Vyhledávání
Knížky pro děti
2.1.2010 | -tom- | 2.128 zobrazení | 13 odpovědíMáte tip na knížky, které by k rybařině přitáhly děti? Sám jsem vyrůstal na „Prvních lovech“ (mimochodem, znovu vyšly), ale v podstatě to je asi jediná knížka tohoto druhu, kterou znám. Nejde mi o popis konkrétních technik a souhrn rad, ale o něco čtivého s pěkným příběhem.
Díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 21:49 ® Dawee reakce na …
-
jo tak ta je velice dobrá já ji čet asi pětkrát a nemohl sem se jí nabažit
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 15:55 ® Robur
-
čtivá je definice muškaření v RŘ, pak by mohla následovat diskuse, jak to svišti chápou
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 15:00 ® petrcech reakce na …
-
Sander> No, to asi ne. Já sám jsem si ho přečetl až později.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 19:22 ® -tom-
-
Jde o děti kolem 6 let, čerstvě do kroužku chodící. Ještě jsem si uvědomil, že jsem docela čítával „Na pytlácké stezce“, ale tam už to nebylo jako jednolitej příběh. Nicméně taky dobrá.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 19:05 ® Sander
-
Nevím jak staré má autor otázky děti, ale Stříbrný lipan by malému děcku myslím nic moc neřekl.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 19:03 ® petrcech
-
Stříbrný lipan.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 19:01 ® Robur
-
Vitalij Bianki Pohádky a povídky
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 18:45 ® Robur
-
Rybaříci na modré zátoce o ledňáčcích,
Karel Patočka – Hledání přírody
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 18:43 ® Robur
-
kdysi dávno vycházely lesní noviny, možná je ještě budou mít v knihovně. Byly tam příběhy o lesa, zvířatech, lovcích. Dál je o přírodě čtívý E. T. Seton, Vlk Rahů tuším autor Deyl či Doyl ale ne A. C. Až se vydrápu do patra, tak napíšu ještě jednu slušnou knihu o zvířatech. Kžadopádně psát o rybách a zvířatech je nebetyčný rozdíl, asi bude něco o dlefínech, žralocích a Bílé velrybě. V. Čtvrtek nebo kdo napsal My tři a pes z pětipes, Ota Pavel povídky. Něco se jmenovalo Stříbrný lipan. Těžko takhle z placu napsat.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 17:18 ® Sander
-
Tato byla fajn. První vydání jsem četl snad před patnácti lety. Je trošku pytlácky laděná, jsou to celkem fajn příběhy. Jestli chceš, tak ti ji dám.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 17:01 ® FISHERBOY
-
ikdyž na férovku..co si budem povídat, dnešní děcka až na vyjímky vůbec nemají chuť číst a nečtou..a s knížkou tě pošlou někam i kdyby byla sebelepší..dětskou pozornost přilákáš nejvíc samotnou akcí… a hlavně chce to, aby si to vyzkoušely sami…tj dej prckovi proutek se splávkem a háčkem, píchni mu tam hnojáka a modli se, aby mu brali aspoň okouni nebo plotice, protože jakmile ti děcko zjistí, že jen sedí a nic se neděje, začne se nudit a jeho zájem je na to tata pryč..
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 16:54 ® Jak.novi
-
Ferda mravenec
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 16:38 ® FISHERBOY
-
První lovy…také jinou neznam, ale doba pokročila, určitě se někde něco najde…
reagovat