Vyhledávání
Labe před pětadvaceti lety a dnes .Názory starších a mldých ryb.
4.3.2011 | 1Mara | 42.813 zobrazení | 288 odpovědíTakže proto že jsem se dostal do křížku s mími kamarády a dohadujem se jaké to bylo tenkrát na Labi zakládám toto fórum , kde bych byl rád za všechny názory lidí ( rybářů) co pamatujou Labko v té době , kde bylo mraky ryb.No a hlavně abych nezapomněl , tak je to fórum , my co pamatujem a mladí co nemohou pamatovat a ani si představit :-).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 11. března 2011 ve 21:03 ® holatkojan reakce na …
-
devils9-tak to je věc názoru,když neberou tak mi to nevadí,rád si odpočninu a pokecám,ale když to drbou poltice a cejni je to víc o nervy než o odpočinku.
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 21:01 ® holatkojan reakce na …
-
taková u které musíš přemýšlet,taková co se ti nedá zadarmo,ta co má záběr který ti zvedne tep,taková že když jí pouštíš smeješ se radostí,taková na kterou vzpomínáš,taková na se kterou se pochlubíš.
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 20:39 ® devils9 reakce na …
-
holatkojan> Tak malá ryba,taky ryba! Každý rybář samozřejmě touží po té své životní, ale přece i to posezení v přírodě s kamarády je taky fajn, i když neberou. Já osobně bych se na ryby nevyprd i kdybych měl chytat jen grundle
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 20:38 ® timbab reakce na …
-
holatkojan> Jaká ryba za to stojí?
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 20:30 ® holatkojan reakce na …
-
jo to je možný,na ryby chodím prot ten adrenalin když ti to vezme pořádná ryba,pro ten souboj kdy ti buší srdce co tam je,ne proto abych vytáhl během hodiny 20 plotic,cejnu apod.jo a o maso mi opravdu nejde,ryby nejím.takže pokud opravdu budu chytat ryby jen co za to nestojí,klidně rybařit přestanu.
reagovat - Pátek 11. března 2011 v 19:09 ® 1Mara reakce na …
-
IVO> Tak tak
reagovat - Pátek 11. března 2011 v 18:57 ® IVO
-
Ta doba se už bohužel nikdy nevrátí…
reagovat - Pátek 11. března 2011 v 18:32 ® Klon
-
před 25 lety jsem opravdu ještě nechytal,ale chodil jsem k Labi s dědou a otcem.Pamatuji si že se nejvíc chytalo na chleba a kolínka.Ryb bylo podstatně více,ale bylo to takoví žrádelníci.Když zabrala velká ryba,tak nářadíčko na to v té době nebylo stavěno a s 90 % vyhrála ryba…
Dnes jezdím na Labe sám a za sebe říkám,že ať jezdím kamkoliv jinam,tak si nezachytám tak jako na Labi…Labe je prostě pro mě NO.1. Za ty roky už mám to místo ,tak zmapované že znám každý kousek.Dno se moc nemění.Je to zátiší a proud slabý…Vážím si toho a ačkoliv ryby nejím,tak od tamtu bych nevzal ani jedinou..Další plus je i to že dnes při tak velkém rybářském tlaku,se to místo pořád neprovalilo a ti co tam chodí,tak si toho váží jako já a udržují si tajemství…
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 14:31 ® 1Mara reakce na …
-
holatkojan> Kdyby měl každej takovejhle přístuk k věci jako ty , tak je znás hospodskej kulečníkovej král !
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 14:02 ® holatkojan
-
až tomu tak bude raději pujdu na kulečník.
reagovat - Pátek 11. března 2011 ve 13:57 ® 1Mara reakce na …
-
Jednou budeš za tu plitici ještě rád , si piš
reagovatholatkojan>
- Pátek 11. března 2011 v 10:12 ® cormoran reakce na …
-
holatkojan> Já to taky viděl na nějakou provokaci, jako mannice, ale tvoje vysvětlení mi otevřelo oči a mluví za vše
reagovat - Pátek 11. března 2011 v 9:30 ® holatkojan
-
v tom případě beru zpět.. bral jsem to podle sebe,nák mě nelákají vycházky kdy bych měl tahat 20 cm dlouhý ryby,to raději pujdu hrát fotbal. a když už na ryby jdu,nahodím,usadím se do židličky a začnou za to tahat cejni a pod tak to kvetu,prostě žádný záběr jen tahání.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:02 ® osprey reakce na …
-
holatkojan> Mám v životě spoustu cílených vycházek na plotice.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:54 ® BlueShark reakce na …
-
holatkojan: Jít na ryby a cíl plotice, ANO!
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:01 ® timbab reakce na …
-
holatkojan> Jít na ryby s tím že si zachytám plotice nemám problém,co se ti na tom nezdá?
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:57 ®
-
holatkojan> A napadlo tě třeba,že plotice a další „bílá ryba“ má taky smysl?Co dravci? Furt nic?
A určitě nejenom to..Třeba plotice pro mě je hodně krásná ryba.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:21 ® holatkojan
-
ne není,kolikrát si vyrazil na ryby s umyslem že budeš chytat plotice?
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:48 ® reakce na …
-
holatkojan> tohle je jenom čirá provokace určitě
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:37 ® holatkojan
-
co s nákou ploticí,to je ryba do akvárka ne na chytání prutem.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 19:09 ® chosebaits reakce na …
-
cercer1> V roce 2009 jich bylo vysazeno také cca 10000 kusu,jen ten plán 2009 nemám doma,ale na spolku
reagovatI tak je to síla,prát tam sumce ve velkém.Takle tam už není pořádně plotice či okoun.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 16:08 ® cercer reakce na …
-
chosebaits> no vidíš, sumca už ubrali
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 15:35 ® 1Mara reakce na …
-
chosebaits> Zvětši to trocha
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 14:01 ® chosebaits
-
Tady je 2008,jiné doma nemám.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 0:44 ® 1Mara
-
JohnyMad> Co ti nato mám říct , zkrátka , sumíci jsou hodně popíchaný a tudíš i opatrný a myslím si že na vláčku to teda bude letos ještě těžší než loni
reagovatJinak koukni Chosemu na zarybňovací plán , se pomněješ
- Středa 9. března 2011 ve 21:58 ® reakce na …
-
chosebaits> Já se jenom modlim aby v dalších plánech nebylo stejný výsledný číslo.Je jasný,že u nás v tom hraje víc faktorů,nejenom zarybňování,ale je to taky hodně důležitý.Diť to je jedna z mála možností jak ovlivnit zarybněnost/obsádku..Když si vezmu jakej byl plán a kolik se vysadilo bílý ryby(možná se vysazuje) tak to je hodně špatný.K tomu v bílý rybě je i okoun,tak je hnedka jasný „proč“
reagovat.. Kurňa tohle by chtělo změnit :-/
- Středa 9. března 2011 ve 21:43 ® chosebaits reakce na …
-
mannice>To by chtělo!
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 21:38 ® reakce na …
-
chosebaits> Já vim,že tady nesedí blbci.. Je mi i jasný,že z jejich pohledu to taky neni jednoduchý.Ono se to každýmu říká lehce,ale tyjo chtělo by to trochu poupravit.
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 21:33 ® chosebaits reakce na …
-
mannice> Tak tam ti to projde,tam nesedí žádní blbci
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 21:31 ®
-
chosebaits> MO Děčín
reagovat