Chytej.cz

Kayakfishing necteno

28.4.2011 | kayakfishing.cz | 225.729 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit

KayakfishingAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 28. října 2012 ve 20:34 ® hecht
hecht

Tino>Pokud myslíš tu gumovou pružinku na pádlo, tak tu sem koupil v Hiko sportu Praha – LEASH FLEXI TWIST PLUS.

reagovat
Neděle 28. října 2012 v 15:41 ® mascha
mascha

Když je řeč o těch bundách, ta co jsem měl v Norsku na testování od Honzy hodně slušná. Myslim, že se jmenuje STORMY. V kombinaci s vyřešenejma kalhotama nahradila i plovoucí vestu. Škoda, že nemám volnou čtyřku, buď bych pořídil tuhle, nebo podobnou. Ta Stormy mne, pravda, maličko dřela na stojáčku pod bradou.

reagovat
Neděle 28. října 2012 v 15:35 ® mascha reakce na …
mascha

Tu kroucenou šňůru jsem koupil u chlapíka, co dělá klíče a prodává nejrůznější zámky a přívěsky na klíče. No a suchej zip na pádlo jsem k tomu přišil přes sumcařskej obratlík.

reagovat
Neděle 28. října 2012 ve 14:42 ® Tino reakce na …
Tino

mascha> nemyslel jsem to „přijel jsem, viděl jsem, odjíždím“, ale spíš, že na místě se rozhodnu jestli tam strávit jeden den nebo tam zůstat přes noc. Prádlo nepromokavé nemám (kalhoty mi snad doveze Honza), takže si když zmoknu a nebudu se mít kde usušit, tak je to jasné…

all> hele lidi, kde jste sehnali ty plastové pojišťovací pružiny?

reagovat
Neděle 28. října 2012 ve 14:34 ® hecht reakce na …
hecht

mascha> ono se to prý od čtvrtka ztratí, a zasejc uvidíme podzim. Pořádná bunda je tejkon i mím největším deficitem :-(

reagovat
Neděle 28. října 2012 ve 14:05 ® mascha reakce na …
mascha

bohužel nebydlím deset kiláků odtud jako ty. musim to promyslet :-(( zjistil jsem, že do takovýho saigonu nemám co na sebe

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 23:57 ® Tino reakce na …
Tino

mascha> ale zjistíš to, až tam budeš, ne? :-) Odjet se dá vždycky (tedy před požitím…)

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 22:32 ® mascha
mascha

dneska jsem byl celej den na rybách a jako jestli bude na příští víkend takový peklo jako dneska, tak to budu hodně zvažovat :-(( ale zase kousali, to jako jo.

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 22:31 ® Tino reakce na …
Tino

hecht> což o to… klíďo bych přijel na celý víkend, ale dnešní vánice mě docela nahlodala… záleží na tom, jak seženu ubytování (stan je v této době pro mě už trochu HC) a jestli zase nebude chumelit :-)

Takže při špatné konstelaci podmínek a dobré kondici to vidím jen na sobotu, jinak s přespáním…

reagovat
Sobota 27. října 2012 v 19:43 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> Mám problém – mám na sobotu akci, kde musím být. Takže jedině v neděli, jestli tam ještě někdo bude.

reagovat
Sobota 27. října 2012 v 16:39 ® hecht
hecht

Tož, sem moc rád, že se ten sraz domluvil na příští týden.Přiznejte barvu, kdo tam dorazí ?

reagovat
Pátek 26. října 2012 ve 22:19 ® Tino
Tino

nee, zítra nedorazím. Dám přednost teplu domova a pečení bůčku naloženého do cukru a soli. Asi budu mít absťák, tak si to snad vynahradím jindy…

reagovat
Pátek 26. října 2012 v 16:39 ® Pecky reakce na …

Tino> No musím přehodit večer zimáky a aspoň ráno na rozednění pojedu. Nakonec jsme se rozhodli pro ty naše Slapy. Loď bereme, ale jestli bude hnusně tak jí asi ani nebudeme sundavat ze střechy. Jen se modlím ať sněží a neprší, to je vždycky lepší. Co ty, asi nedorazíš, co? A co ten Honza?

reagovat
Pátek 26. října 2012 v 16:12 ® Tino reakce na …
Tino

Pecky> má sněžit, co s tím? :-O Spíš uvažuju šetřit zdraví na další víkend co je sraz. :-|

reagovat
Pátek 26. října 2012 v 16:06 ® Tino reakce na …
Tino

mascha> ha, moje první kajakoštika :-))

reagovat
Pátek 26. října 2012 ve 14:24 ® mascha
mascha

A nějaký fotky z víkendu…

reagovat
foto/forum/2012/th-img21285.jpgfoto/forum/2012/th-img21286.jpgfoto/forum/2012/th-img21287.jpg
Pátek 26. října 2012 ve 14:20 ® mascha
mascha

Klucí, konečně pár řádků, fotek a video z Norska. další budou následovat, snad ještě letos:-)

http://www.entropie.cz/…a-norsko.php

reagovat
Středa 24. října 2012 ve 22:14 ® Pecky reakce na …

Já to mám 40 a 85 na hráz, takže to blízko taky moc nemám. Ale ten Kamým by mě zajímal, je to studený, ale pár pěknejch candátů se tam kdysi chytlo.

reagovat
Středa 24. října 2012 ve 22:09 ® Tino
Tino

osprey> jj :-)) Orlík 12km, Slapy 68km :-|

Z Kamýku ryby přeskákaly na Orlík ;-)

reagovat
Středa 24. října 2012 ve 21:58 ® Pecky

Tak se sejdeme na přehradě mezi, na Kamýku jsem nikdy nevláčel :-) Chytal jste tam někdo?

reagovat
Středa 24. října 2012 ve 21:52 ® osprey reakce na …
osprey

Pecky> Co, Orlík, Slapy jsou daleko… :-))

reagovat
Středa 24. října 2012 ve 20:20 ® Pecky

Nemáte někdo typ na plovací vestu? Už ta voda není nejteplejší, tak to koupání v hubertusu by nebylo nejlepší. Představuju si nějakou nafukovací a tak do 1500 Kč.

reagovat
Středa 24. října 2012 v 15:56 ® Pecky reakce na …

Tino> klíďo brďo, ještě doladíme jestli v so nebo ne

reagovat
Středa 24. října 2012 v 15:55 ® Pecky reakce na …

Viděl bych to na Slapy, na Orlík je to moc daleko a ty okouni jsou tam menší :-D Teď o víkendu se docela dařilo jedno cé cca 50, bolen 70, okouni kolem pětatřiceti a jedna štikunda cca 80 co nedobrala Kerobovi těsně u lodě.

reagovat
Středa 24. října 2012 ve 14:28 ® Tino reakce na …
Tino

Pecky> přidal bych se…

reagovat
Středa 24. října 2012 ve 14:27 ® Tino reakce na …
Tino

osprey> jj, to nemusel jezdit kamsi jinam :-))

reagovat
Středa 24. října 2012 ve 13:31 ® lunimus

kayakfishing.cz> Ak nechces nic chytit, tak pod k nam znova teraz … ak vies navstevu odlozit, pockaj si, kym voda nezacne stupat … je fakt nizky stav vody pod priehradou a to idu ryby fakt malo … Napr v sobotu sme boli na Dunaji v mieste, kde su inokedy pravidelne zabery roznych ryb … a v sobotu sa feeder za cely den ani nepohol … krmili sme, menili sme nastrahy, montaze robili sme co sa dalo a nic … ani tuk za cely den … a nebolo to ani tym, ze by sme nerozoznali zabery na spicke kvoli silnemu prudu … nastrahy na hacikoch, pod hacikmi ani akokolvek nastrazene nezaznamenali najmensiu znamku porusenia … skratka ako keby nam tu ryby vymreli …

reagovat
Středa 24. října 2012 ve 13:01 ® Pecky

Hehe tak to jsme natom stejně :-) Doufám že si spravíme chuť na Orlíku, okouni jdou jak vzteklí… Co o víkendu, rád bych provětral kánoi

reagovat
Středa 24. října 2012 v 11:03 ® osprey
osprey

kayakfishing.cz> Těžká voda je prý dobrá na chlazení reaktorů. Možná by to byl dobrej byznys…

A jinak – těžkých vod, kde se nic nechytí, těch mám tady v okolí plno:-D

reagovat
Středa 24. října 2012 v 10:32 ® džigit

kayakfishing.cz> tak nějakou dovez,prodáme :-))

reagovat