Chytej.cz

Kayakfishing necteno

28.4.2011 | kayakfishing.cz | 225.789 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit

KayakfishingAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. července 2012 ve 21:46 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Ahoj. Bohužel musím zrušit závody v kayakfishingu. Ozvalo se mi pouze pár lidí a účast definitivně potvrdil pouze jeden. Tak snad příští rok.

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:03 ® prasopes
prasopes

A kdo odveze mě chudačku jednu:-)

reagovat
Středa 11. července 2012 v 8:06 ® Shrek
Shrek

Najde se tu někdo, kdo by příští víkend – 21.-22.7. vyrazil na kajaku (s kajakem) na Hracholusky? Mě tento nápad hlodá v makovici, tak zkoumám, jestli se najde podobný „pacient“..... :-)

reagovat
Středa 11. července 2012 v 0:40 ® Tino reakce na …
Tino

osprey> buď jeden kajak položit těsně ke straně zahrádky a druhý šikmo na něj, nebo obě čůzy na sebe ;-)

Vezl jsem tři a měl jsem docela bobky. Ještě že mi to vázal mistr KF, sám bych se na to neodvážil. A doma jsem navíc zjistil, že jsem si vzal techničák na jiného saaba :-)

reagovat
Úterý 10. července 2012 ve 21:56 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> předem díky, možná to uskutečníme. nějak by to určo šlo, Honza mi říkal, že vezl i tři najednou … Tenhle týden bych nemohl ani já, budeme kutat na baráku, čekají mě nové vrata…

reagovat
Úterý 10. července 2012 v 15:17 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> Hlavně že žiješ. Pokud vymyslíme, jak naložit dva kajaky na jedno auto, tak můžeme příští týden někam vyjet. Teď ne. Mám toho po návratu kapku moc a ubývá mi to pomalu.

reagovat
Úterý 10. července 2012 v 1:11 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> želám pekný den pánko dovolenkár :-)) Dnes jsem to hodil do servisu, mám pojištění, takže já jen spoluúčast. Horší je, že mají těch bouraček hafo a lidi na dovo, takže odhad dokončení je do konce měsíce. Takže nejlepší měsíc takřka v pr… Budu zase provozovat suchozemskokry­savláčku :-)) V sobotu jsem to ještě jednou zopakoval na původním místě s původním křápnutým autem. Ale poučení jsem si vzal, takže po noční vláčce (veverek), jsem se prospal u vody a provedl ještě ranní vláčku v mlze (u mě dost vzácný jev). No a výsledek se dostavil, sklidil jsem si dva kusy svých veverkowoblerů a zjistil že ty mrchy loví vedle kaďáku a na mě pečou.

reagovat
Pondělí 9. července 2012 ve 13:01 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> A kujva drát…

No, hlavně, že jsi celej. Pokud jde o ryby, kajak ti jich o moc víc nepřinese, ale je to zase jiná dimenze lovu.

Doufám, že ty škody nejsou příliš velké a že se ekonomicky i morálně dáš brzy do kupy.

Mimochodem – když jsem se vracel koncem června nad ránem z té vody, kde jsme naposledy chytali, fackoval jsem v autě sám sebe, aby se mi nic podobného nestalo. Člověk si říká, že už ten kousek domů dojede, ale…

reagovat
Úterý 3. července 2012 ve 23:57 ® hecht
hecht

Jo, díky všem. Plechy se daj vyměnit, zdraví je jenom jedno …

reagovat
Úterý 3. července 2012 ve 23:12 ® Libor reakce na …
Libor

hecht> no teda, hlavně že jsi OK, jinak o nic nejde.

reagovat
Úterý 3. července 2012 ve 22:52 ® Char reakce na …
Char

hecht> aby ti jí manželka moc nepodřela až na ní bude jezdil do práce :-)

reagovat
Úterý 3. července 2012 v 9:29 ® hecht reakce na …
hecht

kayakfishing.cz> což já, hlavně že i Čůza :-))

reagovat
Pondělí 2. července 2012 v 10:35 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Tyvole dobre Hecht… hlavne ze si v pohode

reagovat
Neděle 1. července 2012 v 16:59 ® kerob reakce na …
kerob

hecht> hlavne bud rad, ze se ti nic nestalo. Auto je spotrebak a ryby pujdou jindy… :-)

reagovat
Neděle 1. července 2012 v 15:44 ® hecht
hecht

No tak pokud si tu někdo stěžoval, že se mu nedaří, tak něco pro uklidnění. Po pátkosobotě mám dva nové zážitky, první noční kayakovláčka, potmě jsem se dohrabal k vodě, nejdřív trochu chaos s uspořádáním a kotvením. Pak si to už sedlo, výsledek ale jen jeden candát – což je pro mě zatím vzácnost. Sumejšové jsou asi na dovolené. Po třetí hodině ranní jsem se už proklimbával, takže dom. Jenže to poklimbávání je v autě ještě horší než na kayaku, 3 km od baráku jsem se zavřenejma očima přejel do škarpy a rozoral trochu autem profil stoky. Po té co jsem si vynadal do ču… a podobně jsem vzbudil šváru a nechal se vytáhnout. Takže mám tejkon pauzu, než se opraví auto, bude Coosa jen na zdi…

reagovat
Sobota 30. června 2012 ve 22:29 ® kerob reakce na …
kerob

kayakfishing.cz> drzim palce…ja se tam odtud ted vratil :-/

reagovat
Sobota 30. června 2012 v 16:11 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Tak dnes vecer vyrazim zkusit stesti v Dobrichovicich. Snad uz prolomim tu smulu co mam na rybach od zahajeni.

reagovat
Sobota 30. června 2012 v 15:14 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

no a proc nedopadlovat zpatky? od toho ten kajak prece je… nepotrebujes nic, jen vodu :-D

reagovat
Sobota 30. června 2012 ve 14:21 ® džigit reakce na …

kayakfishing.cz> a kdo mě doveze z Ojczyzny nazpět? :-))
Ono bude trochen problém se s tím nejdřív někam dopravit.Dnes to dráhy nechcou a do Opavy daleko.Proti proudu Odry totéž…

reagovat
Sobota 30. června 2012 ve 13:57 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

osprey> Mas naprostou pravdu. Treba mi to prijde jako dost dobrej system na reky, kde je i zakazan lov z lode. Proste si kajak privazat k veste, nasadit brodaky a jezdit od mista k mistu tam vyskocit hazet a zase pokracovat. Hlavne mi prijde dobry ze clovek muze takhle snadno tahat spoustu materialu. a nemota se prutama do vetvi na brehu nedela bordel apod

reagovat
Pátek 29. června 2012 ve 23:33 ® Tino reakce na …
Tino

hecht> jednoznačně vroubky nebo ďublíky. Pří spouštění to dělá takové vYbrace :-D

reagovat
Čtvrtek 28. června 2012 ve 13:26 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Já vím, jak jsi to myslel, ale ta věc není jen na chytání. Je to mobilní základna, transportní prostředek (na většině míst jedu rychleji než bych šel pěšky) a já nevím, co ještě.

reagovat
Čtvrtek 28. června 2012 ve 13:21 ® džigit reakce na …

osprey> no no,to chytat jsem myslel,ale nenapsal :-) co jsme odsud už víme a rozumíme

reagovat
Čtvrtek 28. června 2012 ve 13:18 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> U vás s tím můžu všude. Jen chytat z toho všude nesmím. Můžu se na tom dopravovat, vozit si věci a na lov si holt vždycky někde vyskočím.

Abych neprovokoval, při transportu složím prut a vycvaknu z karabiny nástrahu.

reagovat
Čtvrtek 28. června 2012 ve 12:54 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

osprey> To by byla. Supr kotva je taky třeba brzdový kotouč. Není tak těžký na transport, na dno lehne velkou plochou, takže nezapadá do bahna a díky té velké ploše i dobře drží.

reagovat
Čtvrtek 28. června 2012 ve 12:54 ® džigit reakce na …

osprey> u nás s tím můžeš jen na Hartu :-((

reagovat
Čtvrtek 28. června 2012 ve 12:35 ® osprey reakce na …
osprey

Bigpista> Si děláš srandu, ale to by nebyla špatná kotva. Jenom by se koulela po lodi.

Já letos vyjel asi třikrát. Pořád sbírám zkušenosti. Ale jedno vím – je to to, co jsem chtěl.

reagovat
Čtvrtek 28. června 2012 ve 12:05 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

osprey> Trénoval vrh kladivem na olympiádu a teď ho nemůže najít :-))

reagovat
Čtvrtek 28. června 2012 v 11:46 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> Většinu věcí z toho řetězu hodně rychle serveš. Nevím, proč nezůstaneš u toho kladiva, co jsi mi ukazoval.

reagovat
Čtvrtek 28. června 2012 ve 2:19 ® hecht
hecht

Tino> bude lepší příchuť banán, nebo extra vroubky :-)) ???

reagovat