Chytej.cz

Mivardi genesis spin 240MH 24-55g necteno

18.3.2011 | bimbo | 15.396 zobrazení | 31 odpovědí

Zdar, máte někdo zkušenosti s tímto klacíkem? Hledal jsem něco na „těžší“ woblerovou přivláč, tak jsem šáhl na BVV po genesis. Teď si lámu hlavu, zda jsem nevybral špatně.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Úterý 22. března 2011 v 7:58 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

přesně..tutovky zůstavají pod vodou:D každou jinou mrdkonastrahu vytahneš, pak tam daš rapalu a ta drží jak přikovaná:D ale občas se mi i stalo že jsem vytahl bordel, na kterem byly další nastrahy:D:D

reagovat
Pondělí 21. března 2011 ve 21:56 ® bimbo reakce na …
bimbo

FISHERBOY> Vyprošťovač je už ve výrobě (od Vánoc :-) )… horolezecká karabina, provázek, ještě musím někde sehnat řetízky a dát to do kupy. Je to dobrá věc, ale nezachrání všechno. Občas se zadaří a člověk musí zanechat dřevěnýho miláčka někde vysoko ve větvích. Nestává se to často, ale když už se zadaří, odnese to většinou nějaká tutovka, která bolí dvakrát tolik.

reagovat
Pondělí 21. března 2011 v 19:21 ® Char reakce na …
Char

FISHERBOY> jj, svatá pravda :-)

reagovat
Pondělí 21. března 2011 v 18:02 ® FISHERBOY
FISHERBOY

pokud chces ušetřit na wobech, kup si asi za 200–300 vyproštovač nastrah…paradní věc, 70 % vázek s nim vyndávám ..kolikrát se mi zaplatí i během jedné vycházky…

reagovat
Pondělí 21. března 2011 v 15:22 ® bimbo reakce na …
bimbo

Díky za tip, já se šňůrou taky nechytám, ale letos bych ji chtěl vyzkoušet. Doufám, že mi zachrání pár woblerů před pařezovým pohřebištěm :-) .

reagovat
Neděle 20. března 2011 v 19:10 ® Char reakce na …
Char

hecht> když skousnul matchku tak by snad přišel na chuť i feedru u toho by možná neklimbal :-)

reagovat
Neděle 20. března 2011 v 18:58 ® hecht reakce na …
hecht

Char> jako bys nevěděl, že táta stejně nachytá jenom na ty starý krumply. Novej bude zase jenom na výstavce ve skříni :-))

reagovat
Neděle 20. března 2011 v 18:34 ® Char reakce na …
Char

osprey> to jo, ale chytat cíleně kapry s nějakou hadicí :-((

reagovat
Neděle 20. března 2011 v 18:27 ® osprey reakce na …
osprey

Char> Každej feeder zvládá kapry na stojáku.

skwor> Zkus ten Avantgarde, to není Med-fast ani omylem.

džigit> 3 – 18 g jsem nezkoušel, nějak jsem necítil tu potřebu.

reagovat
Neděle 20. března 2011 v 15:39 ® Char reakce na …
Char

skwor> myslíš že by Axiom 3,6m do 60g zvládal kapry na stojáku, neměl jsem ho v ruce tak nevim jak je tuhej

reagovat
Neděle 20. března 2011 v 15:32 ® skwor reakce na …
skwor

Char> Měkčí je Axiom. Ten se mi líbí taky, pokud bych nesehnal to Garbolino, co na něj mám zálusk, tak bych si ho asi koupil.

reagovat
Neděle 20. března 2011 v 15:12 ® Char reakce na …
Char

skwor> feedry jsem tam nějak moc nestih, neměli tam něco o trošku pružnějšího než je Profík, něco bych chtěl podstrčit tatíkovi

reagovat
Neděle 20. března 2011 v 9:34 ® skwor reakce na …
skwor

Char> Já u Mivardi koukal hlavně na feedery, z vláčáků jsem tam měl v ruce jenom tohle http://mivardi.cz/…tdetail.aspx?… Za součastnou cenu se to dá, ale pamatuju, že byly o dost dražší…Jenom ta extrémně rychlá akce byla něco jako dragoňácký med-fast :-)

reagovat
Neděle 20. března 2011 v 9:24 ® Char reakce na …
Char

skwor> koukal jsem na větší gramáže a to byly solidní utahováky, hledal jsem něco na sumcovláčku

reagovat
Neděle 20. března 2011 v 9:13 ® skwor
skwor

Genesis 7–22g se mi nelíbil. Větší gramáže neznám.

reagovat
Neděle 20. března 2011 v 7:48 ® džigit reakce na …

osprey> a zkoušel jsi nějakou 3–18ku?

reagovat
Sobota 19. března 2011 ve 21:28 ® osprey reakce na …
osprey

dam> Mě přišel Avantgarde lepší, ale nezkoušel jsem u Genesis ty větší gramáže.

Lepší se, chlapci od Mivardi.

reagovat
Sobota 19. března 2011 v 19:59 ® dam reakce na …
dam

Char> Byl jsem celý týden na lyžích, tak jsem´se tam objevil až v neděli na rychlovku:-)

reagovat
Sobota 19. března 2011 v 19:55 ® Char reakce na …
Char

dam> povídal kolega že seš někde na výletě :-)

reagovat
Sobota 19. března 2011 v 19:31 ® dam reakce na …
dam

Char> já jsem si konečně užil výstavu jinak:-) vůbec bych se toho nebál

reagovat
Sobota 19. března 2011 v 19:29 ® dam reakce na …
dam

bimbo> nerad chytám se šňůrou, takže vlasec 0,25–0,30, ale můžeš klidně přitvrdit

reagovat
Sobota 19. března 2011 ve 13:49 ® Char reakce na …
Char

dam> Ahoj, tys mi v Brně chyběl, kolega byl asi málo přesvědčivej takže jsem letos odešel od stánku Mivardi bez klacku v ruce, ty bys mě určitě ukecal a vezl bych si Genesis 270 v 80g domu na sumcovláčku :-)

reagovat
Sobota 19. března 2011 ve 12:53 ® bimbo reakce na …
bimbo

Výborně, přesně to jsem chtěl slyšet:). Máš úplně stejnou gramáž a délku? Můžeš mi prosím říct rozumnou šňůru, nebo vlasec, který by trochu korespondoval s blankem?

reagovat
Sobota 19. března 2011 ve 12:34 ® dam reakce na …
dam

bimbo> myslím si, že nebudeš mít problém. Již několik let s ním vláčím v Norsku a vloni přežil i Mongolsko bez jakékoliv újmy. Kamarád s ním chodí na candoše a žádný problém…stával dřív podstatně víc

reagovat
Pátek 18. března 2011 ve 21:18 ® Char reakce na …
Char

bimbo> já tam koukal na ten do 80g, přijde mi to jako solidní pruty za tu cenu a nejsou to žádný chrastítka, maj poměrně silnej blank a něco utáhnou, ty očka mě taky překvapili

reagovat
Pátek 18. března 2011 ve 20:59 ® bimbo
bimbo

Ani málo, ani hodně. Uvidí se, jak se bude chovat u vody. Ona je jedna věc zkoušet prut v prodejně a pak naostro… . Často jsem překvapený, že se prut chová docela jinak, než jsem čekal (většinou v kladném slova smyslu :-)) Bohužel jsem igelit už sundal, takže výměna určitě nepůjde, ale děkuju za tip.

reagovat
Pátek 18. března 2011 ve 20:41 ® bimbo reakce na …
bimbo

Tragédie to určitě za ten peníz není, zpracování se mi líbí. Jen mě zajímá názor někoho, kdo měl možnost prut otestovat z důvodů zmíněných níže.

reagovat
Pátek 18. března 2011 ve 20:22 ® osprey reakce na …
osprey

bimbo> Těch 7 oček není v té délce zas tak málo. Dnes je zvykem dávat jich víc, ale před pár lety by to bylo akorát.

Pokud jde o to sedlo, vezmi to do krámu a podívej se, jestli by tam nešel větší naviják.

A pokud jsi to zatím ani neoloupal, tak by ti to třeba Mivarďáci po dohodě vyměnili za Avantgarde Spin, ten mi přijde lepší.

reagovat
Pátek 18. března 2011 ve 20:19 ® bimbo
bimbo

Díky za reakci. Vím, pozdě bycha honit… . Ono je docela dost času před sezónou a pokud by někdo tuhle tyčku opravdu zhanil, mohl bych ji poslat dál a koupit si lepší :-) . Jinak je to jeden z mála prutů s vrhačkou kolem 50–60g, který mi na BVV padl do ruky (nebavím se o prutech nad 2000, tam je to jasné). Jediné co mě zarazilo, ale uvědomil jsem si to až doma, je realativně málo oček (7) na délkou 240 a hlavně malé sedlo, vleze se tam max. 35 naviják.

reagovat
Pátek 18. března 2011 ve 20:13 ® osprey
osprey

A v čem ti připadá špatný? Genesis byl na veletrhu v akci, tál asi 1200 Kč, větší gramáže možná víc.

To není žádná závratná cena a za ty prachy není ten nákup nějaká tragédie.

Ty ale musíš vědět, co jsi od toho prutu chtěl a jak se ti jeví.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1