Vyhledávání
Srovnání rybího masa
23.4.2010 | Robur | 9.880 zobrazení | 43 odpovědí
V rybářství 2/2010 jsem četl článek ve smyslu, že česká ryba, hlavně kapr je mnohem lepší než dovážená ryba. Dále autor rozvíjí myšlenku ve srovnání s losos. rybami, že jejich maso je uměle vyhoněné /rybí brojleři/oproti kaprovi. Motem článku je: Lidičky jezte české ryby. Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 24. listopadu 2018 ve 14:31 @ Pedrouš
-
My jsme uspořádali cca před měsícem souboj rybích řízků. Zúčastnil se candát,sumec /část za hlavou/,štika/hřbetní část/ a treska Polack z Norska.Obalováno ve stejný mouce a strouhance ,smaženo zároveň na jedné pánvi.Výsledek 1 místo candát,2 místo štika /velké překvapení/3 místo Polack a 4 místo sumec.
reagovat - Středa 21. listopadu 2018 v 19:32 @ Jan3
-
Ahoj, máte někdo zkušenost s naložením kapra na tymián a citron? Našel jsem tento recept
https://erecepty.eu/…-s-tymianem/
reagovat - Neděle 30. září 2018 ve 14:14 @ MichaelaKra
-
Ahoj,
pěkně sepsaný článek o rybách a jak nejlépe připravit rybí maso jsem našla zde:
https://receptyprokazdeho.cz/clanky/427/
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2010 v 10:11 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> a že ten řezník umí udělat dobré věci
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2010 v 0:01 ® džigit reakce na …
-
osprey> jj,se dřevem je to stále hořší.Ostatně jako s rybama
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 21:18 ® osprey reakce na …
-
džigit> Jo, v soli, tam se to srovná opravdu tělo na tělo. Ani chlup neprojde.
Já mám souseda řezníka, chodím si k němu. Nemusím shánět proschlé tvrdé dřevo do teplé boudy.
reagovat - Středa 22. prosince 2010 v 16:54 ® džigit
-
já nejraděj srovnávám maso v soli a poté ve visu v udírně
reagovat
Tam se rozdíly mažou, no ni - Středa 22. prosince 2010 v 15:28 ® LeoC reakce na …
-
osprey> já taky, ale většinou to musím číst několikrát a mezi řádky, abych pochopil, co nám pinquin chtěl říct
reagovat - Středa 22. prosince 2010 ve 13:49 ® osprey
-
Ve mě ten název fóra evokuje srovnání rybího masa na pánvi. Asi budu muset někdy vložit foto, jaké puzzle se dají skládat z rybích řízků
A pokud jde o kolegu tučňáka, u něj co slovo to perla. Těším se na každý jeho komentář.
reagovat - Středa 22. prosince 2010 v 0:53 ® kety.vydra reakce na …
-
tucnak11> Jsi mě „zbořil“…
reagovat - Středa 22. prosince 2010 v 0:52 ® kety.vydra reakce na …
-
Robur> Ani mi nemluv…Myslím,že jsem měl co srovnat (i když to byl letos jen jeden případ),měl jsem na talíři potočáka se dvěma duhákama…a byl jsem na rozpacích.Potočák mi „nejel“,zato dva duháky jsme „zbodli“ jen to mlasklo.-Jen pro pořádek-potočák byl z revíru a ti duháci taky (i když z jiného revíru)…
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 v 10:18 ® Robur
-
bíží se doba srovnávání, třeba přibudou názory
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 v 10:56 ® tucnak11
-
Nejlepši kapry jisou unas po nasazeni na pstruhove přehradě přes zimu se vytišti s bahna to je pohoutka
reagovat.Přehrada je vysoko tak potoky jen tečou doněj.Aco se jedna lososa tak takove co tu prodaveji tak zvane Aliaške ani aliašku neviděly
Každa ryba je dobra jen se lišou mořska a sladkovodni,mořska ma jod plus bilkoviny sladkovodni ma jen bilkoviny.Ja stejně nejratši mam mořske plody a nejvice hobotničky
pořadně je nestraviš a přy velke straně přysaji se hapadlama za hemorojdy ani nemusiš it operovat jemnym trhnutim vyrveš si je sam.
- Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 22:48 ® Tommy reakce na …
-
spike>
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 22:47 ® spike reakce na …
-
Tommy> nekecááááám
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 22:42 ® Tommy reakce na …
-
spike> kecááááááš
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 22:01 ® spike reakce na …
-
Tommy>
reagovatne 80
- Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 21:46 ® Tommy reakce na …
-
spike> To už by si měl 50?
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 20:01 ® spike reakce na …
-
Tommy> no i když 2 kila bych ještě přibrat mohl aby to bylo pěkně zaokrouhleno
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 v 19:56 ® Tommy reakce na …
-
spike>
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 v 19:53 ® spike reakce na …
-
Tommy> neboj, bůček jím a se svou váhou jsem spokojený
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 v 11:54 ® Tommy reakce na …
-
spike> No vidíš to bejku
reagovatTo máš z toho,že žereš ryby. Kdyby si žral bůček tak přibereš
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 21:01 ® spike reakce na …
-
Robur> Já mám už od vánoc stejnou váhu ani kilo dolů ani nahoru. Je to dáno tím, že mám moc pohybu. Ted jsem dojedl pstruha a vskutku vynikající ryba. Měl jsem ho po roce a půl. Naposledy jsem jedl pstruha z Želivky co zabral na chleba
reagovat - Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:49 ® Robur
-
0*2=0
reagovat - Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:30 ® spike reakce na …
-
Robur> já ti dám teoretika
reagovatnáhodou sice jsem hubeňour ale sním toho za 2
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:14 ® toulovec reakce na …
-
Robur> já bych nikoho nediskriminoval, voni i někteří ti hubeňouři mnohdy „věci“ rozumí. Gurmeta najdeš všude.
reagovat - Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:10 ® Robur
-
toulíku měli bychom stanovit, že do žracích fór se člověk musí kvalifikovat tělesnými proporcemi, k čemu jsou názory Spikeho a Ospreye, když jsou to jen teoretici
reagovat - Pondělí 26. dubna 2010 v 19:59 ® osprey
-
Robur> To skutečně záleží na tom, jak se o ty ryby pečovalo a co do nich stačili nacpat. Obecně v tom žádný zázrak nevidím.
Kapr mi chutná nejvíc z řeky a v únoru – to je totálně vysádkovaný. Jenže já ho chytím náhodně při lovu tloušťů tak jednou za tři roky.
reagovat - Pondělí 26. dubna 2010 v 19:57 ® toulovec
-
dnes jsem lapil duháčka, který nějaký ten pátek v řece přežil a je to na něm vidět. Podotýkám že barva masa je opravdu taková jako na fotce. Kam se hrabe chuťově losos. Minulý týden jsem zavraždil jednoho padesátníka, barva naprosto stejná – z jednoho filetu jsme se najedli tři :o))) Někdo mi vyprávějte něco o hnusným kaprovi…
reagovat - Pondělí 26. dubna 2010 v 19:54 ® spike
-
osprey>
reagovatjá loni zmasil ryby 3-cejna a 2 kapry. Letos 3 duháky(ze sobotních závodů) za chvilku budou na talíři