Vyhledávání
Kayakfishing
28.4.2011 | kayakfishing.cz | 225.695 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit
Ahoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku.
Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 23. července 2013 v 0:31 ® jiris
-
Dnes na prutě ryba tak 35 kg. 4 hodiny zdolávání… hnus, hnus, hnus. Zítra se rozepíšu víc
reagovatsnad
- Středa 17. července 2013 v 5:45 ® Shrek
-
jasně, do Jestřabic taky člověk může dorazit na kole, ale proč to dělat? jsou bezpečnější, rychlejší a pohodlnější způsoby dopravy. Stejně tak bych asi nejspíš na ty slizouny s kajakem nejel.Jasně, jde to, ale také jsou jiné způsoby, které mě osobně přijdou vhodnější.......
reagovat - Pondělí 15. července 2013 v 10:22 ® HaD reakce na …
-
jiris> na gumu jsem myslel hned. Ale u nás bys neměl. Ty ryby jsou brutální. Asi to jde
reagovat - Neděle 14. července 2013 ve 21:59 ® jiris
-
Video nic moc, ryby fajn. Vím, že je pravděpodobnost minimální, že to sumec vezme přímo do bubnu k hraně jezu. Loni mě zpětný proud na řece začal vtahovat do bubnu jezu, nic moc příjemné. Bylo to tak, tak a to jsem neměl rybu na prutě. Viděl bych to na poslední plavbu.
reagovat - Neděle 14. července 2013 ve 21:50 ® jiris reakce na …
-
David H.> do klína bych to viděl, tak na metrovku a stejně by mi z kajaku vyházela polovinu věcí, byť přivázaných.
Ideální „správnej“ fišh grip na gumě a nechat ve vodě. Ostatně tím se problém nevyřeší, ryba je stále ve vodě
a hle, prohnal jsem to gůglem a jdu koukat
reagovat - Neděle 14. července 2013 ve 20:25 ® HaD reakce na …
-
jiris> no asi jen do klína, nebo ho dotáhnout na prutu či nějakém úchopu ke břehu. Držet ho rukou za tlamu a jet ke břehu nedej bože ve větru či vlnách bez šlapadla je asi nereálné.
reagovat - Neděle 14. července 2013 v 19:57 ® jiris
-
Nedokážu si představit kam se sumcem v kajaku, dovnitř se stejně nevleze. On ani není důvod ho tahat dovnitř.
reagovat - Neděle 14. července 2013 v 16:23 ® HaD reakce na …
-
kayakfishing.cz> tak pokud nemáš zkušenosti, pak určitě. Ale ze břehu je to víceméně v pohodě. Na vodě už tolik ne, tedy bez zkušeností. Já třeba nejraději tahám z lodě a závěr je pro mě na vodě nejsnazší. Ale Na kajak bych po pravdě za sumci nevlezl ani za zlaté prase. Leda tak s vestou a doprovodem. Sám ale never!
reagovat - Neděle 14. července 2013 v 16:13 ® kayakfishing.cz reakce na …
-
David H.> nerikam problem, jen sumec je vzdycky, pokud zrovna neni clovek kovanej sumcar, trochu vyzva. A je asi jedno jestli ze brehu nebo z lode.
reagovat - Neděle 14. července 2013 v 16:08 ® HaD reakce na …
-
kayakfishing.cz> proč by měl být problém vylovit sumce z pramice???
reagovat - Sobota 13. července 2013 ve 13:40 ® kayakfishing.cz
-
Zatim planuju akci Lipno Trolling Challenge na 17.8. takze kdo ma chut tak dorazte at konecne vim jak tady chytat
reagovat - Sobota 13. července 2013 ve 13:35 ® kayakfishing.cz
-
Akci na Orliku sem urcite vlozim. K tem sumcum. Podle me slapak nej varianta ale bez to taky jde. Asi to chce se dotahnout nad rybu, nohy vyhodit kazdou z jedne strany z kajaku kvuli stabilite a zdolavat. Takhle zdolavaj velky ryby na mori. Samotne vyloveni neni sranda ani z pramice, ani z kajaku. Bellyboat ma v tomhle asi vyhodu.
reagovat - Pondělí 8. července 2013 v 16:46 ® HaD reakce na …
-
jiris> Mam loď a člun
reagovat - Pondělí 8. července 2013 v 15:46 ® jiris reakce na …
-
David H.> z toho plyne, kup si šlapák
reagovat - Pondělí 8. července 2013 ve 13:59 ® HaD reakce na …
-
zedus> jasný, se šlapákem je to ouplně jinak. Myslel jsem ty pádlovací. A 115cm s šlapkama bude asi jak malina. Takovej 150+ bez šlapek – to bude podle mě průser, když si to např. namíří do padlýho stromu.
reagovat - Pondělí 8. července 2013 ve 13:23 ® zedus reakce na …
-
David H.> Zatím nemůžu sloužit. Největší sumec co jsem vytáhl měl 115cm a vydoloval jsem ho jako malinu. Navím se šlapákem se pořád ještě nějak hýbat můžu. S pádlákem to bude asi jiná písnička.
reagovat - Pondělí 8. července 2013 ve 12:11 ® HaD reakce na …
-
kayakfishing.cz> zajímal by mě spíš Orlík. Dáš sem vědět? Jinak teď jsem mluvil s jedním rybářem, který je z kajaku silně rozčarován. Chytal sumce z bellyboatu a v pohodě a z kajaku je to prý očistec při zdolávání větší ryby. Na boatu si přeci jen nohama může pomoci, ale na kajku jsi prý jak suchý lístek ve větru. Někdo s podobnou zkušeností?
reagovat - Čtvrtek 4. července 2013 ve 23:51 ® kayakfishing.cz
-
Ahoj, akce vesim na web. Koncem leta je testovacka na Brnenske prehrade. Pak pocitam tradicni sraz na Orliku
reagovat - Čtvrtek 13. června 2013 ve 13:49 ® HaD reakce na …
-
kayakfishing.cz> kdy budete mít nějakou testovačku? Přidal bych se
reagovat - Středa 12. června 2013 ve 13:43 ® kayakfishing.cz
-
Tak nam to tu drobet stagnuje. Tak tady jedna ze svedska
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 v 17:29 ® superweb
-
http://www.seakayaker.cz/180daytrips/ Tohle je poradnej kajakar..pry si chce taky trochu zpestrit jidelnicek rybolovem
reagovat - Pondělí 25. února 2013 ve 13:17 ® kayakfishing.cz
-
http://vimeo.com/57992205#at=0
Nadherny video muskareni na muskalungy
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 v 18:26 ® zedus reakce na …
-
džigit> Já už tam ani místečko nehledám. Vzdal jsem to asi před 5. rokama. Ještě sem tam zajdu na sumíka a sem tam na podzim rybky, ale to mě berou vesměs mníci. Ještě jsem měl v plánu hledat na tom kajaku na spodních úsecích. Nějak jsem se k tomu letos nedostal.
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 v 18:09 ® džigit reakce na …
-
zedus> no ideál to nebude,ale nějaké to mistečko najdeš.Ne všude se dá z břehu…
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 v 18:01 ® zedus reakce na …
-
džigit> Jo no. Jenom je problém, že řeka je u nás už prázdná. To co v řece vidíš ty tak vidí i ostatní a ty nejhezčí místa jsou odrybněný dokonale.
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 v 17:44 ® džigit reakce na …
-
zedus> já radši řeky.To co vidíš z vody si z břehu můžeš nechat jen zdát…
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 v 17:41 ® zedus reakce na …
-
džigit> To já taky. Škoda, že je tu jenom ta harta. Tak ono je to stejně bádání na dlouho než tam člověk na něco kloudnýho přijde.
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 v 17:22 ® džigit reakce na …
-
zedus> sem obrátil závorky,mělo byt
reagovat, bo ja su ze severni…
- Pátek 28. prosince 2012 v 17:02 ® zedus reakce na …
-
džigit> Ještě existuje jižní morava. Tam se může na víc revírech.
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 v 15:42 ® džigit
-
kayakfishing.cz>
reagovatu nas se može z lodi enem Sl. Harta …