Chytej.cz

Jak jste loni žehlili? necteno

2.1.2010 | Sander | 6.445 zobrazení | 40 odpovědí

Jaký pro vás byl uplynulý rok co se rybaření týče? Byl počet docházek k vodě optimální? Nebojte se, kdo chce sem hoďte konečná čísla z úlovkáčů, jen tak pro zajímavost…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Sobota 2. ledna 2010 ve 22:52 ® LuboO reakce na …
LuboO

regulus> ved som to pisal aj ja…

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 ve 22:46 ® CeP reakce na …
CeP

regulus> u nas taky

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 ve 22:44 ® LuboO reakce na …
LuboO

chosebaits> nehodlas se dohadovat so mnou alebo s porybnym? No ja sa s tebou urcite dohadovat nebudem, ale v tvojom pocinani nevidim zmysel, lebo aj nezapisovat je nezmysel. Ale je to tvoja vec. Moj nazor je, ze s tym nesuhlasim.

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 ve 20:56 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

LuboO> Zapisovat nesmysl nemá smysl.Rybářský řád potřebuje spoustu změn jak ochránit naše vody,tímto jí neochráníme.Více méňě většinou chodím tam,kam ani porybný nechodí a proto ani nezapisuji.Zapisuji tam kde choděj a nehodlám se dohadovat.

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 ve 20:21 ® LuboO reakce na …
LuboO

chosebaits> a preco si pises dochadzky len na vodach, kde cakas kontrolu?

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 ve 20:11 ® regulus
regulus

U nás žehlí manželka … :-)) )

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 v 18:08 ® inspo

Pro mě to letos byl slabý rok, ať už se týče docházek, tak i ryb. Snad ten letošní bude lepší.

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 v 16:13 ® chosebaits
chosebaits

Docházky nevím,nebo je píšu pouze na vodáh,kde čekám kontrolu.U vody jsem letos strávil hodně času a ryb jsem chytl letos taky dost.Nejsdule­žitější je pro mě být u vody,to ostatní už není podstatné.

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 v 16:03 ® LuboO
LuboO

Ja som skoro vobec nezehlil, lebo manzelka dostala novu zehlicku a nechcela ma k tomu pustit…

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 v 16:03 ® skwor
skwor

Za sebe jsem spokojený. Měl jsem 121 docházek, zmasena byla jedna ryba (67cm štika). Co do počtu ryb jsem už měl lepší roky, zato velikostně jsem spokojený. Čtyři osobáky se posunuly.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1