Vyhledávání
Vrchol rybařiny
11.1.2011 | | 7.338 zobrazení | 78 odpovědí
Zdravim Vás kolegové,pozastavil jsem se nad pojmem „vrchol rybařiny“.A zajímalo by mě,co pro každého z Vás tento výrok vlastně znamená?Pro někoho je vrchol rybařiny,technika lovu (kaprařina,muškařina…).Pro jiného zas trofejní úlovek,díky kterému může zhmotnit své těžce dobité zkušenosti a smozřejmě štěstí.Další může argumentovat jiným způsobem,je jich dost..Fotky vítány. Zdraví DV
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 15. ledna 2011 ve 22:14 ® Cudla
-
Vrchol je když se dostaneš k vodě,co se děje pak je jaksi takovej „nadstandart“
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 v 10:50 ® sus1 reakce na …
-
skwor> Pokud ten vrchol znáš,tak asi jo,ale kde je vlastně ten vrchol? jakou má hodnotu?? jak vypadá??…
reagovat - Pátek 14. ledna 2011 ve 21:40 ® skwor
-
hraji to napsal přesně. Kdybych věděl, že ten vrchol už mám za sebou, tak by to část svého kouzla ztratilo.
reagovat - Pátek 14. ledna 2011 ve 21:15 ® Tino reakce na …
-
džigit> měl jsem to na klávesách, ale nepustil jsem to do etéru
reagovat - Pátek 14. ledna 2011 v 16:56 ® HaD
-
Vrchol rybařiny? Asi ryba, kterou jsem přelstil, pustil a po nějaké době ulovil znovu. A pak ta pohoda při letní noci, kdy je nahozeno, je čisté nebe, jsou vidět hvězdy a do toho ticha hraje voda svůj koncert plný šplouchanců, zálovů apod. To je nirvána.
reagovat - Pátek 14. ledna 2011 v 10:32 ® sus1 reakce na …
-
džigit> A že by tam denska bylo co navozit.
reagovat - Pátek 14. ledna 2011 v 10:26 ® džigit reakce na …
-
Tino> Terezín už ale v té době nefungoval
reagovat - Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:48 ® Tino
-
regulus> souhlas… v Litoměřicích bylo poznat odkud vítr vane… ze severu přes kopečky Setuza v Ústí, ze západu lovosická SeCheZa, od východu Štětí a od jihu nic. Tam byl Terezín…
Jen jsem chtěl trošku zchladit vzpomínání, že dřív bylo líp…
reagovat - Čtvrtek 13. ledna 2011 v 16:58 ® Bahňák
-
Mít možnost zajít na ryby kdykoli se mi zachce, u vody je fajn a když trochu berou tak není důvod ke stížnostem.
reagovat - Středa 12. ledna 2011 v 15:35 ® regulus
-
Tino> ano, každá mince má dvě strany, malej příklad zhruba potud to bylo čistý (relativně) /EDIT ODKAZ NEPROŠEL TAK GPS/ Loc: 49°11'6.533"N, 16°35'16.995"E pak množství sraček rapidně přibývalo, to bylo zhruba před 30 lety, před 40 jsme se o 200m po proudu koupali a za necelejch 10 let se s tý spodní části stala slušná stoka. Paradoxem je, že i v těch sračkách bylo mnohem víc ryb než je tam dnes. Dřív jsem dost jezdil po republice a vím jak to tam u vás vypadalo, některá města byla cítit spolehlivě na kilometry daleko, vodu jsem sice nezkoumal, ale dovedu si to docela živě představit.
Moje přání se pochopitelně vztahovalo k rybám a k úpravám toků, který ještě tehdy nebyly.
reagovat - Středa 12. ledna 2011 v 10:58 ® Libor reakce na …
-
Tino> zajisté měl na mysli jen počet ryb.
reagovat - Středa 12. ledna 2011 v 10:45 ® kondor82
-
to co se deje u každe vody:..... bordel …smotane vlasce…sklo ......normalne mam strach s klukem jit na ryby ......to je vrchol rybařiny!!!
reagovat - Středa 12. ledna 2011 v 10:11 ® Tino reakce na …
-
regulus> ano, jako na labi před 30ti lety… chomáče hnusné pěny z papírny ze Štětí, do toho se míchaly na soutoku s Ohří barvy z koželužny v Želeticích a ryby z Labe se nedaly jíst jak smrděly.
Mince o dvou stranách..
reagovat - Středa 12. ledna 2011 v 9:48 ® džigit reakce na …
-
hraji> to je přesně ono.Dole jsem přirovnal k NTAK,což asi lidi neznaj.Takže překlad-Nohavicova teorie alkoholického kopce-co nejvyšší
reagovat - Středa 12. ledna 2011 v 9:42 ® hraji
-
Vrchol rybařiny, ten je pořád někde tam vpředu, zahalen v mračnech dnů příštích. Kéž je ta pouť co nejdelší.
reagovat - Středa 12. ledna 2011 v 0:38 ® kety.vydra reakce na …
-
regulus> Souhlasím…
reagovat - Středa 12. ledna 2011 v 0:08 ® Libor reakce na …
-
regulus> fajn příspěvek
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 23:51 ® regulus
-
No musím se přiznat, že jsi mě dostal, nevím co na to odpovědět, tak nějak nevím jak bych něco takovýho definoval. Dost možná žádnej vrchol nemám. Člověk je tvor věčně nespokojený, jeden vrchol dobude a už zase vzhlíží k dalšímu … . Zcela určitě má každej z nás více či méně splnitelný přání, svoje sny a tužby. pokud tím myslíš např. chycení trofejní ryby, tak když chytneš velkou, budeš toužit po tom, chytit ještě větší … . pokud by ses ptal na přání, tak to ti odpovím hned, aby to v řekách, rybnících a přehradách vypadalo jako před 30 lety, ale to je totální SCI-FI.
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 23:29 ® Libor
-
no to je vrchol…
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 23:13 ® Barr
-
Neexistuje,jinak by nemělo cenu tam chodit.
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 22:50 ® kety.vydra reakce na …
-
mannice> Těch vrcholů rybařiny bych chtěl zažít víc,mám víc cílů.Ale říkám si,že dosáhnout na ně,tak na to mám ještě celý život (nebo zbytek života)…
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 22:49 ® reakce na …
-
osprey> 0.08 nebo 0.06 vlasec ?
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 22:47 ® kety.vydra
-
cici13> Máme asi stejné přání,umřít na rybách.Ale víš co by byla (_!_)? Zhasneš a v ten moment máš jízdu života…na oba pruty
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 22:29 ® osprey
-
Vrchol rybařiny?
Třeba chytit štiku 140+ na suchou mušku na dírce v přítomnosti kolegy Pepy Čadka
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:53 ® reakce na …
-
cici13> Když mluvíš o tý manželce,tak já mám představu o ukončení života trochu jinou .Ale to sem nepatří
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:44 ® cici13 reakce na …
-
Naštěstí na ryby se mnou chodí manželka a děti a oni mě uklidí(do vody), aby se se mnou nemuseli tahat zpátky domů
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:35 ® reakce na …
-
cici13> A kdo uklidí tebe ?
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:34 ® cici13
-
Aha to je pravda, vynasnažím se před smrtí ještě rychle uklidit
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:27 ® džigit
-
cici13> mysli na ostatní rybáře.Ještě někdo přijde o noty,ze si okolí lovného místa neulidil
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:22 ® jersey
-
Pro mě byl vrchol rybařiny v ten okamžik, kdy jsem po boji dostal z vody krásnou rybu, která by za normálních okolností skončila na talíři, ale najednou mi v tu chvíli, v ten okamžik došlo, že rybařina je o něčem jiném a pomalu se vší opatrností jsem ji pustil zpět do jejího živlu.Ještě dnes, si tu první puštěnou rybu pamatuju i když je to již spousta let…
reagovat