Chytej.cz

Kayakfishing necteno

28.4.2011 | kayakfishing.cz | 225.691 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit

KayakfishingAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 22. ledna 2014 v 11:39 ® petr222 reakce na …

kerob> nechtěl bys zveřejnit podrobnější popis vyroby kajaku.Myslím že by se našlo dost vděčných rybářů.Předem dík. Petr

reagovat
Neděle 29. září 2013 ve 13:30 ® džigit
reagovat
Úterý 27. srpna 2013 ve 13:46 ® mascha
mascha

Napsal jsem recenzi na TUNU: http://entropie.cz/…-recenze.php

a když už jsme u těch recenzí, tak i na vodotěsný telefon Evolve: http://entropie.cz/…-recenze.php

reagovat
Úterý 27. srpna 2013 ve 13:08 ® kerob reakce na …
kerob

mascha> to fakt netusim, ale nemyslim si, ze za to muze kormos.

reagovat
Úterý 27. srpna 2013 ve 13:04 ® mascha reakce na …
mascha

kerob> divny, kdo za to muze? kormos?

reagovat
Pondělí 26. srpna 2013 v 16:35 ® Pecky reakce na …

Keci v kleci, je jenom línej. Akorát se to chce asi dopředu objednat telefonem, jinak je to prý na libovůli velína jestli tě vezmou. Což je dost naprd, když nevíš v kolik ke zdymadlu dorazíš… Proud tam je trochu, nám hráznej řekl ať se držíme žebříků a šlo by to v klidu i bez toho..

reagovat
Pondělí 26. srpna 2013 v 16:08 ® kerob reakce na …
kerob

mascha> ze brehu to nechytatelny opravdu je, ale ryby (dravci) tam fakt moc nejsou i kdyz bych je tam cekal v poctu vetsim nez malym…

reagovat
Pondělí 26. srpna 2013 v 16:04 ® kerob reakce na …
kerob

mascha> no on ten hraznej v pardubkach taky docela cumel – Pecky mu zavolal, ze jsme 4 lode a ze potrebujem dolu. Odpoved znela, ze az projede Arnost (parnik) nahoru, tak nas sveze dolu a myslim si, ze netusil, ze jsme 4 kajaky :-D

Jinak za mladejch let mejch rodicu, kteri se oba na vrcholovy urovni zabyvali lodema (tata kanoe, mama kajak), tak Stechovice jezdili nahoru i dolu pravidelne a to sem si jistej, ze lode na hladkou vodu jsou o dost min stabilni nez treba Cuda :-)

reagovat
Pondělí 26. srpna 2013 v 15:34 ® mascha reakce na …
mascha

kerob> ja znam ten usek na asi trech mistech ze brehu a prislo mi to, ze je to prave docela ze brehu nechytatelny a zaroven nic moc pro pramickare, tedy by tam mohlo neco byt

reagovat
Pondělí 26. srpna 2013 v 15:33 ® mascha reakce na …
mascha

Pecky> mluvil jsem se spravcem zdymadla na Stechovicky prehrade a ten nam prujezd zdymadlem na kajaku rozmluvil, prej je tam pri napousteni takovej proud a viry, ze by to bylo na koupel. Nevim…

reagovat
Neděle 25. srpna 2013 ve 20:27 ® kerob reakce na …
kerob

mascha> hodne zatacek, hodne promenliva hloubka, strasne spadanejch stromu, obcas pereje, vysoky brehy – v useku HK – vytok opatovickyho kanalu je jenom par mist, kde se da v pohode vylezt z lode a asi 2 mista, kde se da na pohodu zakempovat aniz by byl clovek od bahna. A ten usek od HK po vytok opatovickyho kanalu je temer bez ryby, respektive cejnu je tam dost, ale dravcu asi minimum. Kazdopadne je to paradni projizdka mistama, kam se ze brehu fakt nedostanes. Kolem pardubic uz je to celkem hnus…

reagovat
Neděle 25. srpna 2013 v 11:44 ® Georgino
Georgino

Taky bych poprosil o víc informací o tom sjezdu Labe z HK, plánuju to už dlouho. Díky.

reagovat
Pátek 23. srpna 2013 v 15:05 ® Pecky
reagovat
foto/forum/2013/th-img101079.jpgfoto/forum/2013/th-img101080.jpg
Pátek 23. srpna 2013 v 15:04 ® Pecky reakce na …

Labe v pohodě, jen bacha na vysoký a strmý břehy. Jediná překážka v podobě jezu v Pardubicích překonána zdymadlem :-)

reagovat
Pátek 23. srpna 2013 v 10:40 ® džigit reakce na …

Chorchus> a trenuj synku :-))

reagovat
foto/forum/2013/th-img101076.jpg
Čtvrtek 22. srpna 2013 v 15:35 ® mascha reakce na …
mascha

kerob> muzes kdyztak prosim postnout nejaky info k tomu sjezdu Labe? Je tam nejaky misto, na ktery si dat bacha, nejaky zadrhel?

reagovat
Úterý 20. srpna 2013 v 19:40 ® kerob reakce na …
kerob

Fakt pekna prace, smekam :-)
S tou sirkou… ja mam Cudu 14 a ta ma sirku 79 cm a stabilni je dost i ve stoje (ale nejsem zadnej obr) a po kratky aklimatizaci jsem v ni stal i na Baltu ve vlnach (decentnich).

reagovat
Úterý 20. srpna 2013 v 19:36 ® HaD reakce na …
HaD

Chorchus> válím oči a zase smekám!!!

reagovat
Úterý 20. srpna 2013 v 18:15 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

kerob> převzali jsme rozměry FeelFree Moken 10, tedy 90 na šířku, kvůli stabilitě, ale teď po těch zkouškách bych se nebál jít i do rozměru coosy, čímž by hmotnost podstatně klesla a klidně mohl být i nižší. Jinak jak píšeš, je to olaminovaný polystyrén, jako barva použitý dvousložkový polyuretan. Místo nákladu ti napíšu spíše spotřebovaný materil: 16 m lamina 300, 12 m lamina 90, 12 kg epoxidu, polystyren, 3 kg dvousložkového polytmele, 2 kg dvousložkového stříkacího tmele a 2,5 kg dvousložkové polyur. barvy. Řezačku polystyrénu, která se dá koupit za cca 10 litrů, jsme si vyrobili sami za 350 Kč. Náročnost neumím přesně odhadnout, bo nemáme moc času a pomalu se na tom dlubká ve volných chvílích už 5 měsíců. Motor je tam Watersnake 18 lbs a baterka 60 ah. Přidávám pár foto z výroby. Odvodňovací díry jsou v každé části a jedna je využita pro kábel echolotu, kde sonda je zabudovaná uprostřed ve spodní části.

reagovat
foto/forum/2013/th-img101021.jpgfoto/forum/2013/th-img101022.jpgfoto/forum/2013/th-img101023.jpgfoto/forum/2013/th-img101024.jpg
Úterý 20. srpna 2013 ve 12:07 ® kerob reakce na …
kerob

Chorchus> to jde (je to jen o malo vic nez ma moje Cuda 14), cekal jsem vic. Predpokladam, ze to je normalne olaminovanej kus polystyrenu…

Mas tam odvodnovaci diry? Co tam mas za motor?

Kazdopadne, pred tvurcem smekam – vypada to dost profi. Jaky byly cca naklady a casova narocnost vyroby?

reagovat
Pondělí 19. srpna 2013 ve 22:11 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

džigit> jasan, dnes jsem byl na jihu, zítra se ozvu.

reagovat
Pondělí 19. srpna 2013 ve 22:10 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

kerob> než jsem si začal vymýšlet, tak 30 kg. Teď s motorovou a baterkoidní sekcí 35.

reagovat
Pondělí 19. srpna 2013 ve 14:10 ® kerob reakce na …
kerob

Chorchus> pekny!
kolik to vazi?

reagovat
Pondělí 19. srpna 2013 v 1:28 ® džigit reakce na …

Chorchus> už vim,čemu musiš synku jet na vychod.Potěmkina už maš,včil eště ty vesnice :-))
Dovol mi,bym Tě na prvni velke plavbě jistil gumakem s kapitalistickym menem BUSH ;-)

reagovat
Pondělí 19. srpna 2013 v 0:01 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

David H.> ne, ne – můj kámoš, co dělal surfy. Já jsem jenom pomáhal přízpůsobit motor a drobné přípravky.

reagovat
Neděle 18. srpna 2013 ve 23:53 ® HaD reakce na …
HaD

Chorchus> to jsi dělal Ty?

reagovat
Neděle 18. srpna 2013 ve 22:10 ® Chorchus
Chorchus

Hlásím se mezi Kajakfišingáře. Po půlroční práci mého kámoše jsem dnes šel otestovat na míru šitej homemade kajak. Je těsně před poslední barvou a zabudováním dalších, mnou navymýšlených píč… Je to neuvěřitelně rychlé a stabilní. Příští týden to pojedu testnout na Hartu. Strofe, boj, se. :-D

reagovat
foto/forum/2013/th-img100989.jpgfoto/forum/2013/th-img100990.jpgfoto/forum/2013/th-img100991.jpgfoto/forum/2013/th-img100992.jpg
Neděle 18. srpna 2013 v 16:53 ® nnnap reakce na …
nnnap

kerob> to je přežitý. Stačí postrkovat zlatýho panáčka po Labi.

reagovat
Čtvrtek 15. srpna 2013 v 18:28 ® HaD reakce na …
HaD

kerob> na takhle specifický způsob trávení času určitě.

reagovat
Čtvrtek 15. srpna 2013 v 17:30 ® kerob
kerob

Jinak ja opravdu preferuju byt v lodi sam a byt svym panem, stejne jako to psal Mascha. Moji kamaradi vsichni maji kajak.
Z ruzných lodi (kajak, kanoe, pramice, jola, gumak 2,3 – 3,6m) mam odchytano pomerne hodne casu a kajak je opravdu to, co jsem hledal.
Treba tento vikend jsem jel na kajaku na 3 dny labe z HK do Pardubic a kajak (kanoe) je jediny plavidlo, ktery je tyhle cesty schopno i s vecma na 3 dny – jsou tam prudky zatacky, pereje, proud, spadany stromy… s gumakem nemyslitelny, na pramici nerealny a s boutem nesmysl. Motor by se dal pouzit tak na tretine cesty…

reagovat