Chytej.cz

spánek u vody? necteno

1.1.2010 | Ciffik | 61.306 zobrazení | 491 odpovědí

Zdravím všechny, jaký je váš pohled na rybáře, co si nahodí, dají pruty do pípáků a odeberou se do bivaku spat? (přes večerní a ranní hodiny) a tímto stylem chytají třeba týden…za jakékoliv reakce díky…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 8. ledna 2010 v 15:11 ® džigit reakce na …

Šuli> promiňte Pane Sportovní Rybáři

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:10 ® Patlaloš reakce na …
Patlaloš

džigit> Víš co je tvůj problém ,že ty nejsi ochoten přijmout fakt že někdo chytá jinak než ty protože jen to je asi správné. Mimochodem jak to sleduji tak tou ostudou budeš spíš ty. Když ti někdo chce brát papíry za něco v čem nemá oporu v BP tak to zcestné není !!!

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:10 ® Šuli reakce na …

regulus> Když budeš okrádat bohatý a chudým dávat tak je to v pořádku a za čas budeš třeba i národní hrdina jako Jánošík.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:08 ®  reakce na …

regulus> Hm.........

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:06 ® regulus
regulus

zadar> buď jsi nečetl, moje předchozí příspěvky nebo to záměrmě přetáčíš, je zcela jasný, že něco jinýho je nasypat kýbl krmení do řeky jako Labe nebo hektarovýho rybníku. Tvoje vysvětlení o tom kdo je a kdo není kaprař je poučné, nicméně to nic nemění na faktu co mi vadí a je mi úplně jedno, jak to budem nazývat.

Šuli> víš co, přečti si co jsem napsal, pořádně a pak můžeš napsat komentář o házení do jednoho pytle.

Patlaloš> na tebe už fakt ani nejde reagovat, mysli si co chceš …
Mimochodem za to omezení vnadění bojuju už asi 10 let, jen stále narážím na přesilu především těch co to dělají, už jsem to tu taky psal, takže po mě nemůžeš chtít, abych měl tento typ rybářů rád.

Dospěl jsem k závěru, že to je tu naprostá ztráta času, za chvíli by jsme si tu mohli psát, proč není tak špatný krást i když je to zákonem zakázaný, protože tam není přesně specifikovaný jakým způsobem je třeba někoho okrást aby to bylo možný klasifikovat jako trestný čin.
Jeden nejmenovaný kolega tu před několika lety napsal, že má dneska povolenku kdejakej vandrák, měl jsem mu to hodně dlouho za zlé, ale bohužel začínám nabývat dojmu, že to tak úplně zcestný tvrzení nebylo … :-((

Toto je můj poslední příspěvek v tomto fóru, nemá to cenu …

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 15:01 ® Patlaloš
Patlaloš

sus1> Co ti vadí na spících pánech u vody u prutů.Jsou lide co si jdou odpočinout k vodě,nahodí pruty a dají si šlofíka......vím vím hrozné měly by je popravit.

Opět ti opakuji nemluv za druhé.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:59 ® Šuli reakce na …

Robur> Vidiš,to je nápad.A v případě že přiznám pojem sportovní rybaření tak v podstatě sportuju a zároveň spim.Zázrak:-)) )

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:57 ® Šuli reakce na …

džigit> Na 47let moc fantazie nemáš když opisuješ, i když né přesně což je úspěch,to co ti někdo napíše předtim. To si nakonec můžem nadávat do blbečků půl dne jak v mateřský.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:56 ® Robur
Robur

se divím, že obhájci spaní ještě nedostli nobelovku:-D , bo je málo aktivních činností, co se takhle dá provozovat. DOcela jsem se zamyslel a napadlo mne jen cestování, ale to musím mít řidiče.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:51 ® džigit reakce na …

Šuli> si běž pro denní dávku a zase se zastav až budeš mít vycházku…

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:51 ® 1Mara
1Mara

No vidíte a pak že vláčkaři nechrápou :-)) )

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:49 ® Šuli reakce na …

sus1> Pokud jsem dobře četl tak tady žádnej kaprař do ničeho nerejpal.Tuhle diskuzi začal někdo komu to vadí (zřejmě vláčkař),nejvíc pohoršeni se opět cítí ortodoxní vláčkaři,a nejvíc do toho rejou opět oni. Já si budu chytat jak mě to vyhovuje,podstupuju určité riziko,ale vědomě a následky jsem ochoten si za to nést.Nechápu proto proč mi tady někdo vnucuje nějakou jeho domělou pravdu.

Pokud někoho u vody omezuju tak může přijít a říct to,nějak se domluvíme,jsme li­di.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:46 ®  reakce na …

Šuli> Hezký

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:46 ® PetrC

Je to normální, je to přirozené, ale když to na někoho přijde…

Hele, také už vás někdy probudil u vody soused rybář s tím, že děsně chrápete a de facto mu znemožňujete výkon rybářského práva? Mě ano, ale když jsem mu vysvětlit, že jsem vysílený přívlačí, tak to pochopil a nechal mě spát.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:40 ® sus1

Šuli> Poslední co k tomu píšu je,že se mě to nelíbí,když spí někdo u prutů a má nahozeno ,i když to nikde neni přesně napsaný,přesto s tim nesouhlasim. Jen ten kdo chce nějak podvádět,těžit z toho,vždycky si nějakou záminku najde(nejen v rybařině) a bude stále argumentovat,do něčeho rejpat.Bohužel to už u některých lidí nejde změnit.

V jednom s tebou souhlasim,když spí,lépe se krade.:-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:37 ® Šuli reakce na …

džigit> Čas na léky.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:36 ® džigit reakce na …

sus1> souhlas

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:35 ® Šuli reakce na …

zadar> Nemá cenu to vysvětlovat někomu kdo háže do jednoho pytle každýho kdo si u vody rozdělá křesílko.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:35 ® džigit

Pokud jste se VY,kteří se tady zastávají spánku na rybách sami nazvali KAPRAŘI,tak Vás nemám rád ani já.A to jsem rybáře nikdy neškatulkoval,začal jsem s tím až teď u VÁS :-(( Ostatní rybáři chodící posedět u prutů prominou.Níž je příspěvek jednoho nerybáře a takových najdete na netu dost a dost.Lidí,kteří nemají rádi rybáře je obecně dost,bohužel to způsobujete i VY výše jmenovaní!!! Viz mnoho revírů kam se chodí lidi koupat a rekreovat.Pruty ve stojanech,borci chrápající v bivaku-to SERE i mně-nehledě na to,že tady rozebíráte "detail " o manioulaci s pruty bez prodlení,mohli bychom také polemizovat o vyhrazování míst k lovu.Neberete ohled na nikoho než sebe samy!!!Ač sám rybář nesnáším tohle chování a když mi jeden takovej dement napadl matku,že mu plaší ryby a snad by mu mohla i něco ukrást-ovšem až po delší době koupání a sušení se matky na břehu-měl štestí,že to odnesl jen mokrým oděvem!!! Jste ostudou všech slušných rybářů!!! Když chcete u vody chrápat,nerybař­te!!!Když chcete odcházet na delší dobu od prutů,nerybař­te!!!Vaše výmluvy o neprodlené manipulaci jsou zcestné!!!

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:29 ® Šuli

sus1> A pověz v čem by byl rozdíl kdyby seděli u prutů? Stejně by jsi je musel obejít a chytat dál. Nebo tě štve že tě nepozdravěj a nesložej ti poklonu jako velkému vláčkaři?

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:27 ® 

regulus> V tomto případě chápu tvoje rozhořčení, ale to co popisuješ je spíše záležitostí bobkařů a nebo fídrařů a také plavačkáři toho tam dokáží naházet. Já měl na mysli kapraře, který přijede k vodě na několik dní a snaží se o ulovení trofejního kapra, tam nejde o krmení nějakým šrotem a ani si nemyslím, že by tito kapraři vyhledávali nějakou malou vodu, no i když i malá voda může skrývat překvapení, ale spíše se tam s kapraři nesetkáš. Já chytám kapry hlavně na větších řekách Labe, Vltava, Berounka na přehradách a nebo na velkých vodách. Mojí mávnadou je většinou boiles a někdy použiji i partikl, ale i poměrně velké množství nemůže nic tebou popsaného způsobit na Labi při průtoku 200 kubíků. Jenom tak pro pořádek, spotřebuji tak 1–2 kg boiles za den a na řece Labi, pokud krmím partikl, tak asi tak 20 kg za týden. Třeba na Berounce je toho mnohem méně. A na stojaté vodě pouze boiles.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:25 ® sus1

Šuli> Dej si za nick ,,n" a bude to ok.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:25 ® sus1 reakce na …

Patlaloš> Nevadí mě,že spí u vody,když nemá nahozeno,tak at spí jak chce.Když ho pak někdo třeba okrade,jeho věc,ale když du při řece(vláčka)a narazim na dva spící dědky,tak to je teda paráda.

Za ostatní nemluvim,jen jsem od nich něco slyšel,nic víc.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:23 ® Šuli reakce na …

sus1> To musíš bejt slušně dokopanej.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:20 ® sus1 reakce na …

Šuli> Chytrému napověz,hloupého nakopni.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:18 ® Šuli

sus1> Ve vyhlášce máš někde napsáno že nesmíš spát za jízdy za volantem,nebo ve směrnicích bezpečnosti práce že nemůžeš v průběhu spánku dělat na soustruhu? Zkus to,je to zážitek na celej život.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:17 ® Patlaloš
Patlaloš

sus1> Prodlení je prodlení,není to ihnet ani okamžitě ani za hodinu ani za minutu,je to prodlení tudíž neidentifikovatelné časové rozhraní.

Pokud by to bylo tak jak ty by si asi chtěl tak by o papíry měly přijít všichni,kteří nedrží prut v ruce.

Sice nevím so sem cpeš Ústí ale byl to hodně smutný pokus sebereflexe .

Nikdy nemluv za ostatní v tomto kontextu,vypadá to pak že jsi nejsi moc jistý tím co říkáš.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:13 ® Patlaloš
Patlaloš

regulus> Už to z tebe leze ta nenávist a nezapřeš jí. Když ti to krmení tak vadí,už jsi se někdy pokusil dát nějaký podnět na jeho omezení a to už z RP. Odpovím za tebe.....nedal…ale kecú okolo to asi ano. Líbí se mi jak označuješ kaprařem toho co nahází kýbl šrotu do vody,část tedy na krmítku.Si uvědom že tento borec je dozajista i třeba vláčka,bo chodí možná i vláčet tak si udělejte pořádek ve svých řadách…i tak se to dá říct :-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:12 ® sus1

Patlaloš> No,co tě tady čtu,teda na Ustí,tak bych o tom taky u tebe hodně silně pochyboval a nej já.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 ve 14:09 ® sus1

Neni už to zbytečný štourání – bez prodlení?!:-) neni to hodou ihned,okamžitě??!!

reagovat