Vyhledávání
Víkend CHYTEJ. CZ bez ryb, ale o rybách!
19.1.2005 | toulovec | 24.274 zobrazení | 243 odpovědí
Dovoluji si Vás předběžně pozvat na malou akcičku, která mi maličko přerostla přez hlavu, takže když už něco organizuju, tak ať je veselo.
TERMÍN: 18. – 20. 2. 2005 MÍSTO: Vranice, Toulovcovy Maštale, ubytovna TJ Jiskra LItomyšl, okres Svitavy BLIŽŠÍ URČENÍ MÍSTA: na mapě hledejte zhruba průsečík obcí Jarošov, Proseč, Nové Hrady
PROGRAM: vázání much, výroba woblerů made by BigMike ............ a ostatní vychytávky z dílny chytejáků. Kdo co umí předvede ostatním. Navrhována byla i mírná turistika, neb lokalita je v nádherné přírodě, ale to necháme na každém osobně. Pokud bude mrznout, budete mít možnost třeba dopoledne zajet zalovit na 13 km vzdálenou Poličku na dírky … Iniciativě se meze nekladou, ale hlavním programem bude rozhodně vázání hmyzu , pokec atd…
Cena za nocleh by neměla převýšit 100 Kč a na ostatních výdajích se domluvíme. Chata je vybavena společnými WC, sprchami, velkou společenskou místností s krbem, velikou jídelnou. Neb je po sezoně a část vybavení je v údržbě nebo v čistírně, bude nutno si přivézt vlastní lůžkoviny nebo spacák ))).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 28. září 2021 v 18:57 ® OntárioBoy
-
Děkuji moc za všechny tyto velice přínosné rady a tipy. I já jsem si relativně nedávno sháněla nějaké ty informace, jak právě buďto propojit svůj chytrý telefon s projektorem nebo s notebookem a vůbec jsem si nevěděla rady. Dokonce jsem zfušovala jak našeho grafika, tak i třeba našeho účetního a nikdo si moc nevěděl rady, a to jsou to docela dost schopní kluci… No jo, co se dá už dělat, prostě je to tak a výrobci by se opravdu měli zamyslet nad tím, jak to dělat více uživatelsky přínosné
reagovatMějte se krásně a přeji hezký zbytek svátečního dne.
- Pátek 14. října 2005 v 9:17 ® toulovec
-
Milky
rychleji to nešlo
reagovat - Pátek 14. října 2005 v 7:58 ® Milky
-
Toulíku, hajzlíku! Telefonicky jsem tě uvědomil o mé oučasti a tys mě nezařadil! Pls – učiň tak bezodkladně!
reagovat - Pátek 14. října 2005 v 7:43 ® toulovec
-
tyjo takže už teď přihlášení:
- HaD
- Toulovec
- Tomucha
- Občasný piják
- Buko
- Tomík
- Chose
- Pátek 14. října 2005 v 7:39 ® toulovec
-
no to mi kuci děláte radost )))))
ještě z kolektivu vyřadíme známe opilce , hospodské povaleče, vyvrhely, bezdomovce a rváče, jen tak namátkou připomenu například HaDa, pupáka, pifa, fíka, mufa a jinou podobnou zvěř (zapomněl jsem na šimiho) a nebude to mít chybu. )))
Jinak jste hodní, myslím že už by byl čas to začít dávat dohromady, takže časem založím novou otázku a tuhle necháme umřít, aby to noví lidé nemuseli číst celý znova.
Letos začínám uvažovat s „plnou penzí“, aby jste se měli hajzlíci jako v bavlnce. Byl bych rád, kdyby se zůčastnilo víc mouchařů, protože takový základ do začátku vázání nikde jinde nedostanete.
Jo a šetřete si hodně penízků, neb to vypadá, že se zúčastní několik jedinců, kteří Vám rozhodně doplní zásoby materiálů, háčků, a podobně za bezkonkurenční ceny, takže kdo hodláte doplňovat zásoby backingů, peříček háčků, nití, olova,laku nebo už hotových mušek, neukvapte se a vyčkejte až tam.
reagovat - Čtvrtek 13. října 2005 ve 23:06 ® Chose
-
já pojedu taky a slibuju taťko Toulovče že už budu tentokrát určitě dávat pozor.
reagovat - Čtvrtek 13. října 2005 ve 22:10 ® fikus
-
protože čas běží jako voda, tak se přihlašuji na další akci vázacího víkendu. A po dohodě s Bukem přihlašuji i jeho. Takže od nás zatím 2 osoby. O_P + BUKO
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 11:18 ® HaD
-
samozřejmě souhlas a těším se
reagovat - Pátek 23. září 2005 v 16:59 ® Tomucha
-
já mám 2 svěrákytak mužu vzít oba, někdo si to muže vyzkoušet… pokud bude mít někdo zájem
reagovat - Pátek 23. září 2005 v 16:09 ® Tomik
-
Paráda, počitejte se mnou mam to kousek od baráku…¨ Toulovec: nemáš ICQ?
reagovat - Pátek 23. září 2005 v 16:03 ® Tomucha
-
já jedu každopádně a na 100% z mojí strany mě omlouvá jen choroba popřípadná smrt – mám to zaškrtnutý v kalendáři tot fše…
reagovat - Pátek 23. září 2005 ve 13:18 ® toulovec
-
když tu je téma srazů, jen vytahuju tuto otázku abych připomněl, že pokud vše půjde tak jak má, stále platí:
- poslední týden v únoru 2006
- Toulovcovy maštale
- ubytovna TJ Jiskra Litomyšl
- mouchy, woblery, kamarádi, chlast
- Neděle 20. března 2005 ve 20:14 ® Dědek
-
Toulovec : neber si dědky do hu… Pokud nebudou jarní prázdniny, kdy mě rodina potřebuje tak akorát jako řidiče, tak určitě přijedu. A to budeš čučet, co v tu dobu už budu vázat
reagovat - Neděle 20. března 2005 v 1:57 ® HaD
-
OK, ukecali jste mě!
reagovat - Sobota 19. března 2005 ve 22:33 ® BigMike
-
Zdárek Toulovče, to je slovo chlapa! Už jsem to projednal se svojí drahou polovičkou, dětma a jak to vypadá, pokud nedorazí teta chřipka, jdedu za rok znova. Pokud mě tedy taťka vezme. Už nebudu pít a budu opravdu pozorovat okolí, ptáčky, zurčící potůček za chatou, Toulovcovy maštale. Ty jo, jak asi vypadá onen nevinný potůček dneska?
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 ve 22:59 ® Chose
-
toulovec-budu se těšit…
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 v 16:24 ® toulovec
-
Takže po domluvě s některými soudruhy předem a v dostatečném předstihu stanovuji datum a místo 2. ročníku zimního setkání u svěráčků. Místo tamtéž, datum: poslední víkend února 2006 a nezměním to i kdyby mě 10 dědků přemlouvalo. Jo leda že by se to nelíbilo davídkovi, ten má jako taťka právo veta .
reagovat - Středa 23. února 2005 ve 23:36 ® HaD
-
ve fotogalerii je sekce Víkend Chytej. cz 02/05, tak to tam perte
reagovat - Středa 23. února 2005 ve 21:53 ® muf
-
akce byla super, každý musel zůstat plný dojmů ještě několik dní poté. Už se těším na další
reagovat - Pondělí 21. února 2005 ve 21:16 ® Fík
-
Moje hodnocení srazu:: Do prdele, já už se těším na další!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Pondělí 21. února 2005 ve 20:22 ® Padis
-
Big Mike nevymlouvej se vždyť ti to tak chutnalo hahaha.
reagovat - Pondělí 21. února 2005 ve 20:09 ® BigMike
-
Vo čem to pořád melete? Vona ta akce už byla? Já myslel, že se mi to jen zdálo! Ach jo, příště dorazím zdravý, bez chřipky a střižlivě se chovající
reagovatBylo to fajn, jen udělat víc těch potvor, vždycky nám do toho „něco“ vlezlo
- Pondělí 21. února 2005 v 16:05 ® Chose
-
Tak jo,já taky zhodnotím,cesta na hov. o,akce super. dík Toulovcovi a vám všem,bylo to prostě skvělý,i když jsme odcestovali jako první již v sobotu dopoledne. ale super.
reagovat - Pondělí 21. února 2005 v 11:42 ® Milky
-
Přes počáteční skeptisckou náládu při zjištění v jakejch hadích pr… to je musím uznat, že to bylo opravdu S U P E R. Tolafffcovi patří velký dík za organizaci. Tolik fajn lidí na jednom místě naladěných na stejnou notu, to je vzácnost! Opravdu velmi povedená akce, i když jsem z důvodu povinností musel odcestovat už v sobotu odpoledne.
reagovat - Pondělí 21. února 2005 v 9:39 ® Dědek
-
Fajn víkend, toulofče zasloužíš pochvalu. Uvázal jsem první mouchu v životě, poznal nové lidi, pokecal si a pořádně zasmál. Supr.
reagovat - Pondělí 21. února 2005 ve 2:16 ® parmenides
-
Byl to opravdu velice povedeny vikend. Toulovec: zaslouzis si pochvalu – velice pekne misto a i ta prochazka lesem byla vynikajici.
Jidlo bylo primo fantasticke.
Nejvice mne prekvapil (pozitivne) dorost – Shimi a Jiris. Krome verbalnih hecovani s Pupakem navic vazou opravdu povedene mouchy, takze myslim, ze v lete nemusi chodit na brigady, ale ze o jejich mouchy bude i zde mezi muskari celkem zajem a za 14 korun kus, to je opravdu slusna cena.
reagovat - Neděle 20. února 2005 v 17:09 ® Padis
-
Jo bylo to super pěkné prostředí Toulovec zaslouží velikou pochvalu
reagovat - Neděle 20. února 2005 v 16:58 ® Shimi
-
Bylo to tam opravdu ouplně super Teda kdyby jiris aspoň na chvíli držel hubu tak to bylo ještě lepší. Ale jinak si nemůžu na nic stěžovat sqelá atmosféra sqelý lidi a sqelý žrádlo. Děkuju vám…
reagovat - Neděle 20. února 2005 v 16:50 ® HaD
-
hohohoho, tak budu první hodnotit )) Toulovec to zmáknul na výbornou, atmosféra byla tradičně velmi přátelská, při decentním aperitivu jsme si mile, tiše a věcně porozprávěli (zejména v pátek), vyrobila se řada nástrah (woblerů i mušek), neznalí jsou nyní znalejší, no prostě paráda!
reagovat - Pátek 18. února 2005 ve 12:42 ® jake
-
Docela Vám kluci závidím. V každém případě – ať se Vám to povede a dorazíte v pořádku tam i zpět
reagovat