Vyhledávání
Lanka na Privlac
27.1.2010 | kingkubik | 9.299 zobrazení | 46 odpovědí
dobry den.rad by jsem dostal nejakych par rad tykajichich se privlace.tento rok se chci privlaci zacit venovat na plno.potreboval by jsem poradit s vyberem lanek na privlac a s vasimy zkusenostmi.lovim na woblery od velikosti 3cm az 12cm na stojete vode.kdyz jsem kupoval obycejny lanka za 10kc malej wobler mi prestal uplne chodit.zacinam se tomu venovat nemam tudis zkusenosti s lanky od vice vyrobcu.Dekuji predem
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 5. března 2010 ve 21:25 ® rybář kamil
-
Ahoj, já spíše chytám na lanka který jsou tmavšího typu a také na krátká aby nevzbuzovala velkou pozornost
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 21:34 ® osprey
-
Jo a jak je dole to lanko od Draků, co vložil Tučňák, tak ta karabina taky patří k těm lepším.
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 21:33 ® osprey reakce na …
-
Filip00> Asi ty od Berkleye anebo to mírně předimenzovat. Při jerkování otevřeš většinu standardních karabin natošup.
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 12:37 ® džigit reakce na …
-
Filip00> pokud nejsou přímo na lanku a nějaké si sám vyrábíš,mrkni na Berkley.Jinak projeď fóra a diskuze,co chvíli se to tu řeší.A snad najdeš pro sebe tu nejvodnější variantu
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 12:04 ® Robur
-
http://www.chytej.cz/…ro-lov-stik/
reagovat - Pátek 5. února 2010 v 11:54 ® Filip00
-
Tak mi taky prosím poraďte co k tomu používáte za karabinky jelikož ze mi už několikrát stalo, že se otevřela a ulítl mi wobler nebo se roztáhla v tahu s rybou a lanko mám vždy nad 30 cm,
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:34 ® osprey reakce na …
-
smisa 3!> To je slušný materiál, mezi wolframy patří k těm lepším. Ale nemůže překročit vlastní stín – společnou vlastnost všech wolframových návazců – to, že se dost kroutí. Ale jak jsem psal, tenhle od Trapera je ještě dost dobrý a mám s ním odchytáno docela dost.
Zkus někdy ta Tučňákova lanka – jen tak na zkoušku, co tomu budeš říkat. (rsp-fishing.cz)
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:29 ® smisa 3!
-
ahoj,na woblery používám jen volfram,protože je poddajnější než ostatní,ale po váznutí nebo vetší rybě ho vyměním,protože se začne kroutit. používám značku Traper
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 8:22 ® džigit reakce na …
-
tucnak11> dobrá volba,akorát ty fotky děláš poslední dobou nějaké malé
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 8:21 ® džigit
-
Osprey má pravdu.Lanko na popa skoro nezbytností a delší!Já vloni v zimě přišel o popa i štiku,doufám,že přežila.Jo a kup si jich do zásoby,po nějakém větším zatížení mají sklon ke kroucení
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 1:12 ® osprey reakce na …
-
FISHERBOY> A to by ses divil, jaký vliv na popa má lanko. Doporučuji bedlivé samostudium u vody. Lanko se při popání chová docela zajímavě.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 1:10 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> Pokud je na vodě štika, je lanko před popem nezbytností – i po pětce vyjede metrovka, kamarádovi už se to párkrát stalo a několik pěkných na něj má. Někdy to hltají až na žábry. Já kvůli tomu musel jednu loni zabít.
Ta tenká lanka – wolfram, Microwire i to Tučňákovo (velmi dobré) se v nosnosti kolem 4 – 6 kg dají na toho popa normálně použít.
reagovat - Středa 27. ledna 2010 ve 20:09 ® tucnak11
-
Nejratši mam teto ot Dragoše
reagovat - Středa 27. ledna 2010 v 19:32 ® FISHERBOY
-
poppem se škube…myslim si ze na chod poppa lanko vliv nema…
reagovat - Středa 27. ledna 2010 v 17:28 ® kingkubik reakce na …
-
hejky diky moc.a prosim chci se hodne venovat popum a nemarnit cas pokusy u vody.dnes jsem si koupil skiter pop od rapaly a delam si zasoby.nebude i to wolfram lanko vadit popu 5cm.
reagovat - Středa 27. ledna 2010 v 17:21 ® osprey
-
Ahoj. Kup si buď wolframová lanka (pod 5 kg ale radši nechoď) anebo vázací jako je např. Microwire. POčátej s tím, že kvalitní tenké lanko je dražší. Ta levná si nech třeba na rotačky do kalné vody.
reagovat