Vyhledávání
Kayakfishing
28.4.2011 | kayakfishing.cz | 225.742 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit
Ahoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku.
Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 3. října 2012 v 9:48 ® osprey reakce na …
-
hecht> Hezká mlha. Co ryby?
reagovat - Středa 3. října 2012 v 0:58 ® hecht
- reagovat
- Středa 3. října 2012 v 0:38 ® hecht
-
Tož sem hodím něco z poslední kayako takyvláčky.
reagovat - Pondělí 1. října 2012 ve 22:56 ® hecht reakce na …
-
Dorazíš na sraz na Orlík ?
reagovat - Pondělí 1. října 2012 ve 22:11 ® Pepa R.
-
Ahoj chlapci Posílám malé foto z rána na kayaku z Jesenické přehrady u Chebu.Chytil jsem kulový, ale bylo krásně.
reagovat - Neděle 30. září 2012 ve 23:52 ® Tino
-
koukám, že všichni loví a nikdo nic nepíše… Voda na Orlíku je ještě teplá, že si v ní ráno člověk může ohřívat ruce a občas člověk v mlze potká zbloudilce
reagovat - Pátek 28. září 2012 ve 22:23 ® hecht
-
Tino> Tak co, ještě něco domluvíme ? Dnes jsem dělal celej den hodného taťku. Zítra bych se někde pokusil o kaďáko rybu. Co navrhuješ ?
reagovat - Pátek 28. září 2012 v 1:14 ® Tino reakce na …
-
hecht> jestli by bylo možné, tak bych se přidal…
reagovat - Pátek 28. září 2012 v 0:04 ® hecht reakce na …
-
O sobotě jsem uvažoval, ale musím to nějak skombinovat se zájmy rodinky a taky nevím jak na tom bude Char.
reagovat - Čtvrtek 27. září 2012 ve 21:18 ® Tino
-
nejede někdo zítra nebo v sobotu na orlas? Šel bych na vodu, ale samotnému se mi nechce…
reagovat - Čtvrtek 27. září 2012 ve 14:48 ® Tino reakce na …
-
mascha> zatím jsou mými favority kalhoty od hika. Dost často courám se psem venku a když je jó hnusně, tak se odolnější kalhoty hodí. Ale zatím jen teoretizuju.
A na vršek funkční triko (občas i tílko), feecovku a softshelku. Zatím mi to stačilo.
reagovat - Čtvrtek 27. září 2012 v 0:51 ® mascha
-
Tino> ahoj, ptal jsi se na kalhoty na kajak. Ja se dopracoval k tomuto: za dve kila jsem koupil od jednoho muskare vyslouzily goretexovy brodaky-dejchace s neoprenovou ponozkou. Při stani ve vode protejkaji ve svech, ale proti nacakani na lodi i proti padu do vody nasledovanem rychlym vylezenim, jsou super odolny. Je ale potreba mit k nim bederni pas, aby se pri padu do vody nezalily zvrchu vodou. V kombinaci s vodackou bundou (goretex a v pase a v rukavech latexovy pasy) je to dokonaly a supluje to i plovaci vestu. striham video, jak se v tom koupu v norsku, odkaz dodam snad po vikendu.
reagovat - Středa 26. září 2012 ve 21:04 ® Pecky reakce na …
-
Jsou tam obroušený fleky s čirým lakem, jde mi jen o barvu co bude držet na tom laku a barvě.
reagovat - Středa 26. září 2012 ve 21:03 ® Pecky reakce na …
-
já jí zatím vyfocenou nemám, protože je to takovej nedodělek, respektive jen má vybroušený,opravovaný místa bez barvy. Ale zas to není nic moc extra, jen ten držák prutu na boku a lano s karabinou protažený mezi oky na tu kotvu.Až se vrátim z Dunaje, tak něco cvaknu. Jinak poznatky z lovu jsou super, na tahání za lodí je to o chlup lepší než kajak, protože při pádlování plynule střídáš rychlost tažení nástrahy a okouni a candáti to milujou. Tohle na kajaku nebo s motorem nikdy neuděláš.Zas to má tu špatnou vlastnost, že je to dost citlivý na vítr, jak to má vysoký boky.
reagovat - Středa 26. září 2012 v 18:48 ® kayakfishing.cz reakce na …
-
Ahoj, nevim jak flekata…Mozna spatne promichavas epoxy. posli foto
reagovat - Středa 26. září 2012 v 18:21 ® C.I.-5Sirup reakce na …
-
Ahoj, prosimtě nemohl by jsi dát nějaký foto ty kanoe s vybavením ??
reagovat - Středa 26. září 2012 v 17:26 ® Pecky reakce na …
-
Tak asi má víc no, já jí nevážil. Při těch opravách jsem si fakt užil, tak se už drbat do smrti nebudu.. Minulej tejden jsem urval držák sedačky, takže mě zase čeká laminování :-/ Hele čím to mám natřít, aby nebyla flekatá?
reagovat - Středa 26. září 2012 ve 13:21 ® kayakfishing.cz reakce na …
-
Pecky> jestli mas Vydru a opravovanou v laminatu a vazi 20kg tak asi chytas na jine planete s mensi gravitaci
reagovatNova vydra se vejde nekam kolem 25 kg. Kazde spravovani prida hmotnost. Na laminatovejch kanoich mam odjezdeny stovky km a neni to spatne. Jen ten laminat pod kuzi zadreny…
- Středa 26. září 2012 ve 13:18 ® kayakfishing.cz
-
Drobny uspech z nedele
reagovat - Úterý 25. září 2012 ve 23:51 ® Pecky reakce na …
-
pepos.93> mám asi vydru, má plochý dno, váží tak 20kilo a chytá se z ní skvěle. Ty plastový necky co maj kluci dole bych nechtěl
reagovat) uveze dva lidi, má to držák na klacek,kotevní systém a v klidu se do ní postavim a chytám. Stála mě flašku vína a tak deset hodin práce. Kamufláž je tzv. cikánskej flek, takže jí nikdo neukradne.
- Úterý 25. září 2012 ve 22:46 ®
-
Pánové, když už se to tu nakouklo, scháním nějakou kanoi na kanoefishnig (né že by se mi kajak nelíbil, ale prostě na něj nemám a určitě během dvou let mít nebudu). Scháním nějakou laminátovou kánoi(protože je lehká) a ptám se jaký typ? Nejpřijatelnější se mi jeví vydra, nebo máte jiné doporučení? rád si vyslechnu všechny názory a k tomu i pro a proti
reagovat - Úterý 25. září 2012 ve 21:26 ® Tino reakce na …
-
Pecky> je aby nám nezbyly jen ty prázdný dlaně
reagovat - Úterý 25. září 2012 v 19:22 ® kayakfishing.cz
-
No uvidime, mam sebou cajky jak na obry tak na dlanovou velikost… Bude video a ne jen jedno
reagovat - Úterý 25. září 2012 v 16:16 ® Pecky
-
Viděl jsem nějaký video z Chorvatska a bylo to moc pěkný, tak doufám že všichni zachytáme
reagovatKdyžtak si spravíme chuť na Orlasu s okounama dlaňových velikostí..
- Úterý 25. září 2012 v 15:37 ® kayakfishing.cz reakce na …
-
Pecky> Hele jedem az nekam do Chorvatska, ja tam budu mit i nejaky jednani o Jackson Kayak. Ozvu se prubezne jak nam to tam jde.
reagovat - Úterý 25. září 2012 v 15:20 ® Pecky
-
Honza: jak jedeš na Dunaj? Tam jedeme v pátek s Borkem my!
reagovat - Úterý 25. září 2012 ve 13:12 ® kayakfishing.cz reakce na …
-
C.I.-5Sirup> Cau, na sraz urcite doraz. Udelas si dobrou predstavu. Nebo se ozvi a prijed do Vsenor testovat.ale az po 7.10. ted jedu na DUnaj.
Jo a na Sharkoona zapomen, 100kg je na to moc. Pro 70–80kg rybare je takovy kajak v pohode ale s tvoji vahou to bude nestabilni a pomale. A velke vlny takovyto kajacek raz dva zalejou, zejmena se 100+kg nakladem.
Kanoe- Dag neber pokud planujes chytat solo, moc tezky, ale pro 2 v pohode. Porozhledni se po nejake laminatce, plastovky jsou neunosne tezke. Ted sem narazil na kanoe co maji kolem 14kg pri delce 12 stop…to je teprve jina liga
reagovat - Pondělí 24. září 2012 ve 23:25 ® C.I.-5Sirup
-
Je pravde, že ten Dag váží asi příliš, líbí se mi spíš ta představa jak do něj přez zimu naperu spoustu samořezů akušroubovákem…třeba objevím i něco podobného a o trochu drobněšího, ten Dag je ale vážně stabilní, plastová Vydra už tak stabilní nebývala co si pamatuju, každopádně obě tyto jsou zbytečně velké a těžké. Rhino zatím nijak nespěchá a ani já ne, jak jsem řekl určitě se nejdřív podívám na plavidla a hardware Vás skutečných KajakoRybářů.
- Kayakfishing díky za pozvánku na Orlík.
- Pondělí 24. září 2012 ve 22:44 ® Tino reakce na …
-
osprey> … a s cenou příslušenství se dostane na kajak pro rybáře, s hmotností na tom bude ještě hůř
C.I.-5Sirup> a musíš to kupovat TEĎ HNED? Navíc jak píšeš, tak máš jinou investici… Chápu, že 10k je lákavá cena, ale projeď si i jiná fóra a zjisti co by bylo nejlepší. V zimě můžeš narazit na zajímavé slevy a na podzim se každý prodejce může přetrhnout aby vyprázdnil sklady a měl cash na nové modely.
Abys potom neměl toho Sharkoona jen jako hračku pro děti a nekoupil si na „seriozní chytání“ JK, Ocean kayak, či něco jiného
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 17:34 ® osprey
-
C.I.-5Sirup> Všechno jde. Důležitější je, jak ti to bude vyhovovat.
Já bych tu věc na chytání nechtěl. Těžká na manipulaci, málo věcí si odložím tak, abych na ně dosáhl, bude třeba dokoupit dost příslušenství…
Ale cena je lidová a třeba ti to bude stačit.
reagovat