Vyhledávání
rybářské kuriozity
2.1.2010 | Poldík | 4.151 zobrazení | 20 odpovědíPo loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Úterý 23. února 2010 v 5:49 ® tomin
-
Na žížalku sem chyt vodního šnečka, po te stejny večer amura 45, bohužel mrtvího. kamoš řek že ty ryby tahám moc dlouho z vody. (řádili na něm kormoráni, byl chudák samá díra)
reagovat - Pondělí 22. února 2010 ve 20:13 ® tomin
-
na přívlač dámsky vršek od plavek. Ale žádne sem ho nestrh
reagovat - Pondělí 22. února 2010 ve 20:10 ® tomin
-
Při vláčení sem nahodil i udici. Měl sem krásnou děličku schimano od dědy své mladé. Když sem se pokoušel prohodit na řece protější břeh, uvolnil se mi poslední díl přetrh vlasec a odplaval na mušov pod pálavou
reagovat - Pondělí 22. února 2010 v 18:33 ® tony.bobo
-
V loni při vláčce 2× pneumatika a 1 vezírek s 5 pivama.
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:20 ® džigit
-
Teď jsem se vrátil z občerstvovny,kamarád mi připomněl Žermanice.Jemný záběr a na konci kapr ve vezírku.Sorry,ale ten co ho postrádá od srpen 2007 už se nedočká /pod bio/
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 20:18 ® bucharovic reakce na …
-
petrcech> Díky Petře
reagovat - Středa 6. ledna 2010 ve 20:03 ® petrcech reakce na …
-
bucharovic> Jojo ty články jsem četl ve článku rybář. Pěkné.
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 ve 21:55 ® Char
-
Mě se povedla kachna, racek, norek na popa, jednodílné černé plavky co se vlnily jak sumec, pařez což byl druhej sumec (20kg), igelitové tašky, kondom, bota, plachetnice 6 metrů (bohužel nezdolána), pytel ve kterém byl pes kterému koukala jen hlava (lidmi hozený z mostu), kamarádem utržená štika chycená woblerem za wobler, je toho spousta
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 v 10:27 ® majrou
-
Také se mi podařilo lapnout na jedné rybačce prut s navijákem, větev a staré trenky
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 v 9:24 ® bucharovic
-
Ahoj, no já mám od vody zážitků a snad i kuriozních víc než dost. Jeden obzvláště vyvedený je k přečtení zde http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/…-nahoda.html#t2
A řada další mých rybářských epizod je k přečtení zde http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/…mysleni.html
Něco z toho jste možná už četli i v časopise Rybář. Ahoj V.Kroupa
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:06 ® Dawee reakce na …
-
jo a eště sem si vzpoměl že sem v roce 2008 24. prosince šel zkusit vláčku a chyt sem masivní větev kterou sem mněl už u břehu a v tom se mi plandavka chycená na tí větvi uvolnila a já dostal přímej zásah trojháčkem do vobočí, naštěstí šel vytáhnout ale bylo krve jako z vola , to byl muj největší úlovek v roce 2008 80Kg
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:02 ® Dawee
-
koukam že máte všichni kuriozní úlovky já bohužel letos takový štěstí neměl ale asi dva roky nazpátek sem ulovil na mrtvou rybku ze dna prut i s navijákem vod shakespeare prut byl rozlámanej ale naviják po vičištění běhá dodnes
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 16:44 ® proutnik
-
jj jam mam botu,zelvu,sprcku,mrazene kure v alobale a este neco by se mozna naslo
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 11:41 ® džigit
-
Ten úplně první kuriozní zážitek byl s mou první umělou nástrahou.Koupil jsem za 30,–kč gumovou rybku „Jordán“.Nejprve mi natavila umělohmotnou krabičku a pak mně o ni připravila labuť,ihned po prvním náhozu-záběr,zásek a koukám,vlasec z vody a vřeštící labuť.Bohužel silon nevydržel.Druhý zážitek už není tak starý a je i foto.Noční lov na svítící splávek,nástraha zrnko kukuřice.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 10:47 ® -tom-
-
Jeden můj příbuznej vytáhnul štiku a při kuchání naň vykoukla z jejího břicha vlaštovka.
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 v 9:24 ® FISHERBOY
-
já na eště starým vláčáku (poctivej starej Shakespeare) vytáhnul pneumatiku do Simsona v domění že snad táhnu mrtvolu:D
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 ve 2:31 ® spike
-
já mám labuť, která mi vzala i přes brzdu a zničila mě volnoběžku na kaprovém prutu, v doměnce že táhnu menší parmu jsem vytáhl jakýsi igelit, plný vody co bral i přes brzdu a různé palice atd.
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 v 18:17 ® Poldík reakce na …
-
noba> A co pak si s ní udělal,že by želví polévka?
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 v 11:35 ® noba
-
no tak to je téma pro mě jak dělané. Já chytil letos ve vltavě na feeder na kukuřici ŽELVU. normálně za hubu. Záběr byl velmi jemný.
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 v 11:26 ® osprey
-
Mám podobnou bilanci. Můžu přidat tepláky, fusekle, triko, tenisku, dámskou vložku, kachnu v letu,…
reagovat