Chytej.cz

Lanka na Privlac necteno

27.1.2010 | kingkubik | 9.299 zobrazení | 46 odpovědí

dobry den.rad by jsem dostal nejakych par rad tykajichich se privlace.tento rok se chci privlaci zacit venovat na plno.potreboval by jsem poradit s vyberem lanek na privlac a s vasimy zkusenostmi.lovim na woblery od velikosti 3cm az 12cm na stojete vode.kdyz jsem kupoval obycejny lanka za 10kc malej wobler mi prestal uplne chodit.zacinam se tomu venovat nemam tudis zkusenosti s lanky od vice vyrobcu.Dekuji pre­dem

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pátek 5. března 2010 ve 21:25 ® rybář kamil
rybář kamil

Ahoj, já spíše chytám na lanka který jsou tmavšího typu a také na krátká aby nevzbuzovala velkou pozornost

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 21:34 ® osprey
osprey

Jo a jak je dole to lanko od Draků, co vložil Tučňák, tak ta karabina taky patří k těm lepším.

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 21:33 ® osprey reakce na …
osprey

Filip00> Asi ty od Berkleye anebo to mírně předimenzovat. Při jerkování otevřeš většinu standardních karabin natošup.

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 12:37 ® džigit reakce na …

Filip00> pokud nejsou přímo na lanku a nějaké si sám vyrábíš,mrkni na Berkley.Jinak projeď fóra a diskuze,co chvíli se to tu řeší.A snad najdeš pro sebe tu nejvodnější variantu

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 12:04 ® Robur
Robur

http://www.chytej.cz/…ro-lov-stik/

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 11:54 ® Filip00
Filip00

Tak mi taky prosím poraďte co k tomu používáte za karabinky jelikož ze mi už několikrát stalo, že se otevřela a ulítl mi wobler nebo se roztáhla v tahu s rybou a lanko mám vždy nad 30 cm,

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:34 ® osprey reakce na …
osprey

smisa 3!> To je slušný materiál, mezi wolframy patří k těm lepším. Ale nemůže překročit vlastní stín – společnou vlastnost všech wolframových návazců – to, že se dost kroutí. Ale jak jsem psal, tenhle od Trapera je ještě dost dobrý a mám s ním odchytáno docela dost.

Zkus někdy ta Tučňákova lanka – jen tak na zkoušku, co tomu budeš říkat. (rsp-fishing.cz)

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:29 ® smisa 3!
smisa 3!

ahoj,na woblery používám jen volfram,protože je poddajnější než ostatní,ale po váznutí nebo vetší rybě ho vyměním,protože se začne kroutit. používám značku Traper

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 8:22 ® džigit reakce na …

tucnak11> dobrá volba,akorát ty fotky děláš poslední dobou nějaké malé :-)

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 8:21 ® džigit

Osprey má pravdu.Lanko na popa skoro nezbytností a delší!Já vloni v zimě přišel o popa i štiku,doufám,že přežila.Jo a kup si jich do zásoby,po nějakém větším zatížení mají sklon ke kroucení

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 1:12 ® osprey reakce na …
osprey

FISHERBOY> A to by ses divil, jaký vliv na popa má lanko. Doporučuji bedlivé samostudium u vody. Lanko se při popání chová docela zajímavě.

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 1:10 ® osprey reakce na …
osprey

kingkubik> Pokud je na vodě štika, je lanko před popem nezbytností – i po pětce vyjede metrovka, kamarádovi už se to párkrát stalo a několik pěkných na něj má. Někdy to hltají až na žábry. Já kvůli tomu musel jednu loni zabít.

Ta tenká lanka – wolfram, Microwire i to Tučňákovo (velmi dobré) se v nosnosti kolem 4 – 6 kg dají na toho popa normálně použít.

reagovat
Středa 27. ledna 2010 ve 20:09 ® tucnak11
tucnak11

Nejratši mam teto ot Dragoše

reagovat
foto/forum/2010/th-img11617.jpgfoto/forum/2010/th-img11619.jpg
Středa 27. ledna 2010 v 19:32 ® FISHERBOY
FISHERBOY

poppem se škube…myslim si ze na chod poppa lanko vliv nema…

reagovat
Středa 27. ledna 2010 v 17:28 ® kingkubik reakce na …

hejky diky moc.a prosim chci se hodne venovat popum a nemarnit cas pokusy u vody.dnes jsem si koupil skiter pop od rapaly a delam si zasoby.nebude i to wolfram lanko vadit popu 5cm.

reagovat
Středa 27. ledna 2010 v 17:21 ® osprey
osprey

Ahoj. Kup si buď wolframová lanka (pod 5 kg ale radši nechoď) anebo vázací jako je např. Microwire. POčátej s tím, že kvalitní tenké lanko je dražší. Ta levná si nech třeba na rotačky do kalné vody.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1