Vyhledávání
Kayakfishing
28.4.2011 | kayakfishing.cz | 225.824 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit
Ahoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku.
Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 4. června 2012 v 17:54 ® osprey reakce na …
-
Tino> Podvozek moc velký. Doufám, že pokud to bude uchytitelné v těch vylévacích otvorech, bude to užší. Uvidíme.
reagovat - Pondělí 4. června 2012 v 17:35 ® Tino
-
tak sonar už je…
dokonce už mám i univerzální podvozek na SoT i SI kajaky (takže i na Ultimata). Zatím jen ze železa. Nechce někdo?
reagovat - Pondělí 4. června 2012 ve 12:35 ® osprey reakce na …
-
Tino> Ten sonar mám taky v plánu. Ale musí to počkat.
Možná na podzim, možná za rok. Zatím mám na lodi strašnej bordel, pokouším se to zorganizovat.
reagovat - Pondělí 4. června 2012 v 1:04 ® Tino reakce na …
-
osprey> našel jsem je na netu samozřejmě levněji. Ale do Z-m se podívám. Dneska jedu ukecat do rybářství u kamenného mostu v Písku slevu na sonar (X4 Pro). Tak jsem zvědavý, jak budu úspěšný.
reagovatA cestou do Z-m se stavíme s prckem v muzeu na akvárka.
- Pondělí 4. června 2012 v 0:06 ® osprey reakce na …
-
Tino> Zajeď si kolečka koupit do Z-marketu, na OBI se vykašli. Ušetříš docela dost.
Já jsem v sobotu večer ověřil, že mi funguje systém kotvení, co jsem si vymyslel, akorát je problém s tím, že pokud nevisí kotva v ose lodi, má to snahu kolem ní rotovat. Ale nepospíchám, postupně to nějak vychytám.
reagovat - Neděle 3. června 2012 ve 22:43 ® Tino reakce na …
-
hecht> no neřikej… a kampa jezdíš? Okolo Mirotic nic moc… násaďáci, potom malá havěť. Ale možná jen neumím chytat
Kola jsou velký jako ty poslední co jsem sem dával. Takže D260 š80. v OBI stojí jedno skoro 500,–
reagovat - Neděle 3. června 2012 v 11:36 ® osprey reakce na …
-
Tino> To nejde napsat pár řádky. Ale rybu bys tam chytit měl. Hlavně bílou.
A dost lidí.
reagovat - Sobota 2. června 2012 ve 23:20 ® hecht
-
Tino> na Lomnici mi nešahej, tam jedu vždy, když potřebuji zjistit, jak vypadá ryba
reagovatProsím tě, jak velký jsou ty kola na tom nabodávacím zeleném pojezdu ?
- Sobota 2. června 2012 ve 21:37 ® Tino reakce na …
-
osprey> a jaký je? Jestli to tam má cenu, nebo jestli je to mrtvé jako u nás na Lomnici?
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 23:57 ® osprey
-
Hezký, pánové. Krásně se to tu rozjelo…
Tino> Ten flek samozřejmě znám. Ale já fakt nevím, kde budu zahajovat. To budu řešit 15.6. večer.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 23:24 ® Tino reakce na …
-
hecht> jo, udrží… ty zelené jsou rozšiřitelné tak, že tam je pojistka v prostředku a dvě tyče nasunuté v sobě.
Dokonce jsem už sehnal i dodavatele duralových profilů, jen musím vědět co si objednat
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 23:12 ® hecht reakce na …
-
Tino> čuměl jsem po webech, co se tak používá. Z těchto dám na výběr, se sousedem zkusím jeden nějak zhmotnit. Od samého začátku preferuji nabodávací variantu do vylejvacích otvorů. Předpokládám, že se to udrží vlastní vahou i bez kurtů.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 21:50 ® zedus reakce na …
-
Tino> Ty co jsem dělal tak stojej za prd, moc těžký a špatně se sněma manipuluje. Dělám na nové verzi a příští týden bych to měl dodělat. Teď jsem ve fázi vzít flexu a vykuchat osky z těch co mám teď a svařit to dohromady. Jedno vím ale určitě bude to jenom na mariner a ne univerzální.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 21:47 ® Tino reakce na …
-
zedus> nojo, ale to je docela darda za pár…
pochlub se obrázky, ať mám inspiraci…
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 21:45 ® Tino reakce na …
-
kayakfishing.cz, osprey> a co tady? http://mapy.cz/#…
narazil jsem na toto místo, když jsem hledal nějaké sjezdy pro kajaky… dá se dojet až k vodě, myslím že cestou je jen jeden zákaz vjezdu (nebo možná taky žádný) a vypadá to tam docela pěkně. Je to jez pod plynovou lávkou.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 21:36 ® zedus reakce na …
-
Tino> Dělal jsem kolečka na marinera z těch třetích. Myslím, že je to celkem jedno jaký, když nemusíš jezdit 100m pískem po pláži.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 21:28 ® Tino
-
uvažuju udělat nějaké vozíky na kajaky. S tím souvisí následující otázky?
- mám dělat univerzální vozík nebo na SoT? SoT je asi víc, ne?
- jaké kolečka? Mám tyto adepty:
- D203, š40(?) – nejskladnější, nejlevnější
- D295, š45 – nejlepší na hrboly
- D260, š80 – nejlepší na měkký terén, nejdražší
Zatím se přikláním k b). Jsou dostatečně lehká, velká, sice nejneskladnější, ale finančně rozumně.
Objednal jsem si zatím od každého druhu jeden pár. Až přijdou, tak budu vědět více…
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 19:37 ® Shrek
-
Buď se vrhnu zapádlovat na Jesenici, nebo na jeden rybník blíž. Ale mám víkend šichtu, takže se podívám k vodě až 18. v pondělí.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 19:18 ® osprey
-
kayakfishing.cz> Já nevím, záleží jaké bude počasí, kolik vody v řece, co čas apod.
Ale mám dost vod v okruhu cca 35 km, dál se nepohrnu. V životě jsem na zahájení nic zajímavého nechytil a nemyslím, že na stará kolena na tom něco změním.
Nejspíš dám nějaký jez, odkud se v případě, že budu znechucen tím, co se bude dít kolem, dá odpádlovat někam do pryč.
A jestli bude hnusně, půjdu jen tak pěšky.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 18:54 ® kayakfishing.cz
-
hmm tak to mozna zamirim jinam, kam pojedete vy?
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 17:04 ® osprey reakce na …
-
kayakfishing.cz> Ale abych tě neodrazoval – vem si nějaký šlapohyb, otoč se směrem po proudu a máš před sebou 4000 ha vodní plochy.
A pak ještě detail – foukne-li, budeš to mít veselé. Ráno ale moc nefouká. Chce to být za rozbřesku na vodě a kolem deváté desáté pryč.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 16:53 ® Bigpista reakce na …
-
kayakfishing.cz> Souhlas s ospreyem, na zahájení to tam bude jak na Václaváku. Je to tam dobře dostupné autem, je tam dobré parkování, jsou tam kolem hospody a hlavně je to tam dost „profláknuté“. Výsledkem bude, že neprojedeš mezi nahozenými pruty a zakotvenými loděmi.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 16:30 ® osprey reakce na …
-
kayakfishing.cz> Není to špatný místo. Ale bojím se, že tě tam utlučou
Není to velká plocha a může tam být docela narváno.
Výš proti proudu je to fajn, ale tam už nesmíš z lodě. A ryby jsou tam spíš menší.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 14:31 ® kayakfishing.cz
-
Z jineho soudku. Chystam se na zahajeni na Lipno do delty Vltavy. dostal sem tip ze to tam je nadherny, nejel by nekde s sebou?
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:18 ® kayakfishing.cz reakce na …
-
jojo diky, zamyslim se.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:16 ® osprey reakce na …
-
kayakfishing.cz> Protože jdeš na to špatně.
Místo, abys ukazoval krásy lovu z kajaku a psal o tom, jak bylo na akcích fajn, naháníš lidi formou reklamy. Místo abys dal fotku z lovu a lidi se ptali, co je to tam za loď, tak sem napíšeš: pojďte na moje stránky? Místo, abys sem dal fotky z akce a lidi se začali ptát, kdy bude další, tak sem dáváš strohá pozvání?
Já tři roky plním tenhle server. Jen skutečný obsah, reálné informace a neustálá práce ti přitáhnou a udrží lidi. Je to neustálý boj a dřina. Ale jediná smysluplná cesta.
A negativní reakce? Když já udělám něco blbě, taky dostanu negativní reakci. A jsem za ni rád. Je to zpětná vazba a poučení. Rozhodně nemá smysl dělat ublíženého. Pokud vím, děláš ty předváděčky především jako propagační akce své firmy – i když vím, že je tam značný podíl čistého nadšenectví. Ale pokud se tvé příspěvky v této otázce omezí na propagaci tvé firmy a budeš se snažit takto okatě přetahovat lidi na své stránky, k čemu si myslíš, že časem donutíš vlastníka serveru?
A neber to z mé strany jako útok, jsme kamarádi. Ale někdo už ti tu realitu ukázat musel.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 11:58 ® kayakfishing.cz reakce na …
-
uz sem to opravil, lze prispivat i bez registrace.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 11:32 ® kayakfishing.cz
-
myslel sem to dobre, jedno tema na chytej a jedno na mrku je myslim malo. Mrzi me, ze za snahu organizovat akce pro lidi, ktere rybareni z kajaku zajima, at uz jde o testovacky, setkani, zavody, nebo i to forum, sklizim cim dal casteji negativni reakce.
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 v 1:03 ® Tino reakce na …
-
na phpBB si nemůžu stěžovat. Administračně super, funkcionalita pro uživatele taky dobrá. Tady se taky člověk musel jednou registrovat a přihlásit.
Ale takhle nápadně tahat lidi jinam…
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 23:48 ® jiris
-
osprey>
reagovat) Mrknul jsem tam, dalsi registrace, forum jak na chytej pred 5 lety, ne dekujeme.