Vyhledávání
Kayakfishing
28.4.2011 | kayakfishing.cz | 221.861 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravitAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Sobota 9. ledna 2016 ve 22:00 ® Martin Chmelík
-
Strašná zpráva. Kladu si otázku, zda existuje na světě spravedlnost. Skvělý člověk odejde tak mlád, šmejd otravuje na světě do nekonečna…
Honzo, žij na „druhém břehu řeky“ navěky.
reagovat - Pátek 8. ledna 2016 v 15:06 @ Palivec reakce na …
-
džigit> Taky si občas říkam takové věci, ale když jsem začínal jako mladík s lezením, nezůstal jsem u toho. A tam máš adrenalínu pecku furt. Každý na to nemá náturu. Na motocyklu jsem byl pro změnu v mládí extrémista. V terénu i na cestě. Ale když se mi začal syn věnovat tvrdě aktivně free-dividingu, byl jsem z toho strachy na prášky.
reagovat - Pátek 8. ledna 2016 ve 14:18 ® kerob reakce na …
-
na tom videu s padakama Zoid asi není, s padákem nejezdil. Jedno z jeho videi je třeba tady: https://www.facebook.com/…18320213132/
reagovat - Pátek 8. ledna 2016 v 9:28 ® džigit reakce na …
-
emilpesek> ještě že to nešlo,jak jsem byl mladý… Tehdá se nikam nesmělo, o vybavení nemluvě…
reagovat
Paráda! On ten svůj život prožil naplno! - Pátek 8. ledna 2016 v 0:24 ® HaD reakce na …
-
emilpesek> viděl jsem. Co na to říct…
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2016 ve 23:26 ® emilpesek
-
Davide, tady je jedno video Jendy na horách. Adrenalin byl prostě jeho život.
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2016 v 18:05 ® emilpesek reakce na …
-
HaD >> Už je do celej den co to vím a ještě jsem z toho na kaši. Musel jsem si dojít koupit novej proutek na stremrování a odpoledne jsem strávil sám u vody na okounech abych to nějak vstřebal. Trohu to pomohlo, ale už teť vím že po Jendovi zůstane díra, kterou asi nepůjde zalepit. Byl to neuvěřitelnej živel a skvělej chlap.
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2016 v 17:50 ® HaD
-
Možná jen na vysvětlenou pro nezasvěcené (snad to nebude příliš nepřesné): Honza se věnoval mimo rybolovu z kajaků i kayakingu sportovnímu na divoké vodě. I do těch ryb šel v jistém slova smyslu do extrémů, byť s bezpečnostními prvky. Z extrémních sportů dělal i lyžování s „padákem“ a i bez něj na neupravených kopcích (takové ty sjezdy se skoky apod.) a byl ve Francii i instruktor těchto extrémních lyžovaček. Předevčírem jeden takový kopec sjížděl a zřejmě spustil lavinu, která mu byla osudná – záchranáři ho vyhrabali asi po 20 minutách a bylo pozdě.
Bohužel život na hraně a to někdy končí blbě. Je to drsné, ale je potřeba si to přiznat a vzít ponaučení. Buďte prosím všichni, co máte rádi extrémy, vždy maximálně opatrní!!! S trochou smůly to stačit nemusí, ale bez ní už snad ano. Honza byl, co vím velký profík, ale bohužel možná něco podcenil, nebo měl tu pitomou smůlu…
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2016 ve 14:59 ® kerob
-
Zoid byl jedním z mých nejbližších kamarádů. Potkal jsem ho s Peckou kdysi u vody a hned věděl, že to bude přátelství nadlouho. Přivedl mě ke kajakfishingu, pomohl a poradil se vším co bylo třeba. Podnikli jsme spolu několik mnoho cest do Norska, Švédska, Dánska… byl to parťák do nepohody, pořád v klidu a bez sebemenšího konfliktu. Na pravidelný večerní tloušťování v létě na Berounce kolem Všenor nikdy nezapomenu. On je ten, kdo může za to, kde teď jsem – rybářsky i osobně. Jen díky němu mám práci, kterou miluju a rybařina dostala novej – lepší směr.
Skvělej člověk a ještě lepší kamarád!Takže milej Zoide, ať jseš teď kdekoliv, drž mi tam flek!
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2016 ve 14:51 ® HaD reakce na …
-
emilpesek> strašně smutný. Šel tomu hodně naproti, ale i tak je to strašnej šok.
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2016 v 0:23 ® emilpesek
-
Život je někdy pěkná ku..va. Vím že na většinu lidí kteří odejdou se za čas zapomene. Věřím ale že u Zoida tohle neplatí. Mě se dostal pod kůži tak že určitě pokaždý až budu sedat na loď, tak ho budu mít před sebou. Byl to skvělej kluk a bude tady po něm pořádně velkej, prázdnej flek. Honzo měj se tam kde teď jsi. A jestli je tam i voda s rybama, tak nám co jsme tě znali podrž pár dobrejch fleků.
reagovat - Středa 6. ledna 2016 v 18:58 ® HaD
-
Honzo, odpočívej v pokoji na svém kajaku! Tak strasne mladej a zivota plnej kluk (( svět je straslivě nespravedlivej (( http://youtu.be/JfnRBQfPbII
reagovat - Pondělí 20. července 2015 ve 14:32 ® HaD
- reagovat
- Pondělí 20. července 2015 ve 14:31 ® HaD
-
sem tam se mi teď s kajakem něco povedlo
reagovat - Čtvrtek 2. července 2015 v 1:45 ® HaD reakce na …
-
kerob> Lol není důvod. Jsem zatím absolutně spokojen.
reagovat - Středa 1. července 2015 v 9:54 ® kerob reakce na …
-
jsem zvědavej, kdy si pořídíš normální kajak místo tohohle maňáska… jinak vítej v klubu
reagovat - Středa 1. července 2015 v 8:15 ® HaD
-
no má to něco do sebe
reagovat - Pondělí 29. června 2015 v 15:21 ® kerob
-
Tak letošní zahájená proběhla skoro 2000 km severně od matičky stověžaté. Dva kajakonováčci si zkusili co obnáší lov štik a okounů z kajaku v zemi, kde slunce nezapadá a komáři nepřestávaj žrát… a rybáře nepotkáte jak je týden dlouhej. Každý den jsme chytali jinde, přesto jsme obsáhli tak 10% revíru… bratránek se konečně dostal přes metr (103 cm). Já se kochal a chytal jen tak trochu…
reagovat - Pátek 19. června 2015 ve 13:01 ® HaD reakce na …
-
Palivec> chápu
reagovat - Pátek 19. června 2015 ve 12:41 @ Palivec reakce na …
-
David H.> Pozitivní vlastnosti nafukovačky jsem přece sám napsal. Pro někoho to může být důležité. Nemám kladný vztah k nafukovacím plavidlům. A to nemám osobní špatnou zkušenost. Za 900 eur mi to připadá drahé
reagovat - Pátek 19. června 2015 ve 12:12 ® HaD reakce na …
-
petrikveprik> Jasný, cenu také neurčuji já. Na druhou stranu je to komplet vybaveno a opravdu je myšleno snad na vše.
reagovat - Pátek 19. června 2015 ve 12:10 ® HaD reakce na …
-
Palivec> ono to lze těžko srovnávat. Ten nafukovák má zásadní přednost v skladování (ne každý dokáže pevný uskladnit), v přepravě (ne každý pevný převeze – tohle můžeš vézt v batohu třeba autobusem) a v přechodu k vodě (tohle hodíš v batohu na záda a odneseš si ho třeba 3km k vodě).
reagovat - Pátek 19. června 2015 v 11:33 ® reakce na …
-
David H.> hmm to zní docela dobře. Přecijen bezpečnost na prvním místě Jinak je to drahé jak sviňa – není myšleno ve zlém. Ony obecně ty nafukovačky jsou všechny podle mě „nadstřelené“ . I třeba pálava… Na druhou stranu když je poptávka… a navíc na to že je to nafukovačka tak docela dost vydrží (např. ta pálava..) Podle mě aby konkuroval pevným lodím by jeho cena měla být 50–75% pevné lodi. Ale konkrétně tento se mi docela líbí.
reagovat - Pátek 19. června 2015 v 11:23 ® reakce na …
-
Palivec> pevná loď je bezkonkurenční – o tom žádná. Ale pokud jsi opravdu kajakfishingem zmagořený (myšleno v pozitivním slova smyslu) a bydlíš v paneláku…
reagovat - Pátek 19. června 2015 v 11:03 @ Palivec reakce na …
-
David H.> To je cca 900 €. To je v porovnání s tvrdými kajaky, které jsou podstatně odolnější (ale zase horší doprava a skladování), příliš vysoká cena. První odezva na momentální dotaz na ceny kajaků: http://www.hgsport.cz/…ayak-fishing?… Druhý nástřel: http://www.hgsport.cz/…ayak-fishing?…
Radši od HG-sportu, jako nafukovačku. To je můj názor. Jiným ten jejich neberu.
reagovat - Pátek 19. června 2015 v 10:01 ® HaD
-
petrikveprik> 3. Dno s přetlakovým ventilem a pak každá strana samostatně. Plus se nafukuje sedačka.
reagovat - Pátek 19. června 2015 v 9:59 ® HaD
-
Palivec> Jojo, je to foukačka. Cca 25 tis
reagovat - Pátek 19. června 2015 v 9:58 @ Palivec
-
Davide, ne že bych to chtěl koupit, ale zajímá to určitě mnohé pacienty, kolik tá nafukovačka rybářská má stát? Cca… Typnu si: 500 €.
reagovat - Pátek 19. června 2015 v 9:53 @ Palivec
-
petrikveprik> Já vím, ale když jsem to před sebou šťuhal z polovice rozbouřené Mary a pomoc nebyla a vercajk v řiti, řekl jsem si, že to nechám mladším.
reagovat - Pátek 19. června 2015 v 9:51 @ Palivec
-
David H.> Sakra, to vypadá jako nafukovačka. Mýlím se snad? Neumím číst… Foukám jen policajtům, když nedají jinak.
reagovat