Chytej.cz

Kayakfishing necteno

28.4.2011 | kayakfishing.cz | 225.795 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit

KayakfishingAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 11. června 2012 v 18:48 ® osprey reakce na …
osprey

Tino> A co tam chceš dělat kdovíkolik hodin? Od pěti do devíti a máš toho až až:-))

reagovat
Pondělí 11. června 2012 v 17:55 ® Tino
Tino

tak na zahájení to na kajaku moc nevidím… :-(( Musel bych to zapíchnout brzo, protože odpoledne budu půjčovat kajak.

Nechce se někdo projet na čůze nebo nomádu po Orlíku?

reagovat
Pátek 8. června 2012 v 11:58 ® osprey reakce na …
osprey

mascha> Tož takhle rychle bych nepádloval ani po Red Bullu:-))

Ale někdo jezdí, jinej chytá…

reagovat
Pátek 8. června 2012 v 10:09 ® džigit

zedus> no to je právě ono.Já mám zkušenosti jen ve stylu „hloubkoměru“ a to s něčím jako X4 Pro a Piranha s odhozovou sondou.Odhozovka super v neznámém prostředí bez možnosti plavidla a X4 s Adamem na Hartě.No a abych nezapomněl,Kejra se mi snažil osvětlit ne 3déčkový Hummík.Jen cena je někde jinde.To DSI by na naše vody mohlo být o.k.,jen pořádná zkušenost nelze nalézt.

reagovat
Pátek 8. června 2012 v 9:59 ® zedus reakce na …
zedus

džigit> Tak dělá to co potřebuju, takže spokojenost. Ve finále čověk zjistí, že je to beztak jenom drahej hloubkoměr, ale když ho náhodou zapomenu doma tak jsem bez něj jak bez ruky. :-) Časem bych rád něco ve stylu side imiging, ale to budu muset vyhrát ve sportce. Ten DSI muže být taky dobrej, chtělo by to zkusit.

reagovat
Pátek 8. června 2012 v 9:30 ® džigit reakce na …

zedus> A spokojenost? Chtěl bych ten DSI a tak scháním někoho,kdo má nějaké zkušenosti.

reagovat
Pátek 8. června 2012 v 8:41 ® zedus reakce na …
zedus

džigit> Ten asi nejrozšířenějsí. :-) Mark 5× pro

reagovat
Pátek 8. června 2012 v 0:28 ® džigit reakce na …

zedus> co to máš,prosím, za echo?

reagovat
Čtvrtek 7. června 2012 ve 22:34 ® zedus reakce na …
zedus

mascha> Pfff to je jak já na šlapáku když si dám redbull po ránu. :-D

reagovat
Čtvrtek 7. června 2012 ve 22:22 ® hecht reakce na …
hecht

mascha,Tino> nedej Bůh, aby se něco takového dostalo na naše vody :-(

reagovat
Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:13 ® Tino
Tino

žralok je lepší… ;-)

reagovat
Čtvrtek 7. června 2012 v 19:51 ® nnnap reakce na …
nnnap

mascha> no a doteďka jste jezdili na čem?:-O

reagovat
Čtvrtek 7. června 2012 v 19:21 ® Shrek reakce na …
Shrek

mascha> husťárna :-D

reagovat
Čtvrtek 7. června 2012 v 19:01 ® mascha
mascha
btw, padlo nebo slapaci pohon je pro mouly, frajeri ted jezdi s timhle: :-)) )) reagovat
Čtvrtek 7. června 2012 v 19:00 ® mascha reakce na …
mascha

jirkajj> ahoj, nedavno jsem jezdil pul den na Mokenu a musim rici, ze me z toho dost bolel zadek. To se mi na Coose nestalo ani po tydnu kazdodenniho nekolikahodinovyho chytani.

reagovat
Středa 6. června 2012 ve 22:12 ® Shrek reakce na …
Shrek

osprey> díky za upozornění, budu se snažit. :-) Jinak všechno nej…, Míro.

reagovat
Středa 6. června 2012 ve 20:10 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

osprey> jojo hlavne souhlasim s tim posezem… neni nad to moct v lodi v pohode sedet celej den.

reagovat
Středa 6. června 2012 ve 12:57 ® osprey reakce na …
osprey

Alivio> Nepřejeď synkovi vozíček, neměl by tě rád.:-))

jirkajj> Moken 10 je stabilní velmi široké plavidlo, které bych se snažil v případě své osoby nahradit modelem Coosa. Moken 12 je štíhlejší, rychlejší a vratčí (nic dramatického, ale v porovnání s tou šířkou „desítky“ se tak jevit musí).

K-largo jsem nikdy neviděl (leda na webu). Ale když si prohlédneš parametry Mokena 10, tak v porovnání s K-largem je to úplně jiná loď a chtělo by to, aby sis ujasnil priority (délka, stabilita, posez).

Rok jsem jezdil na předváděčky, abych zjistil, co vlastně chci. Zjistil jsem, že v některých kajacích se mi špatně sedí, v jiných se blbě dostávám k věcem, uvědomil jsem si, že do jisté míry preferuju stabilitu před rychlostí a tak dál. Je dost příležitostí se domluvit a k nějakému kajaku dostat.

Na peníze moc nekoukej, je lepší dát víc peněz za loď, která ti sedí, než výhodně koupit něco, z čeho tě po dvou hodinách akorát bolí záda.

reagovat
Úterý 5. června 2012 v 18:42 ® koubic reakce na …

K largo má u sousedů člen s přezdívkou minatrix, je sdílný. Rád ti odpoví

reagovat
Úterý 5. června 2012 ve 14:50 ® jirkajj

Ahoj, nevlastnite nekdo rybarsky kajak rotomod k largo nebo feel free moken 10? Rozmyslim se mezi temito dvema.. zajimali by me nejake prakticke zkusenosti a ruzne postrehy ;-) fotek sem videl dost a videi taky co slo najit. Dekuji za kazdou reakci :-)

reagovat
Úterý 5. června 2012 v 11:45 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Nejakej trip na revir v okoli Trutnova? Po zahajeni tam jedu na festival tak ze bych to spojil…

reagovat
Úterý 5. června 2012 v 10:14 ® koubic

ahoj, nechtěl by někdo prut na kajak? Je to jednodíl od Spra: Screamin´ HS Vertical 180/14–28g. Omylem jsem objednal baitcastový :-((

čekal jsem na něj přes měsíc a zbytečně :-((

Cena byla 1640,– jen jsem ho vybalil, nechytaný. Dám ho za 1200,–. Jezdím často přes Prahu do JČ V případě zájmu SZ a dohodneme detaily

Snad se to může, v případě že ne, tak se omlouvám.

reagovat
Pondělí 4. června 2012 ve 22:40 ® Shrek reakce na …
Shrek

hecht: jen co vytunim uchycení na tažné zařízení :-) zedus: já to letos do zahájení asi nevydržim :-D

reagovat
Pondělí 4. června 2012 ve 22:36 ® hecht reakce na …
hecht

Alivio> máš zajímavej vozík na kajak (ten v dolním levém rohu), napiš potom, jak se to na něm převáží :-))

reagovat
Pondělí 4. června 2012 ve 22:31 ® zedus
zedus

Já už letos něco pojezdil, ale už se těším jak malej na zahájení. :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20589.jpg
Pondělí 4. června 2012 ve 22:24 ® Shrek
Shrek

čus chalani, zítra jdu smočit kajak na vodu a trochu se rozhejbat před zahájením. Už leží na střeše auta, takže zítra po práci...... :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20588.jpg
Pondělí 4. června 2012 ve 21:59 ® Tino
Tino

osprey> jasně, to je na klasické kéni, tu usadíš do vozíku. Není to napichovátko na SoT

reagovat
Pondělí 4. června 2012 ve 21:07 ® Char reakce na …
Char

osprey> probírám se loňskejma fotkama tak sem něco přihodim

Kajakotroling v Ospreyově podání

Tak to dopadá když „padne coosa na kámen“

reagovat
foto/forum/2012/th-img20586.jpgfoto/forum/2012/th-img20587.jpg
Pondělí 4. června 2012 v 19:54 ® osprey reakce na …
osprey

jiris> Ten tam chyběl od začátku. Až seženu nějaký pěkný, tak si je vyměním. :-))

reagovat
Pondělí 4. června 2012 v 19:18 ® jiris
jiris

osprey> bacha, chybí ti na kouli šroubek :-))

reagovat