Chytej.cz

Kayakfishing necteno

28.4.2011 | kayakfishing.cz | 225.730 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit

KayakfishingAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 24. října 2012 v 10:29 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Jedu tam ted znova… ale nic moc sme nechytli. Tezka voda

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 22:54 ® Pecky reakce na …

kayakfishing.cz> Cau Honzo, tak jak bylo na Dunaji?

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 22:01 ® osprey reakce na …
osprey

Tino> Bez pádla je to prdel, mazec je to bez sedačky.

Nedělám si legraci, tu story tady někde popíšu, takže neprozradím předem pointu.

Ale věř, že vím, co píšu.

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 21:52 ® Tino reakce na …
Tino

osprey> jo, tak bez pádla to musí být mazec :-))

Nojo, to je problém lidí, u kterých práce a koníček jedno jest. Kde si můžeš odpočinout? Když jdeš na ryby, tak jdeš vlastně taky do práce… :-)) To lidi v kolbence to mají jiné. Vypnou frézu, bafnou klacky a valí k vodě…

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 21:47 ® Char reakce na …
Char

osprey> mě ten němec doma schovává věci, nedej bůh aby semnou jezdil ještě na ryby, úplně stačí trpaslík záškodník

reagovat
Úterý 23. října 2012 ve 21:37 ® osprey
osprey

Tino> Taky se snažím. Ale je to děs. Poslední dobou nejsem ve své kůži a tak mám za podzim odježděnou jednu vycházku bez pádla a jednu bez sedačky.

Možná mi bude dělat ve stáří společníka ten Němec. Alzheimer nebo jak se jmenuje.:-)

reagovat
Úterý 23. října 2012 v 18:59 ® Tino
Tino

ale jo, neděle na vltavském rameni byla pěkná. Snažím se být aspoň jednou v týdnu na vodě.

Jestli dám dítě do záložny, tak budu moci vyrazit i v týdnu. Jinak to jistí jen víkendy…

reagovat
Úterý 23. října 2012 v 15:44 ® osprey
osprey

Kayakfišinggu­tentag – tady se neaktivuje? Je nejhezčí doba roku a dlouho trvat nebude, i kdybyste ty necky hodili na vodu jen tak, stojí to za to.

reagovat
foto/forum/2012/th-img21264.jpg
Pátek 19. října 2012 v 1:03 ® mascha reakce na …
mascha

Tino> ja zvažuju sobotu nebo neděli. a pokud bude dobrý póčo, tak možná durch.

reagovat
Pátek 19. října 2012 v 0:34 ® Tino
Tino

nikdo tady nepíše, asi všichni loví okyše…

V sobotu si jdu pro kapry, ale nejedete někdo v neděli na orlík?

reagovat
Neděle 14. října 2012 ve 22:06 ® Pepa R.

Zdravím všechny Termín je Ok tak se budu těšit až uvidim staré tváře Mohlo by se nám zase něco pověsit na háček aspoň jako v loni. Byl to pěkný týmový úlovek. Na letošní kayako sraz jsem si už pořídil GoPro tak doufám, že to bude k něčemu zatím se s ní učim. U nás na Chebsku zatím z kayaku docela bída, víc toho chytím ze břehu na malých vodách. Příští týden se chystám na Ohře u K.Varů, dnes na Jesenici 0 bodů. S pozdravem Pepa R.

reagovat
Pátek 12. října 2012 v 16:44 ® mascha
mascha

Cau, kluci sorry za mimo kajakovou misu, ale konecne se po sesti tydnech dostanu na ryby a chtel bych si projit asi nejspis nejaky usek reky, kde jsem jeste nebyl. Nejspis Otava nebo Luznice. tyhle dve reky vubec neznam. Chci to jako celodenni podzimni vylet, prochazka s vlacakem po delsim useku reky. Chci to sice jako vejlet, ale nerad bych se prochazel kolem prazdny vody. Nebyl by nekdo tak laskavej a nenasmeroval mne trochu konkretneji? Samozrejme nejlip do soukromky, at tu nepropalujem verejne. Diky

reagovat
Středa 10. října 2012 ve 23:06 ® Tino
Tino

super… taky přijedu, jestli tedy před tím u vody nechytnu bacila :-))

reagovat
Středa 10. října 2012 ve 21:00 ® mascha
mascha

jupi, tenhle termin muzu na 90%! :-)

reagovat
Středa 10. října 2012 v 16:29 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

Cau potvrzuji. Sraz bude 3–4.11. uz se tesim.

Dnes rano cca 50cm Dorado, plavalo jich kolem me snad 10 ale jak sem jedno vytah tak odplavaly. Ted prestal foukat vitr takze vecer urcite o dost lepsi rybacka

reagovat
Středa 10. října 2012 ve 14:34 ® koubic reakce na …

osprey> O.K. díky

reagovat
Středa 10. října 2012 ve 14:21 ® osprey reakce na …
osprey

koubic> Myslím, že poslední informace je tato (cituji):

Termin vypada na 3–4.11 Orlik Podskali.

reagovat
Středa 10. října 2012 ve 13:58 ® koubic

už se ví oficiální termín konání srazu?

reagovat
Úterý 9. října 2012 ve 12:35 ® osprey reakce na …
osprey

Martin Chmelík> Kajaky jsi tam měl už na jaře – firma Hobie celou expozici a kayakfishing.cz vystavoval jednu Coosu na stánku CK Pepa.

reagovat
Úterý 9. října 2012 ve 12:33 ® osprey reakce na …
osprey

kayakfishing.cz> No nevím, na Monarchy asi čumět nebudu, znám je už dva roky. Samozřejmě nemusím znát konkrétní model. Dokonce i tady na chytej.cz se někdo pokouší Monarchy prodávat. Nejsou to špatné nástrahy – a taky proč by byly.

Jsem rád, že se ti tam líbí a přeju nějakou tu top rybu z Dunaje.

reagovat
Úterý 9. října 2012 v 0:15 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Ahoj z Chorvatska. Prima rybareni, zatim je to hlavne o seabassech na dropshot. Nastraha kalamary :-) ale vidam lovit i kusy pres 5kg na hladine. Lovej cipaly tak zkousim povrchovy rapaly walk a gumy bez zateze ale zatim nic, jen na ty kalamary.

Koncem tydne navrat na Dunaj a pokus o zivotni rybu, jdou tam, jen to chce pruvodce Dunaj je silene slozitej. Do CR privezu nove woby Monarch Dok, na srazu budete cumet…ahoj Honza

reagovat
foto/forum/2012/th-img21188.jpg
Pondělí 8. října 2012 ve 22:35 ® Tino reakce na …
Tino

nnnap> ne, opravdu to není pilker. To by tu rybu zabilo jen rázovou vlnou, když by to padalo okolo ní :*D

reagovat
Pondělí 8. října 2012 ve 22:26 ® nnnap reakce na …
nnnap

Tino> já myslel, že to máš olovo:-D

reagovat
Pondělí 8. října 2012 ve 21:37 ® Tino reakce na …
Tino

nnnap> ze smrkové latě 4×2,5 ;-)

reagovat
Pondělí 8. října 2012 ve 21:13 ® nnnap reakce na …
nnnap

Tino> to je kotva, ne?

reagovat
Pondělí 8. října 2012 ve 21:00 ® Tino
Tino

ne, vážně… vyfoceného jerka jsem udělal den před závody u nás na chovném rybníce. Okoval jsem ho mega háky, navázal jsem ho na 80kg šňůru na navijáku TAP a ten jsem přidělal na prut Orlík. To bylo dotazů co jsem na to chytil… :-))

K zlomenému prutu:

• 11m byla hloubka okolo mě
  • wob (JSR07 YP) byl odhadem v 6ti metrech (když jsem jel nad 6m hloubkou, tak jsem občas cítil tvrdé nárazy o skálu)
  • prut jsem měl taky v ruce. Na šlapáku to tak jde… v jedné ruce kormidlo, v druhé pívo, čaj či prut
reagovat
Pondělí 8. října 2012 ve 20:51 ® Tino
Tino

osprey> no, na troling mám tohle :-))

reagovat
foto/forum/2012/th-img21185.jpg
Pondělí 8. října 2012 ve 20:19 ® Martin Chmelík

Tento druh rybolovu mne začíná imponovat. Orlík mám projetý s lodí a motorem celý, ale kajak? Připadá mi to jako absolutní splynutí s vodou. Zkusím nějaký ten kajak získat pro veletrh. :-)

reagovat
Pondělí 8. října 2012 ve 20:04 ® zedus reakce na …
zedus

osprey> U nás je to převážně o štikách. Doufám, že to tak ještě nějakou dobu vydrží.

reagovat
Pondělí 8. října 2012 v 19:45 ® osprey
osprey

zedus> Já většinou lovím z kajaku s prutem v ruce. Trolling je zatím druhořadý. Radši lovím s prutem v ruce.

Strašně mi chybí echo (ty ho máš, tak víš, proč mi chybí), ale příští rok snad už bude.

Rybu přes 80 cm nemám, povedli se tři sumečci kousek pod touto hranicí. Něco bolenů, okounů, pár kudel, největší kousek přes 60 cm. Tady to není tak snadné a kdo tahačku opravdu umí, specializuje se na sumce a candáty. Úlovek štiky na trolling je na Orlíku ojedinělý. Nebo se mi to tak zatím jeví.

reagovat