Chytej.cz

Kayakfishing necteno

28.4.2011 | kayakfishing.cz | 226.143 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit

KayakfishingAhoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku. Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 6. listopadu 2011 v 0:01 ® hecht reakce na …
hecht

kayakfishing.cz> nepodaří se ti přivézt na sraz i COODU ? Teda nějakou pojízdnou a dozlatova vypečenou :-))

reagovat
Neděle 6. listopadu 2011 v 0:00 ® hecht reakce na …
hecht

me2d> to sis naběhl, kayakfishing.cz To měl snadný, ani nemusel doporučovat jakej kajak je nej :-)) Mimochodem, to je asi přesně ten krumpl, co zapříčiní hlad a skřípání zubů v mé rodině. Teda má to ještě dvě nevinně se tvářící podmínky: I. pokud nebude COODA lepší II. budou li letos prémie od živitele

reagovat
Sobota 5. listopadu 2011 ve 2:15 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

me2d> jojo potvrdi ti vic lidi ze je jedinecnej :-D

reagovat
Pátek 4. listopadu 2011 v 18:22 @ me2d reakce na …

Co takový kajak::-> http://www.youtube.com/…sonkayakvids#…

reagovat
Středa 2. listopadu 2011 v 15:25 @ All Armor

Jsou i levnější. http://www.rudiheger.eu/…h_result.php?…

reagovat
Středa 2. listopadu 2011 v 15:17 @ All Armor
Prodám ten posranej kajak a koupím si něco vhodnějšího. Nejspíš ponton: Taky to není levné: http://www.rybarskecentrum.sk/…pnych-miest/ http://www.rybarskecentrum.sk/…pac-800/322/ reagovat
Středa 2. listopadu 2011 v 15:06 @ All Armor reakce na …

kayakfishing.cz> Jasně, že kajak mají jen lepší lidi. Proto jsem si ho koupil.

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 v 19:20 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Ahoj rozhodl sem se z testovacky udelat sraz kajakorybaru. http://kayakfishingcz.blogspot.com/…kali-12.html

Dejte vedet známým a kamarádům. Pokud znáte lidi co uz mají kajak tak je srdecne zvu :-) Doufam, ze si uzijeme prima vikend a ze opet potkam prima lidi. Honza

reagovat
Sobota 15. října 2011 ve 20:05 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

zedus> to je jasny! taky ted travim dost casu u vody. Zitra asi Slapy.

reagovat
Sobota 15. října 2011 v 0:08 ® zedus
zedus

A maj to tam nějaký popletený, báč mariner 12,5 neměří 330 ale 380 a neváží 32 ale 41 s pohonem.

reagovat
Sobota 15. října 2011 v 0:00 ® zedus reakce na …
zedus

All Armor> A co tam o něm píšou? :-) Když bych nemusel smrdět na služebce v holandsku tak bych se na něj zašel podívat do garáže, ale tak už sem ho viděl aji na něm jezdil, tak nic novýho. :-)

reagovat
Pátek 14. října 2011 ve 23:48 @ All Armor

Nechápu, proč link nefunguje.Podívejte se na té stránce na kajak Mariner.

reagovat
Pátek 14. října 2011 ve 23:47 @ All Armor

http://www.angler-oase.de/index.html?…

reagovat
Pátek 14. října 2011 ve 23:43 @ All Armor

Taky kayak:http://www.angler-oase.de/index.html?…

reagovat
Pátek 14. října 2011 ve 22:42 ® hecht reakce na …
hecht

kayakfishing.cz> budu se snažit dorazit, rád bych se projel a třeba i konečně chytil první rybu z kaďáku

reagovat
Pátek 14. října 2011 ve 20:59 ® zedus
zedus

Teď slavi konec sezony? Vdyť to teprve začíná. :-D

reagovat
Pátek 14. října 2011 ve 20:36 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

Fugas> je to tak planovane. Kamosi tam slavi konec sezony…cely vikend

reagovat
Pátek 14. října 2011 v 11:55 ® Fugas reakce na …

kayakfishing.cz> Čau Honzo, ta akce bude probíhat celý víkend?

reagovat
Pátek 14. října 2011 v 11:27 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

hecht> doraz na testovacku v Podskali! To bude prima vikend.

reagovat
Pátek 14. října 2011 v 0:11 ® hecht reakce na …
hecht

kayakfishing.cz> já tu jen tak plkám, přišli větší starosti doma, tak se člověk aspoň večer snaží vypadnout z reality … Ale příští rok ty naše představy snad zhmotním.

reagovat
Pátek 14. října 2011 v 0:07 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> bože, jak je to prosté. Zastavíš autobusem u autobazaru, koupíš jinou Oktávku, naložíš kajak. Zastavíš u Podoláku, naložíš věci do kajaku, hopneš přes klandr …

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 ve 20:58 ® kayakfishing.cz reakce na …
kayakfishing.cz

hecht> Jasne muzes na gumovym lane jakoze bungee jumping a vyladit to tak aby ses akorat zastavil na hladine a odepnul lano… Jinak s kajakem se da docela slusne krosit zkrz les z kopce i do kopce. Kdyz jezdime v Norsku tak bezne na reku nastupujeme nejakym zarostlym krpalem. U podolaku sem to taky prokrosil az k vode. Ale s Mokenem ten ma kolecko… u nej ted resim jak tam pridelat sedacku z Coosy… pak to bude fajn lod

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 v 17:55 ® osprey reakce na …
osprey

Tino> Fugas> Mám čtyři místa pohodová, jedno dvě problematické. Jistec a Štědronín samozřejmě znám, ale nemám tyhle lokality moc rád.

Ono je to jedno, nějak to dopadne. Letos už kajak kupovat nebudu.

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 v 16:14 ® Tino reakce na …
Tino

osprey> co jsem zatím vyzkoumal na Orlíku, tak až k vodě se dostaneš autem v Jistci, Štědronín Plazy (v kempu), naproti Zvíkovu je zátoka mezi Budama a Kopaninou. Ale ta poslední není nic moc, je tam nejhorší cesta. SAAB občas brousil podběhy po kamenech :-((

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 v 10:06 ® Fugas reakce na …

osprey> jsem silně rozhodnut že kajak jednou bude, jen nevím kdy to bude a co to bude. Cuda se mi ale hodně líbí, na ty šíravy tady dole mi přijde jako plavidlo téměř ideální:-) . A dovedu se jí představit i na Slapech, Kamýku a vůbec… Líbí se mi ta polohovací a vyjímatelná sedačka, až pojedu někam bobkařit nebudu se válet po zemi jak nějakej vandrák:-) . S přístupem k vodě naštěstí problém nemám. Co třeba Jistec, tam zajedeš snad až do vody?

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 v 0:34 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> A jak to udělám podruhé?:-))

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 v 0:25 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> bože, jak je to prosté. Zastavíš u Podoláku, naložíš věci do kajaku, hopneš přes klandr, cestou dolů uděláš pár eskymáků pro radost a nějakou vývrtku, no a chytáš. O auto se už postarají naši sociálně slabší spoluobčané s opálenou tváří :-))

reagovat
Středa 12. října 2011 v 18:35 ® osprey reakce na …
osprey

Fugas> Koukám, že už jsi silně rozhodnut. Já teď hledám přístupy k přehradě. Je jich po čertech málo. Pokud chci dodržovat předpisy, není moc míst, kde to mám k vodě 100 m a míň. Pořád se ujišťuju, co vlastně od toho kajaku chci.

reagovat
Středa 12. října 2011 v 15:27 ® Fugas reakce na …

kayakfishing.cz> no jo, ale to je cenově už jinej svět a i když pedály pod nohama mám rád, k tomu kajaku mi nějak víc sedí pádlo, má to svoje kouzlo. Cuda musí stačit, snad …někdy…

reagovat
Středa 12. října 2011 ve 13:24 ® kayakfishing.cz
kayakfishing.cz

Fugas> Hele je to jednoduchy- pokud si Coosu nebo Cudu vezmes v lete na koupacku a budes na ni ve vedru blbnout na vode, chodit po ni, prevracet, skakt sipky, padlovat ve stoje atp… tak po jednom takovemhle treninku stojis a chytas. Telo se te stabilite nauci a lode sou na to delane. Pokud ale chces naprosto bezkompromisni stabilitu tak doporucuju Native Watercraft. To je jeste uplne jina liga. Na tom sem stal na jedne noze a skakal, chodil vsechno.

reagovat