Chytej.cz

Labe před pětadvaceti lety a dnes .Názory starších a mldých ryb. necteno

4.3.2011 | 1Mara | 42.810 zobrazení | 288 odpovědí

Takže proto že jsem se dostal do křížku s mími kamarády a dohadujem se jaké to bylo tenkrát na Labi zakládám toto fórum , kde bych byl rád za všechny názory lidí ( rybářů) co pamatujou Labko v té době , kde bylo mraky ryb.No a hlavně abych nezapomněl , tak je to fórum , my co pamatujem a mladí co nemohou pamatovat a ani si představit :-).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 13. března 2011 ve 21:58 ® hering
hering

Ano,tekoucí vody jdou do kytek. A kdo si myslí,že né ať si sní svůj sen dál :-((

reagovat
Neděle 13. března 2011 ve 21:54 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

1Mara> Je pár míst kde tu rybu najdu,ale je jich jen PÁR. Samozřejmě je nechávám v utajení a raději tam nechodím,abych na tyto místa neupozornil jiné rybáře:-)

reagovat
Neděle 13. března 2011 ve 21:39 ® 1Mara reakce na …
1Mara

chosebaits> Já vím dobře , i když voda byla studená , tak bílá ryba byla občas vidět , tloušti jakbysmet , ale jak říkám , v dnešní době je to na pikaču , asi začnem jezdit na tlouště k Sanderovi , ten tam má pár kousků poschovávanejch :-))

reagovat
Neděle 13. března 2011 ve 21:29 ® chosebaits
chosebaits

1Mara> BEJVÁVALO!!! Ráno jsem šel s plavačkou po téměř tutovích místech a ono VUBEC nic.Voda čistá až je vidět na dno a mužu ti říct,že tak obyčejná ryba jako cejn,plotice,ouklej či tloušť nikde!!! Je to HODNĚ špatné.Vždy na jaře ryby táhnou,letos asi není co ,nebo já nevím.Pak jsem šel na srdcovku a tam jsem se ukojil asi deseti kapříkama 40–45 cm.

reagovat
Neděle 13. března 2011 ve 21:22 ® 1Mara reakce na …
1Mara

chosebaits> To není možný , vždiť klucí tvrděj , kolik v řece je ryb a my že je neumíme chytat :-)) , myslím si že je to fuk , jestli jde o Labe , nebo Ohře , naše řeky začínají býti stejně splundrovaný , jako je Labe :-((

reagovat
Neděle 13. března 2011 ve 21:11 ® chosebaits
chosebaits

Já byl dnes na Ohři,krom kapra tu není ani šupina:-(

reagovat
Neděle 13. března 2011 ve 21:02 ® BlueShark reakce na …
BlueShark

1Mara: :-D Těším se, až budu moci a bude voda tak kolem 10stupňů, pak uvidíš cajmrsk :-D

reagovat
Neděle 13. března 2011 v 17:37 ® 1Mara reakce na …
1Mara

kyslik1974> Stojí to za ho…o :-((

reagovat
Neděle 13. března 2011 v 15:41 @ kyslik1974

Chytával jsem před 20lety na Labi v Dolních Beřkovicích u ostrova jen tak polehku pár metrů od břehu o pokud mi to netáhla lod tak to byl slušný kousek okouna tedy většinou u jezu to byli nádherní cejni lopaťáci. Jak je to tam teď to nevím stěhoval jsem se na moravu.

reagovat
Neděle 13. března 2011 ve 14:49 ® 1Mara
1Mara

Dnes na dvou místech a čisté zero , ryby jsou fprdeli ! :-(( A těch pár cejnů s parmami to nevytrhnou ! :-((

reagovat
Neděle 13. března 2011 v 11:18 ® Klon
Klon

Labe je Labe a ryby tam jsou.Jen chci napsat,že pokaždé když tam jsem,tak spousta rybářů,to rovnou mrská co nejdál od břehu,protože dnes jim to vercajk a vymoženosti dovolí.Já jsem taky kaprař a vercajk se mi nevejde ani do auta,ale já házím jen kousek od břehu a skoro vždy úspěšně..A oni se pořád perou s proudem,když už jim to netáhne proud a myslí si že už je to v poho,tak mě je jasné že se to akorát zachytilo někde o kameny a nástraha není tak jak má být…Pak mají něco chytat…Dle mého názoru je to vše jen o jednoduchosti.. Je to jen můj názor a zkušenost co vidím na Labi já.

reagovat
Neděle 13. března 2011 v 9:29 ® BlueShark reakce na …
BlueShark

1Mara: Jééé to bude zase odpoledne plnej net vody bez ryb :-) Ale držím palce :-)

Jinak pořád si myslím, jak naznačil foks, že na Labi si vždy, letos jsem udělal první nulu na feeder. Ale od loňska jsem se hodně naučil a ryby na 99 procent prosté lítaj ven :-) A jsou, jinak bych tam pořád nelezl, ale těším se na to pravé jaro a teplo :-) Bohužel sedím v práci…

reagovat
Sobota 12. března 2011 ve 23:34 ® timbab reakce na …
timbab

1Mara> Je vidět že se rybáře snažej nalákat na všechno.No čest rybám na které je to použito :-(( :-)

reagovat
Sobota 12. března 2011 ve 23:28 ® 1Mara reakce na …
1Mara

timbab> TZy voe , to je síla , prý rybí zabiječ , za 302 koruny :-D To jsou magoři :-D

reagovat
Sobota 12. března 2011 ve 23:24 ® timbab reakce na …
timbab

1Mara> Sakra,ty to neumíš klackem? :-))

reagovat
Sobota 12. března 2011 ve 23:21 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> OK :-) Hale v Semě prodávaj tohle , jsem si málem strřík :-D http://www.sema-louny.cz/…uct_info.php?…

reagovat
Sobota 12. března 2011 ve 23:12 ®  reakce na …

1Mara> tak to nestíhám ani náhodou.Musim se psem na veterinu,je po operaci kolena.Takže to fakt nedám..

reagovat
Sobota 12. března 2011 ve 23:07 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> Okolo devátý jsme na místě :-)

reagovat
Sobota 12. března 2011 ve 23:05 ®  reakce na …

1Mara> já zejtra balim do Prahy,takže nejspíš nebudu stíhat hele..V kolik tam razíte?

reagovat
Sobota 12. března 2011 ve 22:59 ® 1Mara reakce na …
1Mara

mannice> Tak doraž taky , os. :-)

reagovat
Sobota 12. března 2011 ve 22:37 ®  reakce na …

1Mara> provokatére :-)

reagovat
Sobota 12. března 2011 ve 22:30 ® 1Mara
1Mara

Tak zítra jedu na Labko po půl roce si zachytat jako dřív , :-O néééééé to už nikdy nebude jako dřív , takže budu rád za každou šupinku :-)

reagovat
Pátek 11. března 2011 ve 23:20 ® ladamaj
ladamaj

IVO>ahoj ty časy ky se tam jezdilo opravdu chytat tak už opravdu nikdo nevrátí.:-((

reagovat
Pátek 11. března 2011 ve 21:16 ® holatkojan
holatkojan

jo v pohodě klucí,jen vám říkám to mé oblíbené.

reagovat
Pátek 11. března 2011 ve 21:14 ® timbab reakce na …
timbab

holatkojan> No pokud se hejnům malých rybek vyhýbáš a jdeš po těch větších tak za vycházku třeba jen tři ty větší-to je o tom že o tom musíš přemýšlet a ne to někam fláknout a děj se vůle boží.Ale je to jedno,každej má jiný pohled a preferuje jinej způsob rybařiny;-)

reagovat
Pátek 11. března 2011 ve 21:13 ® devils9 reakce na …
devils9

holatkojan> Tak každý má to svoje oblibené.

reagovat
Pátek 11. března 2011 ve 21:11 ® holatkojan reakce na …
holatkojan

tak to já tam raději budu jen sedět než neustále přehazovat.

reagovat
Pátek 11. března 2011 ve 21:07 ® devils9
devils9

holatkojan> Tak pořád lepší než když se to ani nepohne. a když chceš se nadřít tak zkus na přivlač lovit candaty to je kvalitní maturita

reagovat
Pátek 11. března 2011 ve 21:07 ® holatkojan reakce na …
holatkojan

když jdeš na plotice kolik jich takových chytneš běhen jedné vycházky? v poměru s malíma.

reagovat
Pátek 11. března 2011 ve 21:05 ® timbab
timbab

holatkojan> Taková pěkná plotice dejme tomu 30+ je ryba u který se musíš sakra zamyslet+to co píšeš.

reagovat