Chytej.cz

rybářské kuriozity necteno

2.1.2010 | Poldík | 4.151 zobrazení | 20 odpovědí

Po loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 23. února 2010 v 5:49 ® tomin

Na žížalku sem chyt vodního šnečka, po te stejny večer amura 45, bohužel mrtvího. kamoš řek že ty ryby tahám moc dlouho z vody. (řádili na něm kormoráni, byl chudák samá díra)

reagovat
Pondělí 22. února 2010 ve 20:13 ® tomin

na přívlač dámsky vršek od plavek. Ale žádne sem ho nestrh

reagovat
Pondělí 22. února 2010 ve 20:10 ® tomin

Při vláčení sem nahodil i udici. Měl sem krásnou děličku schimano od dědy své mladé. Když sem se pokoušel prohodit na řece protější břeh, uvolnil se mi poslední díl přetrh vlasec a odplaval na mušov pod pálavou

reagovat
Pondělí 22. února 2010 v 18:33 ® tony.bobo
tony.bobo

V loni při vláčce 2× pneumatika a 1 vezírek s 5 pivama.

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:20 ® džigit

Teď jsem se vrátil z občerstvovny,ka­marád mi připomněl Žermanice.Jemný záběr a na konci kapr ve vezírku.Sorry,ale ten co ho postrádá od srpen 2007 už se nedočká :-D /pod bio/

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 20:18 ® bucharovic reakce na …
bucharovic

petrcech> Díky Petře ;-)

reagovat
Středa 6. ledna 2010 ve 20:03 ® petrcech reakce na …
petrcech

bucharovic> Jojo ty články jsem četl ve článku rybář. Pěkné.

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 21:55 ® Char
Char

Mě se povedla kachna, racek, norek na popa, jednodílné černé plavky co se vlnily jak sumec, pařez což byl druhej sumec (20kg), igelitové tašky, kondom, bota, plachetnice 6 metrů (bohužel nezdolána), pytel ve kterém byl pes kterému koukala jen hlava (lidmi hozený z mostu), kamarádem utržená štika chycená woblerem za wobler, je toho spousta :-)

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 10:27 ® majrou

Také se mi podařilo lapnout na jedné rybačce prut s navijákem, větev a staré trenky:-)

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 9:24 ® bucharovic
bucharovic

Ahoj, no já mám od vody zážitků a snad i kuriozních víc než dost. Jeden obzvláště vyvedený je k přečtení zde http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/…-nahoda.html#t2

A řada další mých rybářských epizod je k přečtení zde http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/…mysleni.html

Něco z toho jste možná už četli i v časopise Rybář. Ahoj V.Kroupa

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:06 ® Dawee reakce na …
Dawee

jo a eště sem si vzpoměl že sem v roce 2008 24. prosince šel zkusit vláčku a chyt sem masivní větev kterou sem mněl už u břehu a v tom se mi plandavka chycená na tí větvi uvolnila a já dostal přímej zásah trojháčkem do vobočí, naštěstí šel vytáhnout ale bylo krve jako z vola:-) , to byl muj největší úlovek v roce 2008 :-) 80Kg :-)

reagovat
Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:02 ® Dawee
Dawee

koukam že máte všichni kuriozní úlovky já bohužel letos takový štěstí neměl ale asi dva roky nazpátek sem ulovil na mrtvou rybku ze dna prut i s navijákem vod shakespeare :-) prut byl rozlámanej ale naviják po vičištění běhá dodnes :-)

reagovat
Neděle 3. ledna 2010 v 16:44 ® proutnik
proutnik

jj jam mam botu,zelvu,sprcku,mr­azene kure v alobale a este neco by se mozna naslo :-D

reagovat
Neděle 3. ledna 2010 v 11:41 ® džigit

Ten úplně první kuriozní zážitek byl s mou první umělou nástrahou.Koupil jsem za 30,–kč gumovou rybku „Jordán“.Nejprve mi natavila umělohmotnou krabičku a pak mně o ni připravila labuť,ihned po prvním náhozu-záběr,zásek a koukám,vlasec z vody a vřeštící labuť.Bohužel silon nevydržel.Druhý zážitek už není tak starý a je i foto.Noční lov na svítící splávek,nástraha zrnko kukuřice.

reagovat
foto/forum/2010/th-img11418.jpgfoto/forum/2010/th-img11419.jpgfoto/forum/2010/th-img11420.jpg
Neděle 3. ledna 2010 v 10:47 ® -tom-

Jeden můj příbuznej vytáhnul štiku a při kuchání naň vykoukla z jejího břicha vlaštovka.

reagovat
Neděle 3. ledna 2010 v 9:24 ® FISHERBOY
FISHERBOY

já na eště starým vláčáku (poctivej starej Shakespeare) vytáhnul pneumatiku do Simsona v domění že snad táhnu mrtvolu:D

reagovat
Neděle 3. ledna 2010 ve 2:31 ® spike
spike

já mám labuť, která mi vzala i přes brzdu a zničila mě volnoběžku na kaprovém prutu, v doměnce že táhnu menší parmu jsem vytáhl jakýsi igelit, plný vody co bral i přes brzdu a různé palice atd.

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 v 18:17 ® Poldík reakce na …
Poldík

noba> A co pak si s ní udělal,že by želví polévka?

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 v 11:35 ® noba
noba

no tak to je téma pro mě jak dělané. Já chytil letos ve vltavě na feeder na kukuřici ŽELVU. normálně za hubu. Záběr byl velmi jemný.

reagovat
Sobota 2. ledna 2010 v 11:26 ® osprey
osprey

Mám podobnou bilanci. Můžu přidat tepláky, fusekle, triko, tenisku, dámskou vložku, kachnu v letu,…

reagovat