Vyhledávání
Labe před pětadvaceti lety a dnes .Názory starších a mldých ryb.
4.3.2011 | 1Mara | 42.810 zobrazení | 288 odpovědí
Takže proto že jsem se dostal do křížku s mími kamarády a dohadujem se jaké to bylo tenkrát na Labi zakládám toto fórum , kde bych byl rád za všechny názory lidí ( rybářů) co pamatujou Labko v té době , kde bylo mraky ryb.No a hlavně abych nezapomněl , tak je to fórum , my co pamatujem a mladí co nemohou pamatovat a ani si představit :-).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. března 2011 ve 21:58 ® hering
-
Ano,tekoucí vody jdou do kytek. A kdo si myslí,že né ať si sní svůj sen dál
reagovat - Neděle 13. března 2011 ve 21:54 ® chosebaits reakce na …
-
1Mara> Je pár míst kde tu rybu najdu,ale je jich jen PÁR. Samozřejmě je nechávám v utajení a raději tam nechodím,abych na tyto místa neupozornil jiné rybáře
reagovat - Neděle 13. března 2011 ve 21:39 ® 1Mara reakce na …
-
chosebaits> Já vím dobře , i když voda byla studená , tak bílá ryba byla občas vidět , tloušti jakbysmet , ale jak říkám , v dnešní době je to na pikaču , asi začnem jezdit na tlouště k Sanderovi , ten tam má pár kousků poschovávanejch
reagovat - Neděle 13. března 2011 ve 21:29 ® chosebaits
-
1Mara> BEJVÁVALO!!! Ráno jsem šel s plavačkou po téměř tutovích místech a ono VUBEC nic.Voda čistá až je vidět na dno a mužu ti říct,že tak obyčejná ryba jako cejn,plotice,ouklej či tloušť nikde!!! Je to HODNĚ špatné.Vždy na jaře ryby táhnou,letos asi není co ,nebo já nevím.Pak jsem šel na srdcovku a tam jsem se ukojil asi deseti kapříkama 40–45 cm.
reagovat - Neděle 13. března 2011 ve 21:22 ® 1Mara reakce na …
-
chosebaits> To není možný , vždiť klucí tvrděj , kolik v řece je ryb a my že je neumíme chytat
reagovat, myslím si že je to fuk , jestli jde o Labe , nebo Ohře , naše řeky začínají býti stejně splundrovaný , jako je Labe
- Neděle 13. března 2011 ve 21:11 ® chosebaits
-
Já byl dnes na Ohři,krom kapra tu není ani šupina
reagovat - Neděle 13. března 2011 ve 21:02 ® BlueShark reakce na …
-
1Mara:
reagovatTěším se, až budu moci a bude voda tak kolem 10stupňů, pak uvidíš cajmrsk
- Neděle 13. března 2011 v 17:37 ® 1Mara reakce na …
-
kyslik1974> Stojí to za ho…o
reagovat - Neděle 13. března 2011 v 15:41 @ kyslik1974
-
Chytával jsem před 20lety na Labi v Dolních Beřkovicích u ostrova jen tak polehku pár metrů od břehu o pokud mi to netáhla lod tak to byl slušný kousek okouna tedy většinou u jezu to byli nádherní cejni lopaťáci. Jak je to tam teď to nevím stěhoval jsem se na moravu.
reagovat - Neděle 13. března 2011 ve 14:49 ® 1Mara
-
Dnes na dvou místech a čisté zero , ryby jsou fprdeli !
reagovatA těch pár cejnů s parmami to nevytrhnou !
- Neděle 13. března 2011 v 11:18 ® Klon
-
Labe je Labe a ryby tam jsou.Jen chci napsat,že pokaždé když tam jsem,tak spousta rybářů,to rovnou mrská co nejdál od břehu,protože dnes jim to vercajk a vymoženosti dovolí.Já jsem taky kaprař a vercajk se mi nevejde ani do auta,ale já házím jen kousek od břehu a skoro vždy úspěšně..A oni se pořád perou s proudem,když už jim to netáhne proud a myslí si že už je to v poho,tak mě je jasné že se to akorát zachytilo někde o kameny a nástraha není tak jak má být…Pak mají něco chytat…Dle mého názoru je to vše jen o jednoduchosti.. Je to jen můj názor a zkušenost co vidím na Labi já.
reagovat - Neděle 13. března 2011 v 9:29 ® BlueShark reakce na …
-
1Mara: Jééé to bude zase odpoledne plnej net vody bez ryb
Ale držím palce
Jinak pořád si myslím, jak naznačil foks, že na Labi si vždy, letos jsem udělal první nulu na feeder. Ale od loňska jsem se hodně naučil a ryby na 99 procent prosté lítaj ven
reagovatA jsou, jinak bych tam pořád nelezl, ale těším se na to pravé jaro a teplo
Bohužel sedím v práci…
- Sobota 12. března 2011 ve 23:34 ® timbab reakce na …
-
1Mara> Je vidět že se rybáře snažej nalákat na všechno.No čest rybám na které je to použito
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 23:28 ® 1Mara reakce na …
-
timbab> TZy voe , to je síla , prý rybí zabiječ , za 302 koruny
reagovatTo jsou magoři
- Sobota 12. března 2011 ve 23:24 ® timbab reakce na …
-
1Mara> Sakra,ty to neumíš klackem?
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 23:21 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> OK
reagovatHale v Semě prodávaj tohle , jsem si málem strřík
http://www.sema-louny.cz/…uct_info.php?…
- Sobota 12. března 2011 ve 23:12 ® reakce na …
-
1Mara> tak to nestíhám ani náhodou.Musim se psem na veterinu,je po operaci kolena.Takže to fakt nedám..
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 23:07 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> Okolo devátý jsme na místě
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 23:05 ® reakce na …
-
1Mara> já zejtra balim do Prahy,takže nejspíš nebudu stíhat hele..V kolik tam razíte?
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 22:59 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> Tak doraž taky , os.
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 22:37 ® reakce na …
-
1Mara> provokatére
reagovat - Sobota 12. března 2011 ve 22:30 ® 1Mara
-
Tak zítra jedu na Labko po půl roce si zachytat jako dřív ,
reagovatnéééééé to už nikdy nebude jako dřív , takže budu rád za každou šupinku
- Pátek 11. března 2011 ve 23:20 ® ladamaj
-
IVO>ahoj ty časy ky se tam jezdilo opravdu chytat tak už opravdu nikdo nevrátí.
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 21:16 ® holatkojan
-
jo v pohodě klucí,jen vám říkám to mé oblíbené.
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 21:14 ® timbab reakce na …
-
holatkojan> No pokud se hejnům malých rybek vyhýbáš a jdeš po těch větších tak za vycházku třeba jen tři ty větší-to je o tom že o tom musíš přemýšlet a ne to někam fláknout a děj se vůle boží.Ale je to jedno,každej má jiný pohled a preferuje jinej způsob rybařiny
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 21:13 ® devils9 reakce na …
-
holatkojan> Tak každý má to svoje oblibené.
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 21:11 ® holatkojan reakce na …
-
tak to já tam raději budu jen sedět než neustále přehazovat.
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 21:07 ® devils9
-
holatkojan> Tak pořád lepší než když se to ani nepohne. a když chceš se nadřít tak zkus na přivlač lovit candaty to je kvalitní maturita
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 21:07 ® holatkojan reakce na …
-
když jdeš na plotice kolik jich takových chytneš běhen jedné vycházky? v poměru s malíma.
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 21:05 ® timbab
-
holatkojan> Taková pěkná plotice dejme tomu 30+ je ryba u který se musíš sakra zamyslet+to co píšeš.
reagovat