Vyhledávání
Jak jste loni žehlili?
2.1.2010 | Sander | 6.445 zobrazení | 40 odpovědí
Jaký pro vás byl uplynulý rok co se rybaření týče? Byl počet docházek k vodě optimální? Nebojte se, kdo chce sem hoďte konečná čísla z úlovkáčů, jen tak pro zajímavost…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:52 ® LuboO reakce na …
-
regulus> ved som to pisal aj ja…
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 ve 22:46 ® CeP reakce na …
-
regulus> u nas taky
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 ve 22:44 ® LuboO reakce na …
-
chosebaits> nehodlas se dohadovat so mnou alebo s porybnym? No ja sa s tebou urcite dohadovat nebudem, ale v tvojom pocinani nevidim zmysel, lebo aj nezapisovat je nezmysel. Ale je to tvoja vec. Moj nazor je, ze s tym nesuhlasim.
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 ve 20:56 ® chosebaits reakce na …
-
LuboO> Zapisovat nesmysl nemá smysl.Rybářský řád potřebuje spoustu změn jak ochránit naše vody,tímto jí neochráníme.Více méňě většinou chodím tam,kam ani porybný nechodí a proto ani nezapisuji.Zapisuji tam kde choděj a nehodlám se dohadovat.
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 ve 20:21 ® LuboO reakce na …
-
chosebaits> a preco si pises dochadzky len na vodach, kde cakas kontrolu?
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 ve 20:11 ® regulus
-
U nás žehlí manželka …
reagovat)
- Sobota 2. ledna 2010 v 18:08 ® inspo
-
Pro mě to letos byl slabý rok, ať už se týče docházek, tak i ryb. Snad ten letošní bude lepší.
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 v 16:13 ® chosebaits
-
Docházky nevím,nebo je píšu pouze na vodáh,kde čekám kontrolu.U vody jsem letos strávil hodně času a ryb jsem chytl letos taky dost.Nejsduležitější je pro mě být u vody,to ostatní už není podstatné.
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 v 16:03 ® LuboO
-
Ja som skoro vobec nezehlil, lebo manzelka dostala novu zehlicku a nechcela ma k tomu pustit…
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 v 16:03 ® skwor
-
Za sebe jsem spokojený. Měl jsem 121 docházek, zmasena byla jedna ryba (67cm štika). Co do počtu ryb jsem už měl lepší roky, zato velikostně jsem spokojený. Čtyři osobáky se posunuly.
reagovat