Vyhledávání
Kormoráni
4.12.2010 | osprey | 82.357 zobrazení | 554 odpovědí
Napadlo mě udělat malý monitoring toho, jak jsou naše vody tuto zimu s kormoránem.
Můžete psát, kde jsou a v jakém počtu, případně i nějaké další postřehy. Nejvíc by mě potěšily zprávy v duchu, že skoro nikde nejsou a říkali, že už se víckrát neukážou nebo jen na skok:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 25. ledna 2011 ve 21:31 ® Kazan reakce na …
-
HaD> Další velké hejno je v Soběslavi, podrobnosti ti jistě rád sdělí Big Mike
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 v 18:15 ® Char reakce na …
-
HaD> to si je stihnul za 3× všechny zmasakrovat, jen tak dál
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 v 18:09 ® HaD reakce na …
-
Kazan> o těch vím, už jsem tam byl točit asi 3×. Chtěl bych ještě jiná hejna
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 v 19:37 ® 1Mara reakce na …
-
Kazan> No a flintu a prás , večer budou mít honičku někde sednout
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 v 18:43 ® Kazan
- reagovat
- Pondělí 24. ledna 2011 v 18:42 ® Kazan
-
HaD> máš je kousek od baráku
reagovatUdělal jsem si procházku kolem Lužnice, jak je výstava kamenů kousek u čističky, tak přes vodu jich tam sedí přes 100 kousků. Počítáno zhruba kolem 15:45, ještě něco dolétávalo na nocování.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 13:53 ® HaD reakce na …
-
Kazan> víc než 3
reagovatDnes jsem strávil 3 hodiny u řeky a ti parchanti někam odletěli a ještě se nevrátili. Vrátím se tam odpoledne.
- Pondělí 24. ledna 2011 v 7:37 ® Kazan reakce na …
-
osprey> Co je větší koncentrace?
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 ve 22:40 ® osprey
-
Prosím vás, kolegové Jihočeši, neviděli jste v posledních dnech někde větší koncentraci kormoránů? Potřebovali bychom jich pár natočit.
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 19:57 ® smisa 3! reakce na …
-
No ,je malinko mimo.CHudáčci kormoráni mají hlad,tak žerou pstruhy,kterých je dost. Chránit nepůvodní druhy na úkor domácích,to je totálně na hlavu.Kdyby žrali Ledňáčky,tak mistr Pudil běhá sám po břehu s brokovnicí.
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 18:34 ® Barr
-
Ornitolog Martin Pudil je co se týče zoologie,ignorant.
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 17:45 ® smisa 3!
-
http://www.ct24.cz/…a-liberecku/ Ornitologové s odstřelem nesouhlasí!!!! Ještě že je máme
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 1:08 ® talE
-
Jsem členem a zakladatelem skupiny co nelítá, nic nežere.
reagovatpovolenky na celoroční odstřel kormoránů..
- Sobota 22. ledna 2011 v 0:07 ® ART reakce na …
-
Kazan> A když né pro lidskou konzumaci, tak lvi si v zoo s tim ptákem určitě dobře poradí.
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 22:05 ® Kazan
-
Co se týká kuchyňské úpravy hoďte do Gůglu: cormorant recipe je tam toho obrovská spousta jak s ním naložit
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 21:45 ® kety.vydra
-
No já nevím,ale nevyšel někde v časáku článek,že v Německu z těch střelených „…“ vzali do kuchyně na úpravu prsíčka? Být na ně lovecké povolení,tak by tady do půl roku nebylo ani pírko
reagovatJó,to bych bral…
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 20:44 ® kamos007 reakce na …
-
JohnyMad> duhaky s tim krmit
reagovata pak by byli kormorani jak by snědli duhaka kanybali
.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 v 16:06 ® JohnyMad
-
Kdyby se mohli lovit, tak bych je namlel do nějakejch granulí a krmil s tím ryby…to by se ten kruh krásně uzavřelcož?
reagovatA fišky by si mohli zase jednou pochutnat na těch bestiích.
- Středa 19. ledna 2011 ve 22:57 ® osprey reakce na …
-
DJ> Jedí je na Faerských ostrovech, tam je to delikatesa, ale berou odrostlá mláďata z hnízda.
Jinak nevím, nejedl jsem ho. Ale kdyby se mohlo ulovit co člověk sní, žral bych je denně.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 15:09 ® džigit reakce na …
-
DJ> všecko se dá sežrat.V podstatě je to jako zvěřina.Naložit a pak udělat ragů
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 15:04 ® DJ
-
Ahoj Míro, píšu s odstupem času a navíc špatnou zprávu. V Brandýse jich máme stále víc než bych chtěl. Jaký má kormorán maso. Už jste to někdo jed??
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 ve 21:41 ® 1Mara reakce na …
-
kapr1> Máš tam OS.
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 v 18:20 ® kapr1 reakce na …
-
1Mara> A pojedeš na FOR FISHING???
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 v 15:55 ® Salmo1 reakce na …
-
regulus> Hmmmm, tak s tímhle materiálem toho tady moc nenaděláš, kormoráni a další rybožravci mohou být naprosto v klidu
reagovat.
- Sobota 15. ledna 2011 v 15:48 ® kety.vydra reakce na …
-
regulus> Poznámku o Bursíkovcích jsem pochopil jako narážku na kapra1,páč mu jde hlavně o kapra,kterého by (chtěl asi ochraňovat) ochraňoval ze všeho nejvíc…
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 v 15:06 ® regulus
-
IV.TO.ŠIRDA> trochu jsem nepochopil co tím chce básník říci. To, že kormoš dělá paseku v chovných rybnících je fakt a je to smutný. Dalo by se říct, že to je škoda především finanční nikoliv ekologická. Nechci aby to vyznělo nějak blbě, ale podle mě je větší průser, když kormorán „vyčistí“ řeku od původní rybí osádky (ryb co se nevysazují) a jsou svým způsobem těžko nahraditelné něž když probere násadu kaprů na rybníce. Jinými slovy, pro vás je to stejná škodná jako pro přírodu, ale nahraditelná.
Poznámku o Bursíkovcích jsem vůbec nepochopil, nehledě na to, že ten pán měl s nějakou faktickou ochranou přírody pramálo společného.
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 ve 14:10 ® 1Mara reakce na …
-
kapr1> Bez komentáře ........ !
reagovat - Pátek 14. ledna 2011 v 15:26 ® kapr1 reakce na …
-
MP-E65mm> no ale tímto příspěvkem ses k tomu vrátil.
reagovat - Pátek 14. ledna 2011 v 15:25 ® kapr1
-
1Mara> aš někdy přijedeš do ČB tak dej vědět.
reagovat - Pátek 14. ledna 2011 ve 12:54 ® MP-E65mm
-
kapr1> nechci se k tomu vracet, ale pokud by si četl mezi řádky, zjistil by si že mi na kaprech jako takových nic nevadí, mám problém jiný.......bohužel se to tvých mazlíčků týká
reagovat