Vyhledávání
Jak jste loni žehlili?
2.1.2010 | Sander | 6.269 zobrazení | 40 odpovědíJaký pro vás byl uplynulý rok co se rybaření týče? Byl počet docházek k vodě optimální? Nebojte se, kdo chce sem hoďte konečná čísla z úlovkáčů, jen tak pro zajímavost…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 13:10 ® HaD
-
VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.
DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 ve 23:56 ® pan.rybar@seznam.cz
-
Zdravim,ja to minulej rok posral usli jsme u vody a sebrali nam papiry na pul roku.byli to takovi chytraci v severnich cechach.1500 pokuta.Nas slusny buzerujou,ale pytlaci si muzou delat co chtej.ale i za tak kratkou dobu od zacatku brezna do konce kvetna jsem vytahnul kolem 50KS lina.mame sva mista kam na ne s kamaradem jezdime jsou tak mezi 32 az 40 CM:obcas se tam mihl45.par kapru bylo nejvetsi 67.tak snad letos to bude v poho.Ale vse zalezi ani ne tak na pocasi,jako na znalostech reviru,kde chytame.pokud tohle nemate zmakli,tak do te vody clovek muze hazet co chce.diky technice feederu se nase ulovky rapidne zvisili,a toho trapeni nez jsme se to trochu naucili,ale na to vsechno kazdej musi prijit sam,navazce atd.Tim to zdravim RUDU Hrusinskeho a pokud to s feederem nevzdal,RUDO hodne usepechu.Ahoj Tom I Vam Vsem.
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 11:03 ® tucnak11
-
žehlil jisem jedne gače a to posral.ainač řadna slava.
reagovat - Pondělí 18. ledna 2010 ve 12:37 ® MP-E65mm
-
Já jsem spokojený, docházek bylo víc než dost........... a poznal jsem nový lidi. Co se týká fišek , tak 4× kapr konzumní a 6× pstruh tescoidní.
reagovat - Neděle 17. ledna 2010 v 18:57 ® kety.vydra
-
Loni 116 docházek (na troje papíry)…Ano,počet docházek optimální.
reagovat - Neděle 10. ledna 2010 ve 13:07 ® reakce na …
-
chosebaits> Organizace spravující revír dostává za každou docházku nějaké peníze, to je důvod proč to chtěji psát. Jinak moje účast na rybách byla slušná, 97 x jsem byl u vody z toho jsem měl několik delších výprav 4–14 dní, nachytáno mraky kaprů, bohužel letos pouze několik nad 10 kg. 7 kapříků okolo 2kg jsem zmasil, několik cejnů a 7 línů.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 18:11 ® nedby
-
rok docela úspěšný 84 docházek k vodě ryb dostatek všechny vráceny vodě petru zdar
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 17:32 ® Dawee reakce na …
-
já si myslym zase že je aspoň přehled o Návšťevnosti jednotlivejch revírů a podle toho se pak můžou upravovat zarybňovací plány
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 17:32 ® Beer.Beda
-
Koukám, že nikdo toho moc domů nevzal.Tak já 97 docházek na 8 revírů.Zmaseno 16 kaprů a 1 štika.
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 17:29 ® Dawee
-
letos celkem 92 docházek na MP jinou vodu nechytám, z toho dvě štiky, candát, pár nástražních rybek a ňákej ten kapřík. Jinak s úlovkama loni slabší než kdy jindy.
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 13:04 ® Kosmik
-
Vloni jsem si rybačku docela dost užil. Bylo 127 docházek na mimopstruhové vody. Zapsáno 22 ks o váze 70 kg ryb, z toho ponecháno 4 kapři, 2 štiky, 1 candát, 6 cejnů a 1 bolen. Byl to pro mě nejlepší rok za 15 let co chytám.
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 9:38 ® Padis
-
Loni 42× návštěva MP,40× PP.Chytáno vesměs na přívlač,muškaření.Zmaseno 10 PD,1× štika,1× kapr.Jinak loveny ryby obvyklích velikostí.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 17:36 ® Piranha reakce na …
-
chosebaits> prej jo ale rikal ze prošvihnul mniky.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 16:55 ® Char
-
Já nežehlim, nosim to zmuchlaný Začátek sezony jsem se seznamoval s feederem, ale loveny byly většinou jen menší kousky, teda až na pár lopatˇáků k 50. Vláčka v průběhu sezony za moc nestála až koncem roku se povedlo pár slušnějších zubatic a prokousal jsem se spoustou menších okounů až ke 38 cm dlouhému ježatci. Dá se říct že jsem spokojen z lonškou sezonou, při té bídě jež na českých revírech vládne.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 16:42 ® chosebaits reakce na …
-
Piranha> to znamená,že by mohl mít čas zase na ryby.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 16:15 ® Ciffik
-
Já poznal nový lidi, nové místa a získal hromadu zkušeností s feedrem…o rybách ta sezóna moc nebyla. Příští rok se hodlám navrátit k plavané, avšak feeder nebude nikdy moc daleko…
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 ve 12:55 ® sethy
-
Po přečtení slova „žehlili“ v názvu, mně bylo jasné kdo ji zadal:) Jinak letos slabota, ryb stejně jako vždy, ale ty velikosti…zato zážitku mám letos dost a to je asi víc než nějaká ta rybka. Nový kamarádí, nový místa…nemužu si stěžovat.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 ve 12:46 ® Piranha reakce na …
-
chosebaits> Loza mel novou babu ale dal ji zase vypoved
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 10:55 ® chosebaits reakce na …
-
Piranha> Čus čus.Nevím co je s lojzou,vubec se neukáže nebo má nějakou paničku.Zápis docházek je pro někoho duležitý,ale já v tom smysl nevidím,vždyť to naše vody neochrání.Místo toho by mohli třeba zvednout lovnou mítu štiky,lína atd. a otom nikdo nechce ani slyšet.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 10:37 ® Piranha reakce na …
-
chosebaits> caud vydro, co lojzan.Mimochodem souhlasim s tim ze je to k hovnu ty zapisy, ale zase na druhou stranu mne to nezabije vzit na 10s tuzku a nacmarat tam cislo reviru a datum.Aspon je ten sumar na konci roku barevnej a bolsevik je spokojenej ) Je mi celkem fuk zda zapisovat nebo ne.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 10:29 ® chosebaits
-
LuboO> s porybným.Promě je zápis docházek hovadina a je to podmět jak buzerovat slušný lidi u vody.Na pytláky jsou krátký a slušnýho rybáře budou jen a jen otrovovat zbytečnostma.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 10:18 ® Sander reakce na …
-
Piranha > ty bacha abys nezačal žehlit ještě fusekle :o) Trenky se nadvakrát přeloží a hodí do šuplíku…
Ale fajn fotka :o)
CeP > přestože o vráně platí jistá moudra, jako třeba tohle: „jsou nejvyvinutější ze všech ptáků, relativně velmi inteligentní, pospolitě žijící a velmi přizpůsobiví.“, tak žehlit rozhodně neumí, bez rozdílu pohlaví. Příště nelakuj.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 10:10 ® Piranha reakce na …
-
LuboO> kosile nosim jen na ples a funusy tudis nezehlim.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 9:56 ® LuboO reakce na …
-
Piranha> a kosele? Ale to uz je vyssia liga…
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 9:07 ® Piranha
-
Mne to loni celkem slo.20 triček, 7× kalhoty a nejaky ty trencele )
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 ve 2:27 ® spike
-
Já letos chytám až od 20.července a to jsem byl u vody 65krát, vzal jsem dom 3 ryby(2× kapr,cejn) a jinak co se úlovků týče tak za dobu co jsem chytal jen tak na nerevírech srovnávat nelze. ALe jinak velmi spokojen plno podouství do 30cm, ostroretka,kapr na řece,3 parmy,...... co víc chtět. Snad už jen aby nová sezona byla ještě lepší
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 ve 23:31 ® regulus
-
LuboO> vím, jen jsem to napsal taky, aby to Sanderovi bylo jasný.
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 ve 22:40 ® rgb23
-
letos to bylo dosti chabé, v závěru roku už jsem se k vodě ani nedostal. Konečná čísla: jen 68 docházek, celkem odneseno od vody 1,8 kg ryb = 6ks pstruha duhového, všichni se sešitým jícnem. Všechny ostatní ryby to snad rozplavaly. Btw: u nás taky žehlí manželka, někdy spolu s tchýní
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 ve 22:11 ® cormoran reakce na …
-
sus1> Na první dvě bezpodmínečně a ta třetí je jen jako bonus
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 ve 22:07 ® sus1
-
Na kterou otázku se má odpovědět??jsou tu 3.
reagovat