Vyhledávání
Vrchol rybařiny
11.1.2011 | | 7.338 zobrazení | 78 odpovědíZdravim Vás kolegové,pozastavil jsem se nad pojmem „vrchol rybařiny“.A zajímalo by mě,co pro každého z Vás tento výrok vlastně znamená?Pro někoho je vrchol rybařiny,technika lovu (kaprařina,muškařina…).Pro jiného zas trofejní úlovek,díky kterému může zhmotnit své těžce dobité zkušenosti a smozřejmě štěstí.Další může argumentovat jiným způsobem,je jich dost..Fotky vítány. Zdraví DV
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. ledna 2011 ve 21:17 ® cici13 reakce na …
-
To by mě naštval!!!
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:16 ® Robur reakce na …
-
cici13> pípák tě reinkarnuje
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:15 ® spike
-
Robur> Tak to by byl vážně vrchol ale né rybařiny ale vrchol rychlosti. Lexa je tak bystrý pes, že mu nic neunikne
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:15 ® cici13
-
Přál bych si na rybách umřít, to je pro mě vrchol rybařiny.Sedět pěkně na břhu nejakého pěkného revíru mít nahozené proutky a v klidu zavřít oči
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 21:12 ® Robur reakce na …
-
spike> neopisuj, vymysli si třeba to: Jsem s Roburem na rybách, sním ořez z prasete tak nenápaddě, že si toho Lexa nevšimne
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 20:59 ® spike reakce na …
-
Vrchol rybařiny má pro každého rybáře jiný význam. U mě má význam toho když se snažím delší dobu chytit například rybu o které vím, že se pohybuje v těch místech a třeba delší dobu se mi nedaří ji ulovit a když už naděje na její ulovení po x desítkách prutohodin klesá a ryba se podaří přelstít, radost z úlovku je pak opravdu velká.
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 20:55 ® džigit reakce na …
-
Stroft> tenhla vrchol nikdy nedosáhnu
reagovatTo je jak NTAK,pak už bych jen klesal
- Úterý 11. ledna 2011 ve 20:49 ®
-
Sander> Tak každej má jiný ideály a právě proto sem si myslel,že tohle by moh být dobrej návrh na fórum kde to trochu ožije
reagovat..Uvidíme
- Úterý 11. ledna 2011 ve 20:46 ® Sander
-
mannice > asi máme spíš trošku konzumnější ideály
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 20:44 ® reakce na …
-
Sander> Za tu dobu to nikoho nenapadlo sem vložit,tak jsem musel já
Robur> parádní názor,díky
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 20:42 ® Stroft reakce na …
-
džigit> To bych do Tebe neřekl
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 20:37 ® Robur
-
jsou různě vtipně masařské odpovědi, líbila by se mně ryba bez kostí a třeba by mohla i chutnat jako řízek
reagovat. Ale z hlediska dovedností si myslím, že mým vrcholem je chytit rybu, o které vím. Většinou jsou to ryby, které se vyhřívají nebo se jedná o dravce, který se prozradí lovením. Nebo prostě jdu na amura a toho amura i chytnu. V tom vidím adrenalin a vrchol. samozřejmě jsou pak i lovy, kdy si chodím jen odpočinout. Ale to nepovažuji za vrchol, ale neříkám, že to nemá rád.
- Úterý 11. ledna 2011 ve 20:35 ® Sander reakce na …
-
mannice > pěkný. Takový od srdce.
reagovat
Krásně to pasuje k té laryse.
- Úterý 11. ledna 2011 ve 20:01 ®
-
Pro mě je vrchol rybařiny,pocit když jsem na rybách a dokážu se zžít s přírodou.Dokážu uspěšně reagovat na změny a užívat si zároveň klid u vody.Rozhodně si vybavím i staříka,který na co sáhne to se mu daří.Určitě taky Krásnou přírodu,která doplňuje krásu u vody.Je toho rozhodně hodně
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 v 19:52 ® džigit reakce na …
-
Stroft> zezadu???
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 v 19:49 ® Stroft
-
Uhoř v trenkách, který tě přivede až na vrchol
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 v 19:48 ® džigit reakce na …
-
Sander> 7 a více kilo ryb denně
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 v 19:34 ® Sander
-
Nacpaný mrazák rybími filetami tak dokonale, že by se nevcukla ani bublinka vzduchu.
reagovat