Chytej.cz

Výroba umělých nástrah necteno

10.6.2010 | lukpf | 5.356 zobrazení | 11 odpovědí

Ukažte své po domácku vyrobené nástrahy na přívlač (wobler, třpytka, twister atd.)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 11. července 2010 ve 12:41 ® lukpf reakce na …
lukpf

z čeho se dělá odlitek ?

reagovat
Pondělí 14. června 2010 v 19:28 ® AdamHT
AdamHT

Já teď zkouším vyrábět slidery.Na foto je odlitek. S potiskem ukáži až je budu mít zalakované.

reagovat
foto/forum/2010/th-img13975.jpg
Pondělí 14. června 2010 v 15:20 ® Kazan

Několik home made rotaček.

reagovat
foto/forum/2010/th-img13972.jpg
Pondělí 14. června 2010 ve 14:43 ® Kazan

Koukni sem, bylo to první od čeho jsem se při domovýrobě rotaček odpíchl. http://chytej.cz/…ich-trpytek/

reagovat
Pondělí 14. června 2010 ve 12:36 ® kerob reakce na …
kerob

kingkubik> nejlepsi material je hlinikovej a medenej plech. Tloustka plechu zavisi na velikosti listu. Nutno odzkouset. List lze kolikrat vystrihnout bytelnejsima nuzkama. Na spravny natvarovani listu je idealni pripravek z kovu – takovej lis, kdy mezi dva kusy das vystrizenej plisek a ranou kladivem to vpodstate vylisujes. Spravny tvar opet nutno odzkouset… vyroba rotacek je slozitejsi nez by se zdalo (taky jsem se pokousel a i neco pouzitelneho vyrobil…), ale pokud si chces jen zkusit udelat par rotacek, tak list lze naohybat i rukou nebo klestickama – nikdy to nebude uplne ono, ale jde to. Kriticky misto na rotacce je napojeni listu na osu – musi se tocit lehce, bez vuli a list musi mit velkou volnost pohybu, to je vetsi problem nez vyroba listu.

reagovat
Neděle 13. června 2010 ve 21:13 ® lukpf reakce na …
lukpf

zkusit to z toho plechu ale naohybat to na nečem kulatem

reagovat
Neděle 13. června 2010 ve 21:04 ® osprey reakce na …
osprey

kingkubik> Z plechu… Ale tak blbou odpověď jsi asi nechtěl. Já jsem na to myslel a napadly mě různé konzervy – olejovky, vršek od plechovky s pivem, měděný okapový plech a další. Hodně záleží na tom, jak velkou rotnu chceš.

Nemám na to ale čas a rotačkám moc neholduju.

reagovat
Neděle 13. června 2010 ve 20:57 ® kingkubik

Ja by mel jinej dotaz jelikoz pracuji ve strojirensky firme rad si ve volnem case vyrabim v praci ruzny vylepseni a domaci vychytavky od forem na oluvka po domaci woblery.nenapada vas nekoho z ceho vyrobit list na rotacku?chytel by jsem si par kousku vyrobit samale nejak me nanapadne jak vyrobit ten list …verim ze nekoho napadne nejaka originalni banalita.dekuji a tesim se na vase nazory…

reagovat
Pátek 11. června 2010 v 11:28 ® tucnak11
tucnak11

Pokoušel jisem se požezal prstya jebn… jisem tym.:-D :-D

reagovat
Čtvrtek 10. června 2010 v 18:33 ® Kolovr@tek
Kolovr@tek

http://www.chytej.cz/…oba_wobleru/

reagovat
Čtvrtek 10. června 2010 v 18:15 ® lukpf
lukpf

Pokouším vyrobit pár woblerů a myslím si, že budou vypadat dobře