) ale štičky na něj jdou , aspon co sem viděl v tom filmu :-)) jinak plánuju že je objednam :-)

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 v 18:38 ® osprey
osprey

Slider je placatý a je s ním veselo. Taky je to nástraha, kterou jsem už dvakrát uprásk a tím se žádná jiná chlubit nemůže.:-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1