Vyhledávání
Nová rybolovná technika
13.9.2010 | chosebaits | 7.691 zobrazení | 61 odpovědí
Mě zajímá,proč někteří néjen na netu klamou ostatní rybáře v tom, že napíší: ryba vrácena vodě nebo já ryby pouštím-chytám chyť a pusť. To se stydíte napsat: já jsem tuhle rybu vzal??? Proč?? Abyste se ukázali v dobrém světle, jaký jste dobráci nebo se snad bojíte toho, že s váma nebude nikdo diskutovat??
Já převážnou většinu ryb pustím, ale nějakou tu šupinu od vody odnesu. Co je natom??? Proč píši až dnes?? Jaký si Emil Swoboda v časopisu Rybářství v rubrice Nejnejnej je vyfocen se sumcem 235 cm a u něj je psáno RYBA VRÁCENA VODĚ, přitom ze sumce teče krev a pán drží v ruce nůž. Na rybu má právo, RŘ neporušuje a tak proč píše takovou blbost.Toto je jeden z případů, který je zjevně odhalen! Kolik jich je neodhalených je ve hvězdách,to se netýká jen fotek v časacích.Vyfotit třeba kapra na podložce a napsat: „byl puštěn“ umí každý, ale jak to je doopravdy zná jen lovec. Proč lžem a nebo je to jen nová moda a rybolovná technika????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 25. září 2010 v 7:56 ® kakr reakce na …
-
rgb23> V sumáři byly jenom ryby domácí, jiné ne.
reagovat - Pátek 24. září 2010 ve 23:23 ® rgb23 reakce na …
-
kakr> škoda, že v sumáři je vidět pouze kapr, zajímal by mě hlavně ten zbytek ryb. Rabování kaprů mě nijak nevzrušuje, stejně jako čistky granulových duháků
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 19:44 ® tucnak11
-
Tolik zežrat rybtak musi mit mimo noch ocasni ploutvy přemutoval se
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 17:47 ® -tom- reakce na …
-
ne, ale stejně je to vtipně napsaný
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 15:30 ® Márty reakce na …
-
tome klidně sa zasměj jestli sa ti to líbí
reagovatale tak v poho no sem smířený se svým osudem
- Pátek 24. září 2010 ve 13:53 ® jersey reakce na …
-
- tom- : a myslíš, že je to od něj vtip?
- Pátek 24. září 2010 v 11:22 ® kerob reakce na …
-
kakr> wow, ten pan bude labuznik
jinak loni jsem si musel vyzadat dokonce druhej ulovkovej listek, protoze se mi uz dochazky do toho prvniho nevesly. Za lonskej rok odneseni 4 okouni, ktere jsem jeste dostal od kamarada, takze jsem mel ulovkac stejne bez ryby. Letos zatim taky bez odnesene ryby (a asi to tak i zustane), ale vypada to, ze se mi tam letos dochazky, sice tesne, ale vejdou.
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 11:01 ® inspo reakce na …
-
kakr> Slušný zářez.
reagovat - Pátek 24. září 2010 v 10:10 ® -tom- reakce na …
-
Pobavilo a rozesmálo, takhle ráno k nezaplacení, dík, Márty
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 ve 23:15 ® Márty reakce na …
-
ty si vemeš max tři ryby já beru všecky ale naše sumáře vypadají stejně
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 ve 23:02 ® kakr reakce na …
-
mascha> nemusíš nic dopisovat, „dobrých“rybolovců je dostatek.....
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 ve 21:07 ® jersey reakce na …
-
mascha: to je ovšem chyba,protože úlovky jsou od toho, aby byl alespoň přibližný přehled o počtu ryb v revíru.Tímhle v tom děláš akorát zmatek…Nechápu, co je divný na prázdném sumáři.Já si ze svazovek ročně vezmu max. tak tři ryby.A nikdo se mě nikdy na nic neptal.
podívej se na můj letošní sumář…
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 11:20 ® mascha reakce na …
-
jersey> jsem statistikokaz. do sumáře jsem si začal psát i ryby puštěné. jednak, abych byl ušetřen dotazů při odevzdávání, jako loni, když jsem ho vracel zápisama popsanej, ale rybama skoro prázdnej. a jednak abych vyrovnal ty, kteří rybu berou, ale nenapíšou.
reagovat - Úterý 21. září 2010 ve 23:38 ® sus1 reakce na …
-
rgb23>
reagovat - Úterý 21. září 2010 ve 22:53 ® rgb23 reakce na …
-
sus1> mno, pak už mě napadají pouze fotky potomstva
jersey> tož přikládám sumář… 2 duháci, jedna štička, jeden canďa a 15 fiktivních plotic, pro případ že bych šel někam chytat na živou rybku
reagovatV
- Úterý 21. září 2010 ve 22:34 ® sus1 reakce na …
-
rgb23> Nemyslel jsem zrovna fotky ryb,ale kde se třeba zrovna pohybuješ – něco zajímavého(asi).
reagovat - Úterý 21. září 2010 ve 22:29 ® rgb23 reakce na …
-
sus1> jsem v poslední době nenafotil vůbec nic, když se dostanu na ryby na 2 hoďky tak je to moc. Natož ještě abych běhal s foťákem
reagovat - Úterý 21. září 2010 ve 20:25 ® osprey reakce na …
-
jersey> Devět duháků a siven – konečná bilance na P. Tři kapři, štika zabitá schválně, štika potrhaná, puštěná a pak zmasená (neodplavala), candát – zatím neuzavřená bilance MP. Ale už toho moc nebude.
reagovat - Úterý 21. září 2010 ve 20:11 ® jersey
-
Když to tu tak pročítám, ty pouštěče-nepouštěče, tak mě napadlo, kolik z vás, co píšete, že pouštíte, jste schopni hodit sem naskenovanej sumář?
reagovat - Úterý 21. září 2010 v 0:02 ® sus1 reakce na …
-
rgb23> Raděj sem pošli něco, co si v poslední době vyfotil.
reagovat. Třeba sem:
http://www.chytej.cz/…afovani-ryb/ - Pondělí 20. září 2010 ve 23:50 ® rgb23
-
Chyť a pusť je moderní trend. Přívlastek morálního rybolovu. Masař pyšnící se úlovkem, příkladem na internetu, je téměř pranýřován až kamenován hordou diskutujících, řešících morálnost a společenskou nebezpečnost vražedného aktu vykonaného na nebohé rybě.
Leckterý rybář pak, aby v očích sportovních rybářů nebyl uvržen do temnot pekelných, raději svůj úlovek pustí pouze fiktivně. S čistým svědomím, že na rybu má právo a přesto mu ulovení ryby nebude nikdo vyčítat.Takhle nějak to velmi zjednodušeně vidím já.
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 23:19 ® -tom- reakce na …
-
CSI:Chytej
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 20:57 ® Robur
-
kuwa, vy to řešíte už úplně do mrtě, co když měl sumec leukemii, proto to krvácení
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 19:28 ® chosebaits
-
endeross> Dá se naskenovat,ale ta fotka už by nebyla taková.Pán chytal na rousnici,což si myslím na jednohák je reálné a poškodit sumce natolik aby z něj tekla krev jednohákem,no nevím.Pár sumcu mám chycenejch a to používám sestavu trojháku a zatim vše OK.Krev teče ze skřelí a to dost a ten nuž v ruce od hlíny tam na té fotce není asi náhodou??? Co když pán sumce podřízl a nuž otřel o trávu aby nebyla krev na noži??? Ještě jsem nikoho neviděl fotit se s rybou a nožem,natož napsat ještě .......Že by pán chtěl ukázat do časáku jaký má krásný nožejk??? V tom případě ano a já se tedy omlouvám. PS To je krev z tý rousnice,asi.
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 19:03 ® endeross reakce na …
-
chosebaits> tu krev tam vidím taky, ale nedokážu říct odkud teče. Kolikrát se mi stalo, že mi okoun blbě chytil wobler, tekla krev, ale potom normálně svižně odplul.
Taky si myslím, že to jak lovec vypadá hraje svoji roli. Kdybys přede mne položil tuhle fotku a fotku třeba s tím tlouštěm z protější strany, abych ti řekl, kdo si rybu nechal a kdo ji pustil, tak bych Emila řekl bez zaváhání. A přitom opak je pravdou (alespoň podle toho, co se píše).
Co se „falešných pouštěčů“ týká, vysvětloval bych si to asi osobností toho kterýho rybáře. Někdo se sice chce pochlubit velkou rybou, zárověň se bojí kritiky (nebo odsouzení) ze strany ortodoxních ChaP (protože každej se, alespoň sám pro sebe, zeptá co se s rybou stalo dál) . Nebo že je ChaP poslední dobou „in“. To je ale spíš otázka na psychologa. To je jako když někdo nadává jaká je „Ordinace v růžový zahradě“ blbost a přitom si to nahrává na video.
Ta fotka by stála za to uveřejnit, ať si každý udělá názor sám. Zkusil bych ji i vyfotit, ale myslim, že by ta kvalita za moc nestála…
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 18:32 ® chosebaits
-
endeross> Já nemám nic proti staršim lidem a ani nikomu při těle,nebo při těle jsem já sám také.Tu krev tam nevidíš??? Ty máš asi jinou fotku??? No nic.Pokud vezmu toto stranou,tak je tu stále rádoby pouštěču spousta,ale přitom to nedělají.jaký máš na to názor,Emčo??? PS Škoda,že ta fotka není nikde na netu!§
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 18:20 ® -tom- reakce na …
-
To Ti nikdo, Emile, věřit nebude, s tím nepočítej, když jsi zabil a pozřel sumce a vydával ho za puštěnýho…
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 17:56 ® endeross
-
chosebaits: Tak jsem si tedy nandal brýle, abych si je hned zase sundal, protože vlastně žádný nenosim a jenom mi „mlží obraz“, a opravdu jsem nenašel na té fotce něco, co by mě přesvědčilo, že si vrácení vodě vymýšlí. Jen proto, že drží nůž a je trochu při těle.
Navíc, sám se nefotil, ale byl focen, takže kdyby zkoušel hrát habaďůru na svoje okolí, tak se to stejně provalí a dělat dojem na neznámé čtenáře jednoho časopisu, tím jak jsem pustil rybu… To už bych tady spíš řešil, v jakym stavu ta ryba po třech (!!!) hodinách tahání z vody byla a jestli vůbec mělo smysl ji pouštět (pokud si to tedy taky nevymyslel).
PS.: ještě bych chtěl napsat, že se opravdu nejmenuji Emil Swoboda, to jen tak mimochodem
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 11:28 ® petrcech reakce na …
-
chosebaits> Ten člověk uškodí jen sobě. Jinak už to je zotpovězené níž. Já se za to nestydím když něco vemu, nemám důvod.
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 11:25 ® chosebaits
-
petrcech> Proč lhát do vlastní kapsy? Proč lhát kamarádum rybářum?? Proč ze sebe dělat něco??? Je to koníček,nebo snad né????
reagovat