Chytej.cz

Kayakfishing necteno

28.4.2011 | kayakfishing.cz | 226.303 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit

KayakfishingAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 1. srpna 2012 v 11:21 ® Fugas

kayakfishing.cz> ahoj, co znamená ve specifikaci u Daytripperu 10 údaj za lomítkem? To je nějaká verze s větší nosností? Jinak jsem koukal že NW se nějak zahleděl do Coosy:-) . viz: http://nativewatercraft.com/

reagovat
Středa 1. srpna 2012 v 1:48 ® hecht
hecht

Jináč teda jsem o jeden zážitek bohatší. Byl jsem si pro novej služebák a zastavil se v Praze v Hiko sportu. Konečně místo, kde ví o čem to je a umí poradit. Navléknul jsem se zkusmo do suchého obleku a musím říct, že už jenom samotné obléknutí není žádná prdel. Připadal jsem si jako kosmonaut, kterého oblékají na vstup do volného vesmíru :-)) Ty gumové manžety a jednodílnost overalu, to chce cvik. Na druhou stranu, opravdu jsem uvěřil, že do tohodle nepronikne ani kapka. Nabízené skočení do bazénku před prodejnou jsem s díkem odmítnul :-)) Je taky jistý, že tahle sranda nemá smysl za podobných teplot které teď vládnou. Byl jsem v tom vedru za pár minut zevnitř mokrej jako myš. Zatím jsem teda jako socka přivezl alespoň neoprenové botky a gumu na přivázání pádla.

reagovat
Středa 1. srpna 2012 v 0:53 ® hecht
hecht

Dotázek, mám držák na prut RAM REVOLUTION LIGHT SPEED. Jakým šroubem či vrutem ten díl s kuličkou přištoubovat do Čůzi ? Bude stačit samořeznej šroub, nebo provrtat a šroub + podložka + matka ???

reagovat
Středa 1. srpna 2012 v 0:24 ® osprey reakce na …
osprey

Tino> Tino> Já mám z kajaku letos ryb dost – nic extra, ale mám.

Očekávání bylo větší, ale nebylo zas tak moc času. Byl jsem asi 4×.

reagovat
Středa 1. srpna 2012 v 0:07 ® Tino
Tino

Alivio, osprey, KF.CZ> no, ale tím že nechytáte ryby z kajaků se vůbec nesmíte chlubit, to všichni budou radši dřepět/pobíhat po břehu a lodě budu mít ve stojanu. ;-)

V neděli to jistě prolomím… v sobotu se budu vracet z pitky na Lipně, tak až se vyspím, tak v neděli zajedu na Orlík… to by bylo aby nebyl z lodě aspoň cejn :-D

reagovat
Úterý 31. července 2012 ve 22:43 ® Shrek
Shrek

asi je to prokletý, já jel s kajakem na dravce a nakonec jsem chytil štiku ze břehu :-D

reagovat
Úterý 31. července 2012 v 15:29 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

osprey> jo to tak bejva. Ted sem si nasel revir Orlice -udolni nadrz Pastviny, tak sem zvedavej jak to tam vypada. Cilova ryba: aspon okounek…:)

reagovat
Úterý 31. července 2012 v 15:21 ® osprey reakce na …
osprey

kayakfishing.cz> Tak Orlici pozdravuj. Já bych se ale držel jednoho fleku a snažil se na to přijít. Dříve či později ten záběr dostaneš.

Já mám ten problém, že co chci chytit, to nejde a musím pořád improvizovat a nahánět něco jiného. Zásadně lovím ryby, na které jsem nevyrazil poté, co jsem zjistil, že primární cílová ryba na mě dlabe, ale zato se nabízí možnost chytit něco jiného. Jeden příklad za všechny – jel jsem s kajakem na amury a nakonec chytal boleny ze břehu.

reagovat
Úterý 31. července 2012 v 15:11 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

osprey> jo chytam ale sem letos prokletej. Chytal sem uz snad vsude, ve vsechny mozny i nemozny casy. Na ruzny nastrahy a furt nic. Predevcirem na Berounce kolem me lovilo snad 5 sumcu a ani prd. Ted se chystam na Orlici

reagovat
Úterý 31. července 2012 ve 14:04 ® osprey reakce na …
osprey

kayakfishing.cz> A chytáš někdy?

reagovat
Úterý 31. července 2012 ve 13:51 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Cau mam novej clanek doufam ze pomuze http://kayakfishingcz.blogspot.cz/…-inside.html

reagovat
Neděle 29. července 2012 ve 22:30 ® Tino
Tino

když už, tak prak a normální pelety nebo bojlí… je rozdíl mezi tím, že řekneš „já jsem tady jen zakrmoval peletami“ než když musíš obhajovat šíp zapíchlý v duši důchodcovy babety

Táta takhle odhání kačeny, když jsou moc dotěrné…

reagovat
Neděle 29. července 2012 ve 21:43 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

hecht> v každé lověně

reagovat
Neděle 29. července 2012 ve 20:17 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

hecht> No s jak kterym prakem!! A munici seženeš téměř v každym hračkářství…cvrnka­cí kuličky. ;-) Občas bych rád některý razantně vyřešil a ani těch 200 za šíp by mi nebylo líto. :->

reagovat
Neděle 29. července 2012 v 19:53 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> kde se taková munice sežene, mám zájem …

reagovat
Neděle 29. července 2012 v 19:52 ® hecht reakce na …
hecht

MIG-35> jo, tak to jo, ale obávám se, že nasazení klaďáčku, by už bylo dost na štíru se zákonem. Ale zase by to řešilo dost razantně problém s nějakým zbloudilým krmmelcem. To prak a něco malého z něj, je taková mírumilovná domluva. Něco jako : pane nechte toho joooo

reagovat
Neděle 29. července 2012 v 19:33 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

hecht> Jak píše Míra… :-D A stim co mam je člověk na 50–100m snadný cíl. 9-) I když praky se dneska dělaj taky doost luxusní! :->

reagovat
foto/forum/2012/th-img20823.jpg
Neděle 29. července 2012 v 19:13 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> Munice se prodává v pytlíku – kuličky různého průměru dle libosti. Klaďáček je kladkový luk.

reagovat
Neděle 29. července 2012 v 17:40 ® hecht reakce na …
hecht

MIG-35> nevím co je klaďáček, ale já bych ten prak nezavrhoval. Muším přiznat, že jsem letos taky jeden pořídil, stane se součástí základní výbavy na potížisti břehové. Akorát nemohu sehnat starý ložiska …

reagovat
Sobota 28. července 2012 ve 14:51 ® Tino reakce na …
Tino

tak feeder na lodi, potažmo na kajaku mě opravdu nenapadl. :-O

Uvažoval jsem, jak bych šel na kapry z kajaku a asi by to bylo na splávek. Poslední dobou jsem se vzhlédl v montáži „polotěžko“. Chytám na podobný jako je na obrázku. Jen má na konci banbuli, protože jinak ho nevidím. :-) splávek 3g + 4g olovo. Když se potopí po bambuli, tak má výtlak 4g, takže ho můžu nechat courat po dně v proudu.

reagovat
foto/forum/2012/th-img20808.jpg
Sobota 28. července 2012 ve 13:36 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

osprey> Tak na to bych místo praku použil svůj klaďáček-jistota je jistota. :-D

kayakfishing.cz> No mylim, že s pramicí se kajakus nedá srovnávat. Ale na Tůně sem nejel takže namam srovnání. Přjeď někdá dáme vyjížďku. ;-)

reagovat
Sobota 28. července 2012 v 11:48 ® osprey reakce na …
osprey

kayakfishing.cz> No, když budeš trollovat opravdu všude, možná skončíš s papírama v depozitu a budeš se o ně „soudit“. Ovšem dle Pepova citátu z předpisů, budeš mít i jistou naději na vítězství.

Mě to míjí, trolluju jen tam, kde je to vysloveně povoleno. Vláčka na řece je stejně hlavně o přemýšlení, ne o tahání nástrahy sem a tam.

reagovat
Sobota 28. července 2012 v 11:29 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Hoj. Diky vsem zvlast Pepovi za osvetleni trollingu. Takze se muze vlastne vsude, to je prima. K Big Tune. Super lod, rychlejsi jak Coosa a spousta prostoru. Myslim ze je to takovy nastupce pramicky, jen ta vaha…ale da se to. Ma ji ted Vasek z Plzne. Pouziva ji k lovu parem feederem.

reagovat
foto/forum/2012/th-img20807.jpg
Pátek 27. července 2012 ve 23:21 ® osprey reakce na …
osprey

MIG-35> Kdyby ses narval do předního zavazadlového prostoru, mohl bys dělat předního střelce:-))

reagovat
Pátek 27. července 2012 ve 21:47 ® Tino
Tino

osprey> jo, tak to byl asi on :-D

kayakfishing.cz> Honzo, díval jsem se na stránky KF a všiml jsem si, že máš uvedeného i BIG TUNA. Už jsi tu loď zkoušel? Jaké z ní máš dojmy? Ne dojmy z prezentačního videa… ;-)

reagovat
Pátek 27. července 2012 v 10:26 ® MIG-35
MIG-35

Tino> Přibalil bych prak a nějaký bojlís.. aspoň 30mm :-D A mít kajak tak mile rád s tebou vyrazim. Miluju diskuze s lidem. :-))

reagovat
Pátek 27. července 2012 ve 3:11 ® osprey reakce na …
osprey

Tino> Potížista tam bez babety nedojede. A někteří z těch týpků mi tam pili krev už před 15 lety.

reagovat
Čtvrtek 26. července 2012 ve 22:38 ® zedus reakce na …
zedus

Tino> A co hledat rapala magnum? :-) Všichni potížisti jsou na babetě, to je jasný. Aby je pepka-č klepla. :-)

reagovat
Čtvrtek 26. července 2012 ve 22:34 ® Tino
Tino

když jsem se zeptal pana gůgla na magnum, tam mi našel síťku na vážení ryb (použitelná po naplnění kameny) a konzervu pro kočky (na co sebou taháš konzervu pro kočky???) https://www.google.cz/webhp?…

reagovat
Čtvrtek 26. července 2012 ve 22:31 ® Tino
Tino

pepa-č> pěkný výpis. Tohle nařízení si musím pamatovat. :-)

Kdyby mě doletělo krmítko, tak bych mu ho radši urval, než abych mu něco házel. Ještě by ho klepla pepka a jigová hlava. :-))

A jak vlastně víte, že tam byl na babetě? :-D

reagovat