Vyhledávání
Fanclub Salmo slider
15.8.2011 | Prochy96 | 17.089 zobrazení | 38 odpovědíAhoj vláčkaři , pojdme si pokecat o této nástraze od Salma … fotky ryb na něj vítány … PS.jen slušně !
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Úterý 18. září 2012 v 19:14 ® gomz reakce na …
-
Char> To taky patri k rybarine, co udelas
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 20:59 ® Char reakce na …
-
gomz> v pátek jsem pohřbil jednoho slidera z Tvé dílny nedaleko od břehu, když klesne voda možná nastane radostné shledání, bohužel leží na dosti preferovaném místě takže možná udělá radost jinému rybáři
reagovat - Neděle 16. září 2012 v 9:49 ® Mrakoš
-
gomz> Máš to pěkný, to se musí nechat. Musí bejt fajn si zachytat s vlastníma woblerama. Možná se taky jednou do výroby pustím, za dlouhých zimních večerů.
osprey> PA si koupím určitě znovu, k tomu nejspíš okouna. Líbí se mi makrela a mám dojem že by to byla ta pravá barva pod bezmračnou oblohu. Kdybych ryby fotil tak neváhám, makrela je hodně fotogenická Těžký rozhodování, těch woblerů co by fungovaly je hodně, ale peněz málo.
reagovat - Sobota 15. září 2012 ve 21:41 ® gomz reakce na …
-
Mrakoš> Slidery mam rad, chytaji mi.Barvy? Nahlidni sem : http://www.chytej.cz/…oba_wobleru/?… Vlastni vyroba, balsove drevo…
reagovat - Sobota 15. září 2012 ve 21:36 ® osprey reakce na …
-
Mrakoš> Tož tahám, tahám. Různé…
Ono jde hlavně o to v jaké vodě a co chceš chytit. A jinak je to klasika. Bílá ryba a okoun neurazí, sem tam nějaká ta divočina.
reagovat - Sobota 15. září 2012 ve 21:02 ® Mrakoš
-
Dnes mě opustil můj milovaný slider, veterán ozdobený šrámy z bitev, numero uno v mé hromádce nástrah. Osudnou se mu stala šilhavá štika které ani 35 cm lanko nezabránilo ukousnutí vlasce. Nebo že by měla tak hlubokou kušnu? Namlouvat si můžu lecos, ale voda jeho tělíčko tak jako tak už nevydá.
reagovat
Nu což , zbývá jen mužně zamáčknout slzu a objednat nový exemplář. Taky jste si tak oblíbili tenhle kousek plastu? Jaké barvičky taháte nejčastěji pokud to není tajemství? - Pondělí 12. března 2012 v 16:54 @ f reakce na …
-
diki moc
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 12:43 ® osprey reakce na …
-
f> Dokial len pláva, nerobí nič
Ale pokud s ním pocukáváš, kličkuje do stran a když ho táhneš rychle, pohybuje se vodou v jakési vlnovce. Účinné je hlavně to pocukávání.
Zajdi si do zdejší Galerie nástrah, je tam na něj recenze.
reagovat - Neděle 11. března 2012 v 17:50 @ f
-
ako sa pls sprava na vode plavajuci slider?
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 v 10:30 ® TOMMY CATFISH
-
mám jedného tiším vo veľkosti S cm pekne chodí vodou. je to darček od priateľky tak by som oň nechcel prísť ale mám iní – vlastnovyrobené a už sa na niektorý z nich ryby popychali prikladám TOMMY SLIDER 5 cm
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 v 8:15 ® skwor reakce na …
-
rgb23> Slider je na trhu už pár let, není to jednorázová záležitost. Jenom možná teď, co jsou v prodeji i 5 a 6cm velikosti, je zajímavější pro víc lidí.
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 23:27 ® mascha reakce na …
-
osprey> naprosto…
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 23:24 ® osprey reakce na …
-
rgb23> Potenciál těch nástrah je odlišný, věř mi.
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 23:20 ® rgb23
-
Do nedávna byl podobný humbuk kolem Salmo Thrill… Chodí to zajímavě, inovaci se meze nekladou, ale je to jen další nástraha, která hodně dobře létá vzduchem Věřím oku líbivějším nástrahám a tohle mám jen aby se neřeklo, že jsem out módním trendům
reagovat - Středa 31. srpna 2011 v 16:59 ® Mrakoš
-
Alivio> Tak tu jsem před chvílí taky chytil. Hned nato jsem nového sliderka ustřelil a čtvrt hodiny si zaplaval než jsem ho našel.
reagovat
Prostě slider mi přináší mnoho zážitků - Středa 31. srpna 2011 v 7:28 ® Shrek reakce na …
-
Já jsem letos díky sliderovi konečně viděl štiku – měla tak 15cm a pronásledovala 7cm slidera až ke břehu
reagovat - Středa 31. srpna 2011 v 5:48 ® Mrakoš
-
Do včerejška měřil můj největší okoun 34cm. Jenže do včerejška jsešm ještě neměl 7 cm slidera Stačila půlhodina abych svůj rekord překonal hned 4×, a to na stejným místě kde jsem chytal už tolikrát předtím. Za všechno může tenhle „papoušek“
reagovat - Středa 17. srpna 2011 ve 21:11 ® Look
-
Slidera mám rád kvůli jeho dalekonosnosti. Na 7cm nic moc, ale desítka mi přináší záběry pravidelně, ale pletenka štičkám nesvědčí, tak slider je jediná nástraha u kteér pravidelně dávám monofil – 0,35mm na padesátce navijáku a lítá do stejně jako 0,17mm pletenka z třicítky navijáku.
reagovat - Středa 17. srpna 2011 ve 21:10 ® Coturnix reakce na …
-
ULko> To jsem si říkal o muškaření taky. Ale po loňských a předloňských návštěvách černých letek na pstruhových revírech v okolí se občas s vlhkým okem věnuji víc vláčce na MP a dokonce už i feederu. Nikdy nemáš nic jisté…
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 ve 20:36 ® Prochy96 reakce na …
-
kubiczez> vláčka forever
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 v 16:43 ® rapppala
-
troutkiller: na davkach je tady zavislej nekdo jinej a kdyz si obcas jednu neda tak je celej opupinkovanej. Ale dekuju ti za tvy socialni citeni a preju ti abys tu svoji pansofii jednou dotach k dokonalosti. Ja misto kyble pouzivam krabicky ale kdyz te bavi tahat k vode slidery v kybli.
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 v 15:10 ® Shrek reakce na …
-
Jíra2> tak se s tim nemáš s..t a bacit jí po palici jen co vykoukne z vody
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 ve 14:50 ® kubiczez
-
Salma,Salma,Salma, všude je to samej vlačkař.Žadna uměla rybyčka se nevyrovná žive rybce s trojhakem za hřbetem. )
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 ve 12:38 ® Jíra2
-
Po zdolání menších štiček(a těm Slidery šmakují)se u většiny z nich vyskyjí zdravotní problémy.
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 v 9:10 ® troutkiller reakce na …
-
Mrakoš>Zdar lovče Chytej a nevzdávej to Až to zase nějaká vezme tak jí napal a uvidíš že to pujde
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 ve 22:03 ® Mrakoš
-
Mám slidera 14 dnů a už začíná vypadat jako veterán. Těch děr od štičích zubů co už posbíral. Oblíbil jsem si ho i když se ho zatím teprv učím vodit. Na žádnou jinou nástrahu teď nemám tolik štičích útoků jako na slidera. Má to ale jednu chybičku. Velká většina jich vyjde naprázdno. A když už se ryba pověsí tak mi z toho padá…
reagovat
Dneska jsem přemluvil jednu štičku ke dvěma útokům při kterých lítala vzduchem. Potřetí už se na to normálně pověsila, ale u břehu spadla. - Pondělí 15. srpna 2011 v 18:51 ® troutkiller reakce na …
-
rapppala>To víš bejt na dávkách a chtít chytat je problém )))
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 v 18:49 ® rapppala
-
troutkiller: ty se ale mas ja treba nemam ani ten kybl.
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 v 18:38 ® troutkiller
-
Slider je numero uno na Sumce a štiky.Mám jich kýbl od nejmenších po 12 v potápivém provedení
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 v 18:28 ® rapppala
-
Jak.novi: moc se nesmej je tady dost lidi co te chyti za slovo a nakonec budou delat ze to byl jejich napad a budou o tom psat jeden clanek za druhym.
reagovat