Chytej.cz

spánek u vody? necteno

1.1.2010 | Ciffik | 61.306 zobrazení | 491 odpovědí

Zdravím všechny, jaký je váš pohled na rybáře, co si nahodí, dají pruty do pípáků a odeberou se do bivaku spat? (přes večerní a ranní hodiny) a tímto stylem chytají třeba týden…za jakékoliv reakce díky…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 8. ledna 2010 ve 21:08 ® jersey
jersey

sus1: krmit?

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 21:03 ® Robur
Robur

už jsem psal níže, rybář neříká milkostné radovánky, ale tření. Lubo, co takhle vysvětlit, proč Štúr vymyslel slove neres. To mně hlava nesere, teda nebere:-D

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 20:58 ® sus1 reakce na …

jersey> Co se smí dělat,když se probudíš??:-))

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 20:55 ® jersey
jersey

Milostné radovánky dobrý… A v bivaku, nebo u prutů?

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 20:53 ® džigit reakce na …

Beer.Beda> že by mezi těmi dvěma :-D

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 20:50 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

jersey> Tak já teda navrhuji.Co takhle milostné radovánky. :-))

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 20:41 ® jersey
jersey

Jen toliko: podepíšu klidně vše, co napsal Regulus.Je to naprosto přesné konstatování stavu.

Jinak tedy to, co sem píše Patlaloš a Šuli, to je opravdu nářez.Oba absolutně mimo mísu a překroutí úplně vše, co se jim nehodí do krámu.A proto si myslím, že se již ztrapasili zcela dostatečně, tak bychom mohli otevřít jiné téma. :-))

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 20:30 ® sus1 reakce na …

1Mara> Za celej tejden,jo??!!:-))

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 20:03 ® 1Mara reakce na …
1Mara

sus1> těch pět pivínek nikoho nezabije a vždy úklid !!! :-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 19:34 ® sus1 reakce na …

1Mara> To je fakt,když si tam tejden tak u toho i chlastáš,že jo??!:-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 18:38 ® 1Mara reakce na …
1Mara

sus1> Ahoj kééémo no už se mi to parkrát povedlo , a nikomu a ničemu jsem neublížil , ba naopak nezabil rybu, a nerušil přírodu :-) , dle mně to není zas takovej velikej prohřešek , je jiná spát v bivaku od udic 25m.a nebo 3m . A to většinou každej kaprař a sumcař je jak u nás tak v zahraničí .Jiná je i otázka být na rybách den a být v kuse týden . :-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 17:37 ® Patlaloš
Patlaloš

Robur> Cestování,řidič,spá­nek
Rybaření,přípos­lech,spánek

funguje to skvěle.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 17:35 ® Patlaloš reakce na …
Patlaloš

sus1> Co je v tom za výhodu,si děláš srandu…víš jaký je to požitek pěkně si schrupnout někde u vody,pěkně v klidu a na čerstvém vzduchu,balzám na duši.A když se bojíš že tě někdo okrade tak by jsi neměl chodit sám k vodě,je to dost nebezpečné i bez spaní !!!

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 17:19 ® sus1 reakce na …

1Mara> Ty vole??Ty taky spíš??!!:-))

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 16:59 ® sus1

Robur> Sem napsal něco podobného,dřímat v autě,ale to nebylo dost inteligentní.:-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 16:51 ® sus1

Patlaloš> Vysvětli mě jeden rozumnej důvod,proč jde spát k vodě,nahodí pruty atd.Tak když spí,nevnímá okolí.Co mu v tom spaní pomáhá??nebo co v tom vězí za výhodu,že si radši nelehne doma,když je unavenej??!Kromě toho,že se probudí a začne se tam rozkřikovat,že ho někdo okradl?!!

Já osobně jsem nikdy u vody nespal a zároven chytal,už jen proto,že mě někdo okrade( S RS se povětšinou domluvíš,když náhodou přijde)byt by to měla bejt škoda třeba jen za 5 tisíc Kč.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 16:34 ® sus1

Šuli> Já tě osobně přece nic nevnucuju,jen jsem napsal,že se mě to nelíbí,nic víc.Odpověděl jsem zadavateli na otázku ,kterou zde položil.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 16:18 ® Patlaloš
Patlaloš

1Mara> Zabíjet se ryby musí hlavně kapři protože jich je tolik že žerou potravu i dravcům a v neposlední ředě překáží vláčkařům v lovu,bo se jim vrhají na nástrahy a to celým svým tělem.Vím to jak jdu vláčet vždy tak 2–3 trefím . A co je úplně nejhorší,především kapři mohou za to že se chrápe u vody !!!! Hraj jsi na tahu a já jdu pokračovat…

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 16:12 ® Patlaloš reakce na …
Patlaloš

Jak.novi> jako tebe také jsi se zapojil :-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:46 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Šuli> ten ocucá všechno , ale to jsme už někde jinde. :-) Můj názor je radči chrnět než zabýjet ryby .

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:42 ® Šuli reakce na …

1Mara> Kostlína snad nelíbal ne?

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:39 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Šuli> nevím , Vágner to taky tak dělá :-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:38 ® Jak.novi
Jak.novi

Že vás to stále baví.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:37 ® Šuli reakce na …

1Mara> Líbání kapra nemá nic společnýho se sportem,je to spíš úchylka:-))

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:34 ® 1Mara reakce na …
1Mara

džigit> Říkáš i sportovní rybolov tomu že v Ústí na střekově rybáři nespí , aby mohly chytit parmu , dát jí jedenáct ran klackem do hlavy a jít spokojeně domů ? To radči budu chrápat v noci v bivaku u prutů , zareaguji záběr vytáhnu si trofejního kapra ( páááč v pravé poledne je to nepravděpodobné ) foto , pusu a pá .

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:20 ® Patlaloš reakce na …
Patlaloš

Šuli> Začíná to být bůďo,jdu hrát ty šachy a brousit sádroš.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:18 ® Patlaloš reakce na …
Patlaloš

džigit> Pokud si přečtu ohromující příspěvky od vás tak to není moc složité.

Nový seriál Mentalista…vřele doporučuji !!!

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:16 ® Patlaloš
Patlaloš

regulus> Za 1 – Nejde reagovat…to je možné asi ti došli argumenty to se stává.

Za 2 – bojuješ to je jen tvé tvrzení a pokud bojuješ doopravdy tak asi nějak bezzubě jako v tvých příspěvcích..­....pokud vám po tom chcípají ryby,tak by ten boj neměl být tak těžký ale možná se mýlím.

Za 3 – přestali tě plácat po zádech a vzdáváš to neblbni bude sranda.mám, docela výdrž.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:15 ® Šuli

džigit> Napsal jsem „v případě že přiznám pojem sportovní rybaření“ ,z toho je asi patrné že ten pojem neberu.Rybaření je lov,ne sport.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:13 ® džigit

Patlaloš> i Vy Promiňte Pane Sportovní Rybáři /nepište o nepřijetí faktu,když nevíte jak chytám i když Vy budete krom Rybáře zřejmě i Jasnovidec/

reagovat