Chytej.cz

Kayakfishing necteno

28.4.2011 | kayakfishing.cz | 225.824 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit

KayakfishingAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 30. května 2012 ve 23:13 ® osprey reakce na …
osprey

kayakfishing.cz> Něco jako: lidi, seberte se, vypadněte z mrku a chytej a pojďte všichni na moje stránky?

reagovat
Středa 30. května 2012 v 19:08 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Ahoj chlapi, uz je v provozu, prozatim testovacim, kayakfishing forum. Tady i na mrku je v tom strasnej hokej, tak podte normalne diskutovat, zakladat temata a sekce. http://kayakfishing.cz/forum/ At mame kde budovat komunitu. Honza

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 23:33 ® Tino reakce na …
Tino

kayakfishing.cz> buď budu modifikovat normální vozík, nebo z něj sundám korbičku úplně, ale mělo by se tam vejít 4–5 kajaků normálně… tahat jeden vozíkem mi přijde jako troškaření. Ale pro tři je to už rozumné. Se třemi kajaky jsem měl už vítr :-)

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 23:15 ® Shrek reakce na …
Shrek

Tak teď jsem se nasmál....... toho bych na kajaku potkat nechtěl :-D

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 22:23 ® zedus
zedus

Hodně přítulnej kamarád. :-D http://www.stream.cz/…vire-na-mori

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 21:24 ® Shrek reakce na …
Shrek

nééé, sezení a zádová opěrka mi leží doma na lavici :-D

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 21:15 ® hecht reakce na …
hecht

Alivio> hele, kde máš sezení, to budeš dřepět jen v té plastové prohlubni ?

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 21:13 ® hecht reakce na …
hecht

Alivio> ještě nezapomeň na kurty, abys z toho neudělal rogalo :-))

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 20:40 ® zedus
zedus

Koukám, že se nám to pěkně rozrůstá.

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 20:26 ® Shrek reakce na …
Shrek

hecht> jojo, teorie je krásná věc, ale ta nadrženost, až to vytáhnu na vodu je mnohem hezčí. V týdnu musim sehnat hagusy na auto a je hotovo :-D

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 20:23 ® hecht reakce na …
hecht

Alivio> fuj tajbl, to je to ošklivé zelené a dlouhé :-)) Ba ne, gratuluji, já jsem si dotáhl Coosu v pátek. Konečně nás tady bude víc a nebudeme jen teoretizovat.

reagovat
Úterý 29. května 2012 v 19:20 ® Shrek
Shrek

psal jsem do Všeobecné, napíšu však ještě sem. Musím se pochlubit, už je v garáži:

reagovat
foto/forum/2012/th-img20560.jpgfoto/forum/2012/th-img20561.jpgfoto/forum/2012/th-img20562.jpg
Úterý 29. května 2012 v 11:07 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

jepice> Cau, Big tuna vazi 34 kg. Moje zkusenost s nakladanim lodi je takova, ze do 40 kg to nalozim sam. Kdyz sem byl po operaci slepeho streva tak sem to nakladal postupne, tedy nejdriv jen spicku na zahradku a pak vytlacit nahoru. Brzy budou i vozicky pro 1 az 3 kajaky za auto. :-)

reagovat
Úterý 29. května 2012 v 10:59 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

hecht> Joo dyk si pruty mohli vzít sebou. ;-)

reagovat
Úterý 29. května 2012 v 10:29 ® hecht
hecht

MIG-35,nnnap> eééé, tohle téma by spíš mělo být o kayakfishingu, nebo jsem si to poplet ???

reagovat
Úterý 29. května 2012 ve 3:07 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35
nnnap> Tak to by se ti mohlo líbit toto ale je to bez lodí. reagovat
Pondělí 28. května 2012 ve 21:32 ® nnnap
nnnap
taky pěkný lodičky reagovat
Pondělí 28. května 2012 ve 20:10 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35
mascha> Chvíli mi to trvalo, ale říkal sem si, že jen kuli vodopádu si to sem nedal… Já občas točim kolegy. reagovat
Pondělí 28. května 2012 v 19:31 ® mascha reakce na …
mascha

po ty, který by to snad přehlídli – pravý horní roh – odvážný padler…

reagovat
Pondělí 28. května 2012 v 19:29 ® mascha
mascha

Taky se nějak nejsem schopnej protnout s volným časem, aby stálo za to vyplout… když se udělá hodinový okno, skočím k potoku s mušákem. Tak aspoň motivační foto… :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20554.jpg
Pondělí 28. května 2012 v 16:08 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> Ok, zeptám se obecního pohodného, jak je na tom s časem. Když bude prostor, dohodnu ti schůzku :-)) Do čtvrtka jsem mimo možnost čehokoliv, krom té mé koule na noze. Pak už ochlazení, neochlazení vyplouvám či alespoň vybíhám k vodě !

reagovat
Pondělí 28. května 2012 ve 14:16 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> Amuři jsou zajímaví. Kvůli nim bych příchod října možná urychlil:-)) Ale dnes nemůžu, zítra nemůžu, pozítří nemůžu a co bude pak, to nevím – s výjimkou toho, že o víkendu už se má ochladit…

Takový jako jsem já by bylo třeba utratit, aby nezabírali místo.

reagovat
Pondělí 28. května 2012 v 1:19 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> jasně, do teplé vody leze jenom srábek, mořský vlk si počká na fujavici metelici a kosici. Dneska jsem si tam připadal jak na Václaváku, do vody se evidentně nasypal kapr, no a s lidma to dělá divy. Díky nenápadnosti kajaku jsem měl nej zážitky ze srkajícího hejna okounů a taky z mizející trávy a vrbového listí přímo vedle mě. Amuři jsou při chuti :-))

reagovat
Neděle 27. května 2012 ve 23:10 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> No vidíš. Já strávil den u klávesnice. Ale vylezl jsem i na dvůr. Fotit. Ale říjen to jistí:-))

reagovat
Neděle 27. května 2012 ve 21:30 ® hecht
hecht

Tak dnes první kajakovýjezd ve vlastním na zkoušku, test na řece proběhl spíš jako projížďka. Prasečkynů bylo dost u hladiny nahoře na slunci. O jednoho slušnějšího jsem přišel, tak příště. Potvory zubaté které vědí že jsou ještě hájené se dneska předháněli v zálovech. Jen počkejte !!!

reagovat
Neděle 27. května 2012 v 7:17 ® Tino
Tino

Nomáda jsem taky přikurtoval přes vylejváky.

Co jsem četl na seakajakovým fóru, tak doporučují háky do „J“, na bok a podepřít v místě přepážek. Ale to jsou SitInside.

reagovat
Neděle 27. května 2012 v 0:59 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> Loď napíchnutá bokem na zdi je super. Nezavazí, sundáš ji snadno, napíchneš s mírným nadáváním. Koukám, jestli se to nějak nedeformuje, zdá se že ne.

reagovat
Neděle 27. května 2012 v 0:41 ® Tino
Tino

hecht> ty kolečka budu dělat… nakoupil jsem pár koleček a chci zkusit různé konstrukce jak pro SoT, tak i SI (sit inside), tak jestli na to nespěcháš…

Přemýšlím, jestli dělat univerzální, nebo pro každý typ lodě speciální.

ad Radava: já zatím hledám různé dopravní cesty pro auto s kajaky. Štědronín je ode mne nejblíž.

reagovat
Neděle 27. května 2012 v 0:13 ® hecht
hecht

Tino> já plánuju háky, či trny do zdi, protáhnout jen vylejvacíma dírama, takže parkování bokem dolu. Máš ty pěkný dvoukoláky s trnem, něco takového budu chtít spíchnout samodomo od souseda.

reagovat
Neděle 27. května 2012 v 0:01 ® hecht
hecht

Tino> no, na Orlasu letos možná budu, ale spíš okolo Radavy s Charem. Na Coosu to je asi dost náročná plavba, to bych tam mušel být týden :-)) Ale někdy se smluvíme, pokud to bude okolo října, možná dorazí už i osprey :-))

reagovat