Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 229.507 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 25. ledna 2011 ve 14:39 ® PetrC reakce na …
-
Fugas> ano, tak to je ten jez. A hned nad ním je přece ocelový vojenský most, který tam údajně nechali američtí vojáci v pětačtyřicátém roce.
Další jez je proti proudu za zatáčkou jak je ta skála. Býval tam mlýn a teď je z toho nějaký rekreační bordel.
A co jinak? Jak se máš?
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 14:28 ® Fugas
-
PetrC> já myslím ten hned pod hradem, pod šlajsnou bývala jáma. Ale dlouho jsem tam nebyl.
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 14:18 ® PetrC
-
LeoC> Xenical znám, mám a je s ním sranda. Takové hezké modré tobolky. Bez náhradního spodního prádla z baráku ani ránu.
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 14:16 ® PetrC reakce na …
-
Fugas> zdravím tě kamaráde!
reagovat
Jaký jez máš na mysli? Hodně jsem chodil pod jez pod starým americkým vojenským mostem z druhé světové. To je ten dolní jez. - Úterý 25. ledna 2011 ve 14:14 ® PetrC reakce na …
-
džigit> přesně tak, za Dobronicemi je Bechyně. Svět je malý.
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 13:17 ® LeoC reakce na …
-
džigit> huž aby byl pátek, kromě klasické rybařiny Ti ukážu nové multíky, probereme rotoped a jeho umístění v ložnici, dále tě seznámím s tím, jak jsem přestal s pomocí Champixu loni kouřit a co se týče hubnutí, vyslechneš si malou přednášku na téma Já, Xenical a zamaštěné sleepy
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 v 10:18 ® Fugas
-
jo Dobronice, tam jsem taky rád jezdíval, tam byla pod jezem taková díra plná ryb a v létě pěkný holky
reagovat. A vůbec, to je dávno… Jinak zdravím
- Úterý 25. ledna 2011 v 10:13 ® džigit
-
PetrC> právě,já znám u Biskupic.Nedaleko Dukovan
reagovat
Teď jsem si vzpomněl-před Bechyní jsou také,viď?Já už na Lužnici nebyl ani nepamatuji - Úterý 25. ledna 2011 v 10:05 ® PetrC reakce na …
-
džigit> kdepak, Dobronice u Tábora, jižní Čechy. Nejspíš asi budou i moravské Dobronice.
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 v 0:32 ® džigit reakce na …
-
PetrC> Dobronice,to je Morava ne?
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 v 0:20 ® PetrC reakce na …
-
hecht> málo času a ten zbytek co mám, věnuji vodám ve svém okolí.
reagovat
Jo takové Dobronice a okolí. Tam jsem strávil s manželkou hezké chvíle u vody a i na vodě i ve vodě. - Úterý 25. ledna 2011 v 0:17 ® PetrC reakce na …
-
hecht> ani bych se mu nedivil, mělo by se to tady přejmenovat na U Kulatého dědka.
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 v 0:16 ® PetrC reakce na …
-
sethy> je to sice škoda, ale stalo se. Přesto věřím, že si je oba pořídíš. Dřív nebo později.
Tak už nesmutni a když budeš chtít, tak ti sem občas dám veselý obrázek MP od Abu.
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 23:57 ® hecht reakce na …
-
PetrC> A pročpak jsi s Lužnicí skoncoval ?
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 23:55 ® hecht reakce na …
-
PetrC> pššššt, ještě si to přečte redaktorskej a zruší tohle rebelské fo'rum
reagovatBa ne, on to už říká dávno …
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 23:54 ® sethy
-
PetrC> nebojim, jen tak mohlo být Abu zadara a možná i ve 2 exemplářích
reagovat.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 23:37 ® PetrC
-
sethy> to víš, děkan potřebuje nové Porsche a jeho nezajímá tvé abu…
Všichni to víme, že školství spěje do kopru.Neboj, dobře to s MP od Abu dopadne.
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:57 ® sethy
-
Sakra teď jsem zjistil že nám změnily stipendiální řád tak, že místo těch cca 6000 co bych za to samé dostal loni, dostanu letos asi 500Kč
reagovatTak to nový MP od Abu nebude…
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:41 ® PetrC
-
LuboO> podzimní jelenové mají se mnou hodně společného. Ty nemáš někdy pocit, že jsi z něčeho jelen?
S merlinama nechci mít nic společného.
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:38 ® LuboO reakce na …
-
PetrC> no uz len to by chybalo, aby sa tu zisli aj jeleni jeseni a merlini ostrobrichi
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:35 ® PetrC reakce na …
-
LuboO> dnes se tady probralo všechno možný, ale na druhou stranu je potřeba si uvědomit, že se tu pokaždé sejdou jenom lidi.
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:29 ® LuboO
-
vy ste tu take rychle motorove mysi, ze vas uz ani nejdem citat…
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:28 ® PetrC reakce na …
-
džigit> tak se zastav i u mě, budeš to mít při cestě a Berounka je slušná řeka.
Ale Lužnice je moc hezká řeka a jeden čas jsem jí věnoval svůj čas. Bylo to fajn a rád na tu dobu vzpomínám.
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:24 ® džigit reakce na …
-
PetrC> já jen,že tam na jihu mám jednoho z rodiny,co jezdil závodně.Bydlí někde v Bechyni a já už mu pár let slibuji,že se za ním vypravím a zachytáme
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:13 ® PetrC
-
džigit> všiml sis, nějak jsme to tu těmi chorobami rozprášili na prach.
Ale až se kluci otrkají, tak zase spustí.
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:10 ® PetrC reakce na …
-
džigit> aha, takže v tomto ohledu jsme na tom shodně.
Delší procházky už také zvládám s obtížemi, to samé celodenní toulky podél vody, ale vrátnici s přehledem také dám.Motorky jsem jezdil jen tak, nemám v sobě potřebu se s někým honit, což platí v celém mém životě. Ale adrenalin v krvi mám moc rád!
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:57 ® džigit
-
PetrC> jen náhrada chrupavky,do kloubu se neženu.Na čundry po horách už to není,ale vrátnici a nějaké ty rybky dám
reagovat
Motorky jsi jezdil jen tak,nebo závodně? - Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:50 ® PetrC reakce na …
-
džigit> také jsem si to říkal, že si nenechám na ten úd ani sáhnout, ale znáš to…
Křížový vaz mi dvakrát opravoval a jednou prdnul úplně, takže jsem po plastice. O menisky jsem přišel ještě před motorkou a chrupavku neznám také nějaký pátek = artróza jako vyšitá.
Ty už máš umělotinu? Gratuluji.
Hergot, co my tady všechno probereme, co? Multiplikátory jsou prostě věda se širokým záběrem, že?
S tím rotopedem máš pravdu, několik let v tom našem bytečku překážel, ale neprášilo se na něj – ta věčná hromada prádla.
A používat ho k jeho skutečnému účelu stálo manželku hodně úsilí a ještě víc přemlouvání sama sebe. A mě to na něm jednak nešlo a hlavně nebavilo. Pořád stejná krajina a žádné zatáčky, takže žádné zalehnutí na berany…reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:40 ® džigit
-
PetrC> mi vyprávěj,mně už do kolena nikdo nic nedostane.A to několit let.Je to takové pochroumané zkostnatělé soustrojí.Křížový vaz pryč,vnitřní meniskus pryč a opravená urvaná chrupavka taky pryč.Když si zpomenu,že jsem byl první pacoš s mozaikoplastikou na Fifkách a málem i nejmladší čekatel na umělý kloub
reagovatAle rotoped by to chtělo.Jenže když to v okolí sleduji,je to nejdražší věšák na odhozené šatstvo
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:38 ® PetrC
-
sethy> chápu, že jsou maníci, co do kola investují velké peníze, chápu to a vím, že to má svůj význam. Stejně tak v rybařině.
A pokud někdo nemá potřebu investovat a tunit si kolo, tak logicky to stávající uspokojí jeho potřeby. Stejně tak je to i v rybařině.Nevím jak u tebe, ale mě endoprotézu slibuje a počítám s ní. A až stávající kloub začne zlobit fest, tak se na ní budu i těšit. Přesto doufám, že mám ještě dost času.
Vždyť jsem ještě tak mladý a krásný a chtěný…A nepřeháněj, psal jsem až 30km, jo? A každý den jsem také nejezdil. Ale nějaký tisíc jsem nejspíš udělal. Podle palubního počítadla minimálně dva určitě! Oni mu došly baterky a ač Sigma garantuje zachování údajů, nestalo se tak.
reagovat