Vyhledávání
spánek u vody?
1.1.2010 | Ciffik | 61.306 zobrazení | 491 odpovědíZdravím všechny, jaký je váš pohled na rybáře, co si nahodí, dají pruty do pípáků a odeberou se do bivaku spat? (přes večerní a ranní hodiny) a tímto stylem chytají třeba týden…za jakékoliv reakce díky…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 9. ledna 2010 ve 20:40 ® Beer.Beda reakce na …
-
Filoušek( CS )> To mi pověs, jestli když seš v bivaku na lehátku a ve spacáku jestli můžeš bezprostředně po záběru manipulovat s prutem.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 20:28 ® Filoušek( CS )
-
® RedBass Spánek u vody není nic špatného, nevidím důvod zakazovat a odebírat povolenku za to, že nahodím a jdu si lehnout(klidně i do bivaku, pokud mám pípáky a nejsem od prutu daleko)…přesně tak redbass, aspoň někdo chytrý!!!!
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 18:16 ® cercer reakce na …
-
zadar> i já myslim
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 17:39 ®
-
jak myslíš
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 17:36 ® CeP reakce na …
-
zadar> jasne. dosly patrony.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 17:31 ® CeP reakce na …
-
zadar> no a ze jsi mi odpovedel osobkou „napodobne“.. tim to jiste nenapravis…
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 17:26 ® CeP reakce na …
-
zadar> boze ty ses vul.
to uz jsem zde nechtel psat, nemam chut cist celou debatu od posledni navstevy zpetne ale to co jsi predvedl v nekolika poslednich prispevcich mne zkratka ke komentari donutilo.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 17:02 ® mambo
-
Snad musí každý vědět, jestli svým chováním u vody rybě působí nějakou újmu větší než je nezbytně nutné. Pokud i při spánku je v případě záběru schopný rychle reagovat, tak je mi to osobně jedno. Rozhodně neni potřeba rybáře, kteří si u vody schrupnou, házet do jednoho pytle s těmi, co nahodí a zmizí neznámo kam nebo spí a nejsou schopni reagovat na záběr ryby. To musí každý vědět do jaké skupiny patří. Očerňovat ale někoho, když vůbec nevim, jak se chová on, mi přijde neadekvátní. Ruku na srdce, na ryby se chodí krom jiného, aby člověk nějakou rybu chytil a to že ji taháme z vody jí určitě zvláštní potěšení nečiní a jestli u toho předtím někdo spal nebo ne, to je jí podle mě naprosto jedno. Pokud ovšem neplave po rybníce s prutem nad hlavou nebo nemá nástrahu až u řitního otvoru. Kdyby to opravdu s rybama myslel každej jenom dobře, tak by k vodě nechodil s prutama.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 15:03 ®
-
zadar:a ešte jedna vec,týkajúca sa zrovna konkrétnej skupiny rybárov…Ten „chytrolín“ bol u presadenia myšlienky,aby sa na revíroch JM mohol privlastniť za deň len jeden kapor:)
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 14:58 ® reakce na …
-
zadar:Bodaj by bolo takých chytrolínov,ako je Jirka Hrázdil, viac…Chytrolínov,ktorí sa snažia vniesť do starého systému niečo progresívne,chytrolínov,ktorí dobre vedia,čo tu napíšu…Možno keby bolo vo zväze viac takýchto chytrolínov,tak prestaneš na zväz nadávať Osobne proti kaprárom a spánku u vody nič nemám,ak rybár na záber reaguje okamžitým vystrelením z bivaku,ale ver mi,že som sa veľakrát stretol s tým,že „rybári“ ležia nevládne na lehátkach a nezobudil by ich signalizátor zapnutý na maximum… Pretože si aj ja zájdem dvakrát-trikrát do roka na kapre na viac dní,tak ten spánok viem,ako člen RS tolerovať,ale mnohí „kaprári“ si to mýlia s dovolenkou v kempe…Na slovensku sa minulý rok urobilo pár celoplošných kontrol RS a polície, zrovna na týchto bivakujúcich rybárov a nebudem tu radšej dávať tie počty zadržaných povoleniek,zrovna za prehrešky spojené s dlhodobejším lovom… U kaprárov,ako u skupiny zameranej na lov jedného druhu ryby,je najväčší problém obhajovať sa pri porušovaní RŘ ,špecifickými podmienkami spojenými s loveným druhom a vyhľadávaním „medzier“ v BP(tých sa naozaj nájde veľa)…
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 14:23 ® cercer
-
zadar> členská základna s tím nemá co dělat..a s tím spánkem u vody-nepochopil jsi-nejde o druhé rybáře,ty určitě tvůj spánek nijak neruší..pokuď tedy obzvlášť nechrápeš
reagovatale to omezení má spíš za úkol chránit ryby..jako sportovní rybář kaprař bys to měl vědět a podporovat to..jde ti o dobro ryb především,ne?
- Sobota 9. ledna 2010 ve 14:21 ® Beer.Beda reakce na …
-
zadar> Zaplať pánbůh
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 14:20 ®
-
Jinak milí kolegové, v této debatě už jistě k vaší radosti končím, bylo to s váma veselé, ale všechna sranda musí jednou skončit, už mě to nějak přestává bavit.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 14:14 ® reakce na …
-
jersey> Kolego, můžeš mi nějak osvětlit tvoje myšlenkové pochody? Co má společného spánek na rybách s nenažraností, to by mě docela zajímalo.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 14:10 ® jersey reakce na …
-
Zadar: nenažranej každým coulem.Typickej.Měli by jste vy nenažraní lobovat na Svazu, aby vám povolili mít nahozeno i když jste v práci.Protože jeden nikdy neví, kdy mu to zabere.....
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 14:05 ®
-
Tady je velké štěstí, že tito soudruzi nemohou určovat podmínky k lovu a že je členská základna rybářského svazu zastoupena normálními lidmi, protože kdyby se dostali tito k moci, to by bylo lepší se na rybařinu vykašlat. No i když jeden takový chytrolín si moci užívá, jeho přezdívaka je hraji, no s někým takovým bych se u vody setkat nechtěl, naštěstí do končin jeho působnosti nejezdím.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 13:23 ® RedBass
-
Spánek u vody není nic špatného, nevidím důvod zakazovat a odebírat povolenku za to, že nahodím a jdu si lehnout(klidně i do bivaku, pokud mám pípáky a nejsem od prutu daleko)…
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 12:48 ® džigit reakce na …
-
zadar>
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 12:40 ® reakce na …
-
džigit> tobě nejde odpovědět, protože to nemá cenu, nadrybáři.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 12:27 ® džigit reakce na …
-
zadar> ty jsi fakt tak natvrdlý,nebo si děláš srandu?!?
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 12:15 ®
-
Teda z vás ta nenávist vůči kaprařům sálá. Co je vám vůbec do toho, jestli někdo na rybách spí, vás tim nějak omezuje páni nadrybáři?
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 9:45 ® jersey reakce na …
-
ok v poho.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 1:48 ® mambo reakce na …
-
jersey> Omlouvám se ti, na tvůj příspěvek jsem reagoval pouze tou první větou, protože mám pocit, že občas to nezvládali i jiní. Ta zbylá část mého příspěvku je reakcí na jiné příspěvky, které se tu vyskytly, neměl jsem na mysli tvé. Měl jsem to v té reakci nějak rozlišit. Ještě jednou se omlouvám za nedorozumění.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 0:50 ® jersey reakce na …
-
mambo: najdi mi tu pasáž, kde někoho urážím. Já se mu omluvím, nemám s tím problém.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 0:46 ® mambo reakce na …
-
jersey> Jak to tak čtu, tak si vůbec nemáte co vyčítat. Tím myslím na jedné straně zastánce spánku na rybách a na straně druhé odpůrce. Bez urážek by to, myslim, taky šlo. Reagovat na něčí názor se snad dá i jiným způsobem.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 0:05 ® jersey
-
Patlaloš: No,nic ve zlým, ale k smíchu,nebo možná spíš k pláči jsi tu ty.Otázky se tu zakládají,aby tu někteří řekli svůj názor,což někteří zvládli,(Regulus džigit apd.) a někteří ne,(sorry, ale tam řadím tebe a toho tvého obhájce).Nechci konfrontaci, protože ty,ani Šuli nejste schopni se bavit o tématu.Nám se nelíbí, že máte nahozeno a při tom spíte v bivaku a vy do toho motáte vláčkáře a vytváříte jakousi nenávist (z naší strany) vůči kaprařům.Ale to je přece zcela mimo mísu a můžeš na to klidně založit novou otázku.Ale ty místo toho meleš nesmysly o tom, jak vláčkaři nemaj rádi kapraře a jak se tu plácaj po zádech a stále něco překrucují.Ať jsem to četl jak chtěl,neviděl jsem tu,že by Regulus, nebo třeba džigit něco překrucoval.Na rozdíl od tebe.Proto tedy i já končím v této diskuzi, neboť je to téma,které jsi podle mě těžce nezvládl a já už jsem vážně dost starej na to,abych se tu s někým hádal.Přeju ti úspěšnej lov a spoustu fajn zážitků u vody a třeba někdy pokecáme na jiné téma a v příjemnějším tónu.
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 ve 22:48 ® Patlaloš
-
jersey> nic nepřekrucuji říkám co si myslím a konstatuji.Už od začátku je mi jasné že nemá cenu něco tu řešit je to ouplně k ničemu.Vlastně ani nevím proč se takové otázky zakládají......co z toho vznikne......jedna strana je přesvědčena o své pravdě a plácají se po zádech a myslí si jak nejsou na výši svými jistě inteligentními názory a v moment kdy se jim přestane plácat po zádech a jsou postaveni před realitu světa hodí záchranné lano v podobě hlášek … mimo mísu,překroutí vše,nemá cenu reagovat atd. prostě hlášky které ve své podstatě nic nedokazují,neupřesňují,jsou zcela mimo diskuzi, je to prostě výkřik sebereflexe který má pomoci dotyčnému překonat tu křivdu která mu byla způsobena.Ostatní se samozřejmě jako jeden muž přidají aby si urvali kousek své slávy.Bohužel vám musím zdělit že je to velice směšné a opravdu jsem se opět pobavil…Děkuji !!!
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 ve 21:12 ® jersey reakce na …
-
Robur:
reagovatjsem to ale hňup! Se mi to ještě nedostalo pod kůži, tak sorry…
- Pátek 8. ledna 2010 ve 21:10 ® sus1
-
jersey> O krmení tady psal regul,to už stačí.
Já myslim,že už to celkově stačí.
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 ve 21:10 ® Robur
-
když se probudíš, tak vypneš příposelch a zapneš pípák. Vy to snad tady nečtete
reagovat