Chytej.cz

Multiplikátory a fígle kolem nich necteno

16.1.2011 | PetrC | 229.507 zobrazení | 3.369 odpovědí

Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 25. ledna 2011 ve 14:39 ® PetrC reakce na …

Fugas> ano, tak to je ten jez. A hned nad ním je přece ocelový vojenský most, který tam údajně nechali američtí vojáci v pětačtyřicá­tém roce.

Další jez je proti proudu za zatáčkou jak je ta skála. Býval tam mlýn a teď je z toho nějaký rekreační bordel.

A co jinak? Jak se máš?

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 14:28 ® Fugas

PetrC> já myslím ten hned pod hradem, pod šlajsnou bývala jáma. Ale dlouho jsem tam nebyl.

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 14:18 ® PetrC

LeoC> Xenical znám, mám a je s ním sranda. Takové hezké modré tobolky. Bez náhradního spodního prádla z baráku ani ránu.

;-) ;-)
reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 14:16 ® PetrC reakce na …

Fugas> zdravím tě kamaráde!
Jaký jez máš na mysli? Hodně jsem chodil pod jez pod starým americkým vojenským mostem z druhé světové. To je ten dolní jez.

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 14:14 ® PetrC reakce na …

džigit> přesně tak, za Dobronicemi je Bechyně. Svět je malý.

;-) ;-)
reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 13:17 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> huž aby byl pátek, kromě klasické rybařiny Ti ukážu nové multíky, probereme rotoped a jeho umístění v ložnici, dále tě seznámím s tím, jak jsem přestal s pomocí Champixu loni kouřit a co se týče hubnutí, vyslechneš si malou přednášku na téma Já, Xenical a zamaštěné sleepy :-D :-D :-D

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 10:18 ® Fugas

jo Dobronice, tam jsem taky rád jezdíval, tam byla pod jezem taková díra plná ryb a v létě pěkný holky:-) . A vůbec, to je dávno… Jinak zdravím

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 10:13 ® džigit

PetrC> právě,já znám u Biskupic.Nedaleko Dukovan :-)
Teď jsem si vzpomněl-před Bechyní jsou také,viď?Já už na Lužnici nebyl ani nepamatuji :-((

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 10:05 ® PetrC reakce na …

džigit> kdepak, Dobronice u Tábora, jižní Čechy. Nejspíš asi budou i moravské Dobronice.

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 0:32 ® džigit reakce na …

PetrC> Dobronice,to je Morava ne?

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 0:20 ® PetrC reakce na …

hecht> málo času a ten zbytek co mám, věnuji vodám ve svém okolí.
Jo takové Dobronice a okolí. Tam jsem strávil s manželkou hezké chvíle u vody a i na vodě i ve vodě.

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 0:17 ® PetrC reakce na …

hecht> ani bych se mu nedivil, mělo by se to tady přejmenovat na U Kulatého dědka.

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 0:16 ® PetrC reakce na …

sethy> je to sice škoda, ale stalo se. Přesto věřím, že si je oba pořídíš. Dřív nebo později.

Tak už nesmutni a když budeš chtít, tak ti sem občas dám veselý obrázek MP od Abu.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 23:57 ® hecht reakce na …
hecht

PetrC> A pročpak jsi s Lužnicí skoncoval ?

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 23:55 ® hecht reakce na …
hecht

PetrC> pššššt, ještě si to přečte redaktorskej a zruší tohle rebelské fo'rum :-)) Ba ne, on to už říká dávno …

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 23:54 ® sethy
sethy

PetrC> nebojim, jen tak mohlo být Abu zadara a možná i ve 2 exemplářích :-(( .

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 23:37 ® PetrC

sethy> to víš, děkan potřebuje nové Porsche a jeho nezajímá tvé abu…
Všichni to víme, že školství spěje do kopru.

Neboj, dobře to s MP od Abu dopadne.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:57 ® sethy
sethy

Sakra teď jsem zjistil že nám změnily stipendiální řád tak, že místo těch cca 6000 co bych za to samé dostal loni, dostanu letos asi 500Kč :-(( Tak to nový MP od Abu nebude…

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:41 ® PetrC

LuboO> podzimní jelenové mají se mnou hodně společného. Ty nemáš někdy pocit, že jsi z něčeho jelen?

S merlinama nechci mít nic společného.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:38 ® LuboO reakce na …
LuboO

PetrC> no uz len to by chybalo, aby sa tu zisli aj jeleni jeseni a merlini ostrobrichi

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:35 ® PetrC reakce na …

LuboO> dnes se tady probralo všechno možný, ale na druhou stranu je potřeba si uvědomit, že se tu pokaždé sejdou jenom lidi.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:29 ® LuboO
LuboO

vy ste tu take rychle motorove mysi, ze vas uz ani nejdem citat…

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:28 ® PetrC reakce na …

džigit> tak se zastav i u mě, budeš to mít při cestě a Berounka je slušná řeka.

Ale Lužnice je moc hezká řeka a jeden čas jsem jí věnoval svůj čas. Bylo to fajn a rád na tu dobu vzpomínám.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:24 ® džigit reakce na …

PetrC> já jen,že tam na jihu mám jednoho z rodiny,co jezdil závodně.Bydlí někde v Bechyni a já už mu pár let slibuji,že se za ním vypravím a zachytáme :-)

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:13 ® PetrC

džigit> všiml sis, nějak jsme to tu těmi chorobami rozprášili na prach.

Ale až se kluci otrkají, tak zase spustí.

:-D :-D
reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:10 ® PetrC reakce na …

džigit> aha, takže v tomto ohledu jsme na tom shodně.
Delší procházky už také zvládám s obtížemi, to samé celodenní toulky podél vody, ale vrátnici s přehledem také dám.

Motorky jsem jezdil jen tak, nemám v sobě potřebu se s někým honit, což platí v celém mém životě. Ale adrenalin v krvi mám moc rád!

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:57 ® džigit

PetrC> jen náhrada chrupavky,do kloubu se neženu.Na čundry po horách už to není,ale vrátnici a nějaké ty rybky dám :-))
Motorky jsi jezdil jen tak,nebo závodně?

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:50 ® PetrC reakce na …

džigit> také jsem si to říkal, že si nenechám na ten úd ani sáhnout, ale znáš to…

Křížový vaz mi dvakrát opravoval a jednou prdnul úplně, takže jsem po plastice. O menisky jsem přišel ještě před motorkou a chrupavku neznám také nějaký pátek = artróza jako vyšitá.

Ty už máš umělotinu? Gratuluji.

Hergot, co my tady všechno probereme, co? Multiplikátory jsou prostě věda se širokým záběrem, že?

:-D :-D

S tím rotopedem máš pravdu, několik let v tom našem bytečku překážel, ale neprášilo se na něj – ta věčná hromada prádla.
A používat ho k jeho skutečnému účelu stálo manželku hodně úsilí a ještě víc přemlouvání sama sebe. A mě to na něm jednak nešlo a hlavně nebavilo. Pořád stejná krajina a žádné zatáčky, takže žádné zalehnutí na berany…

:-93; :-93;
reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:40 ® džigit

PetrC> mi vyprávěj,mně už do kolena nikdo nic nedostane.A to několit let.Je to takové pochroumané zkostnatělé soustrojí.Křížový vaz pryč,vnitřní meniskus pryč a opravená urvaná chrupavka taky pryč.Když si zpomenu,že jsem byl první pacoš s mozaikoplastikou na Fifkách a málem i nejmladší čekatel na umělý kloub :-)) Ale rotoped by to chtělo.Jenže když to v okolí sleduji,je to nejdražší věšák na odhozené šatstvo :-))

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:38 ® PetrC

sethy> chápu, že jsou maníci, co do kola investují velké peníze, chápu to a vím, že to má svůj význam. Stejně tak v rybařině.
A pokud někdo nemá potřebu investovat a tunit si kolo, tak logicky to stávající uspokojí jeho potřeby. Stejně tak je to i v rybařině.

Nevím jak u tebe, ale mě endoprotézu slibuje a počítám s ní. A až stávající kloub začne zlobit fest, tak se na ní budu i těšit. Přesto doufám, že mám ještě dost času.
Vždyť jsem ještě tak mladý a krásný a chtěný…

A nepřeháněj, psal jsem až 30km, jo? A každý den jsem také nejezdil. Ale nějaký tisíc jsem nejspíš udělal. Podle palubního počítadla minimálně dva určitě! Oni mu došly baterky a ač Sigma garantuje zachování údajů, nestalo se tak.

reagovat