Chytej.cz

Naviják SPRO Dragmaster EX-Class 830 necteno

3.2.2011 | Jose79 | 11.078 zobrazení | 6 odpovědí

Zdar kamarádi,uvažuji jestli zakoupit tento stroj,co Vy na to-nemáte ho někdo nebo z Vašeho okolí?

http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…30-1822.html

nebo tento:

http://www.tomi-korda.cz/…c-3059-3559/?…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 30. dubna 2011 v 17:47 ® echolot

Omluva ten obchod je správně www.braunstar.cz

reagovat
Sobota 30. dubna 2011 v 17:45 ® echolot

Tento naviják jsem již prověřil.Mám ho ve světlé barvě a koupil jsem ho na www.braunster.cz Tento naviják můžu doporučit.Mámho rok a sebemenší závada žádná.Tahal jsem s ním velé kapry a velká spokojenost. Super se odvíjí šňůra lehce a plinule navíjí.Na bojovou brzdu jsem si velmi rychle zvikl.Naviják je pevný a budí důvěru na první pohled.A k firmě Spro ? Na tu nedám dopustit.Již od roku 1990 používám a to dost intenzivně naviják s volnoběžnou brzdou a mimo občasného promazání po sezoně po mě do teďka nic nechtěl.Shimano je také dobrá(asi),ale no nerad pomlouvám tam po dvou letech totál konec.

reagovat
Sobota 30. dubna 2011 v 9:59 ® skwor reakce na …
skwor

drumy> Exage stojí lehce nad litr http://rybarskysvet.cz/…e-rb-shimano Tomu, že se Spro sestavuje u nás bych moc nevěřil… Sídlí v Holandsku a přece jenom dneska se všechno vyrábí v Asii.

reagovat
Sobota 30. dubna 2011 v 9:10 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

drumy> co vím tak shimano exage seženeš od cca 1000–1500, jak si přišel na 2500? jinak převody má taky tuším plastový stějně jako většina vyších řad

reagovat
Sobota 30. dubna 2011 v 1:28 @ drumy reakce na …

Zdravím, pořídil jsem si na feeder 820ku, s bojovkou jsem vesměs spokojen, citlivost je, rekl bych akorat, no a je to jenom navijak… rybu mi to nechyti… jen, po par vetsich kaprich mi v nem zaclo neco chrastit, tak to odvezu do kramu a vymenim, mozna vada serie… Shimano Exage, jo, to je asi nej znacka, u nas v praci mame tak 60% rybaru, vsichni mi ho doporucili, ale proste dva a pul tisice nedam za navijak, mam doma uz 15 let jednolozisko Byron, tedko jsem ho opravil, spatne namotaval, a jede jako fík. Jen vymenim lozisko. Takze si myslim, ze pokud to nema prevody z plastu a neni na tom samolepka Made in China, tak bych to neresil… Mimo to, SPRO se sestavuje u nas v Čechách. Petrův…

reagovat
Pátek 4. února 2011 v 18:18 @ kovzby

Tica Condor má velmi necitlivou bojovou brzdu. S nastavením z výroby se prakticky se nedá použít. Musel jsem si ji podle návodu přenastavit, takže je teď sice citlivější, ale zase se špatně nastavuje. SPRO nemám, takže nemůžu sloužit, ale je to jeden z nejlevnějších s bojovkou, tak nevím nevím. Z vlastní skušenosti mohu doporučit Shimano Exage, ale je trochu dražší.

reagovat