Chytej.cz

Woblery necteno

31.5.2011 | Honcek | 6.709 zobrazení | 36 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit s volbou woblerů, jelikož do teď jsem dával přednost chytání na třpytky a gumy..........pro začátek jsem si koupil dva woblery: Rapala long casting 08 SFC se záběrem do 0,9m a Storm Thunder Crank TC06 014, děkuji předem za všechny rady a tipy přeji Petrův zdar

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 2. června 2011 ve 23:31 ® Honcek reakce na …

To víš že dokážu, ale dobrou radu si rád přečtu

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 23:14 ® dodorider reakce na …
dodorider

osprey> jasny vec proto rikam, ze u nas to funguje, ale taky nekdy ne

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:55 ® osprey reakce na …
osprey

dodorider> Jo, jsou funkční a kvalitní, to bez debat. Ale není dobré zevšeobecňovat. Někde super, někde průměr, jinde slabé. To platí pro každou nástrahu. Vem si Izumi (předpokládám, že jde o Shad Alive) na Orlík a může se stát, že s ním půjde chytat hodinu denně nebo na něj týden nedáš rybu. A zase jsou vody, kde to bude pohroma pro ryby.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:37 ® dodorider reakce na …
dodorider

osprey> je to tak, ale ja na ne tady u nas sklizim uspech tak jen rikam z me zkusenosti

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:24 ® osprey reakce na …
osprey

dodorider> Jde o to, co od nich chceš. Teď na Alandech jsme na Izumi nedali rybu – on ani moc šancí nedostal. Nehodil se tam. Pomalý, dlouho vyklesává, neprochytá plochu.

Tam pochopíš, proč se dělají některé nástrahy, které tady v Čechách vypadají, že jsou k ničemu.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:51 ® dodorider reakce na …
dodorider

Honcek> jestli chces videt fakt dobry woblery jukni na izumi a nebo illex jenze cena je smrtici

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:50 ® dodorider reakce na …
dodorider

osprey> vsak ja to beru, prdel byt muze, jen by mohlo byt vyjadreni a ne smajlik :-D k te latrine to je ale docela podstatny problem

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:16 ® kubas reakce na …
kubas

Honcek> Chlape neříkej, že si v 23 letech nedokážeš poradit…

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:15 ® Honcek reakce na …

aha jasny, ten salmo slider vypadá pekne ze by mohl platit

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 v 19:29 ® LuboO reakce na …
LuboO

dodorider> mozem potvrdit Ospreyove slova, PetrC je absolutne v pohode, az by si bol prekvapeny. Jeho jedina zla vlastnost, co poznam je, ze obsadi rano latrinu v najnevhodnej­sej dobe.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 v 19:08 ® osprey reakce na …
osprey

Honcek> Husky Jerk není jerk, ale normální wobbler od Rapaly. Sumec se na něj chytit dá, ale konstrukčně je ta nástraha na sumáry dost slabá.

Skutečné jerky vypadají všelijak a na mnoho z nich se sumec taky chytit dá. U jiných je to ztráta času nebo čekání na náhodu. Funguje třeba Salmo Slider.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 v 19:06 ® osprey reakce na …
osprey

dodorider> PetrC nehledá konflikty. On se jen baví.

Je to přátelský a přející člověk s rýpavými sklony. :-D

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 v 18:48 ® Robur reakce na …
Robur

Honcek> dá

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 v 15:44 ® Honcek reakce na …

Dá se na ty jerky chytit i sumec?

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 14:43 ® Kubajs
Kubajs

Strašně mám rád Husky Jerka v 8cm na barvě až tolik nezáleží,ale radši mám přirodní vzory do modra a do zelena dá se s nim opravdu vyhrát a úspěchy na něj jsou a vděčný jsou za něj všechny ryby

reagovat
Středa 1. června 2011 ve 21:00 ® dodorider reakce na …
dodorider

Char> taky ti prijde ze nekteri lidi tu normalne hledaji konflikty :-D

reagovat
Středa 1. června 2011 ve 20:46 ® Char reakce na …
Char

PetrC> ha, kverulant :-)

reagovat
Středa 1. června 2011 ve 20:19 ® dodorider reakce na …
dodorider

PetrC> a jeje copaks e ti nelibi?

reagovat
Středa 1. června 2011 ve 20:06 ® PetrC

Ty brďo, ještě že to, tady to, tady tedy existuje a hlavně je, to tedy jo – tady se toho člověk dozví.
Jůůů a Hele…

reagovat
Středa 1. června 2011 v 19:25 ® dodorider reakce na …
dodorider

Honcek> mam jich tu asi 30ks a po vystaveni novych kousku viz ty co tam ted vidis sem obednal dalsich 24ks opravdu kvalitni zpracovani cisty a agresivni chod proste vse jak ma za velice peknou cenu oproti rapale

reagovat
Středa 1. června 2011 v 19:05 ® Char reakce na …
Char

Honcek> Kenart má fakt dobrý woby, taky nějakej mám.

reagovat
Středa 1. června 2011 v 17:08 ® Honcek reakce na …

Docela levný dostupný nástrahy…fakt mezitím není rozdíl?

reagovat
Středa 1. června 2011 v 10:43 ® dodorider reakce na …
dodorider

Honcek> jenom takovy doplnek, zkus nakoupit woblery ud firmy kenart http://www.umele-nastrahy.cz/…-Kenart.html z me zkusenosti ti povim toto, srvnatelna kvalita s woblerem salmo nebo rapala za nizsi cenu, ja na ne chytam hodne rad, nestalos e mi ze by nejaky nechodil sem tam prcha do strany ale to ohnutim ocka napravis, a pokud by jsi mel zajem o PP mam odzkouseno ze dkyz mu sindas predni hacek nebo zadni wobler maka vyborne a nemusis na neho pridavat brocek, ja mam dokonce u vetsiny zastrihane ty dratky na uchyceni druheho hacku a to z meho optickeho problemu (zda se mi to jako rusivy element) a i presto vyborne chodi

reagovat
Úterý 31. května 2011 ve 22:27 ® osprey reakce na …
osprey

Honcek> Divoké barvy, užiješ je jen občas – kalnější voda, blbé ryby.

Wobblery jsou jako sada nářadí v dílně. Na různé věci různá nástraha. Menší, větší, zvukové, neozvučené, mělkopotápivé, hlubokopotápivé, plovucí, vznášivé, potápivé…

Klidně ti doporučím nějaký svůj úspěšný vzor a může se stát, že z něj budeš nešťastnej – protože nevíš kdy a co s ním dělám.

Kup si pár kousků a vyzkoušej, co se s tím dá dělat. Wobblery se vodí – to znamená že se s nimi snažíš hýbat tak, aby to bylo zajímavé pro rybu.

Pokud jde o jerky, to je úplně jiná kapitola.

reagovat
Úterý 31. května 2011 ve 20:05 ® dodorider reakce na …
dodorider

Honcek> no neni to to, co bych poridil, ale budiz ve vode to treba bude fungovat

reagovat
Úterý 31. května 2011 ve 20:05 ® Honcek reakce na …

Diky za tipy

reagovat
Úterý 31. května 2011 v 19:59 ® Char reakce na …
Char

Honcek> zkus od Rapaly: Original, Husky Jerk nebo X-rap v barvě RT (duhák) na štiky ověřená barva.

reagovat
Úterý 31. května 2011 v 19:17 ® Honcek reakce na …

Tady vyfocene zminove woblery, co na ne rikate?

reagovat
foto/forum/2011/th-img17663.jpgfoto/forum/2011/th-img17664.jpgfoto/forum/2011/th-img17665.jpg
Úterý 31. května 2011 v 18:58 ® Honcek

To není spatny tip

reagovat
Úterý 31. května 2011 v 18:58 ® dodorider
dodorider

Honcek> jinak ta profilova stika je moc krasna

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1