Vyhledávání
Která rybářská kniha je top?
31.12.2009 | Poldík | 20.790 zobrazení | 100 odpovědí
Ahoj,za posledních deset let,jsem koupil,nebo dostal několik krásných rybářských knížek,ke kterým se pořád rád vracím,ale zjistil jsem,že přece jen jedna je pro mne tou top. od Jaromíra Říhy 1000+1 rada pro rybáře.Které jsou pro Vás?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 29. září 2012 v 11:26 ® troutkiller reakce na …
-
RH>U mně Tejčka Příběh štiky.To se dá číst pořád.
reagovat - Sobota 29. září 2012 v 1:49 ® RH
-
u mě vítězí Jaroslav Tejčka-Rybářský sport-r.1934. Něco je k pousmání, ale z mnoha stránek by se mělo vycházet i dnes . Vřele doporučuji hlavně ČRS / MRS A VŠEM ČINOVNÍKŮM. Je to to nejkompletnější dílo k rybačce jaké jsem kdy četl.
reagovat - Pátek 28. září 2012 v 9:25 ® Sterkac
-
Nejlepší je nějaká rybářská kuchařka.
reagovat - Úterý 25. září 2012 v 19:08 ® Neutron reakce na …
-
mladej Boháček> Chtěl bych se Tě zeptat,kolik knih s rybářskou tématikou máš ve sbírce? Nemusí to být přesně, stačí řádově. Díky.
reagovat - Pondělí 24. září 2012 ve 21:51 ® Deaf
-
Další moje srdcovka je od Vlasty broučka-CHYTÁNÍ NADĚJE..krásné čtení a i jsem se docela zasmál.. Jinak jak tu píšete,Říha a jeho 1000+1,stará klasika-no i když…,ale něco se tam najde a pořád to má něco do sebe.
reagovat - Pondělí 24. září 2012 ve 21:37 ® Deaf reakce na …
-
„Na týhle jsem vyrůstal“...... plně s tím souhlasím,jenom s tím,že mám vydání o 10 let starší-nádherná knížka..a moc rád se k ní vracím..
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 15:27 @ mladej Boháček
-
Dost všeobecná otázka. Od krásných knich fotografií Slávy Štochla po kuchařské knihy… Jsem asi už sběratelem knih s rybářskou tématikou a asi toho není mnoho, co vyšlo v češtině, či v slovenštině, co nemám. Ale nedokážu na jednu ukázat prstem…
reagovat - Sobota 22. září 2012 ve 20:53 @ Luděk
-
Spousta rybářských najdete zde: http://www.antikvariat5d.cz/…rstvi_l.aspx?…
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 17:54 ® HaD
-
VÝSLEDKY SOUTĚŽE O NAVIJÁK DAIWA NALEZNETE ZDE. LOSOVAL VČERA RUDA HRUŠÍNSKÝ! http://www.chytej.cz/…luvias-1003/
SOUČASNĚ ZAČÍNÁ SOUTĚŽ DALŠÍ, O STEJNÝ NAVIJÁK. PODROBNOSTI ZDE:http://www.chytej.cz/…a-11-000-kc/
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 16:54 ® kety.vydra
-
Jeden za všechny- „Jak jsem potkal ryby“ od Oty Pavla.
reagovat - Čtvrtek 23. září 2010 v 8:17 ® macek2
-
Chtěl bych si koupit knížku od Lukáše Krásy Kapří Tajemství zajímá mě jak se vám knížka líbí jestli stojí zato si ji koupit ptám se těch co ji májí,dočetl jsem se různých názorů na tuto knihu at už pozitivních třeba od malej Tonci tak i negativních, tak nevím jestli ji koupit nebo ne,poradte.díky.
reagovat - Čtvrtek 16. září 2010 v 15:24 ® Barr
-
To je závazek být vnukem takového velikána.Je to závazek i pro obdivovatele,což jsem já. Závazek samozřejmě radostný.
reagovat - Čtvrtek 16. září 2010 v 10:04 ® IVO
-
Barr> jen pro tvou informaci – na této fotce je můj kamarád Martin Šimek – vnuk ing. Zdeňka Šimka. Martin má v Mostě prodejnu s rybářskými potřebami.
reagovat - Čtvrtek 16. září 2010 v 10:02 ® IVO
-
Na rybách s Rudolfem Hrušínským
reagovat)
- Středa 15. září 2010 v 10:38 ® Barr
-
První lovy jsou fajn.Mě v dětství provázely také knížky od Ivana Nového – Na rybářské stezce,Rybářské toulky – krása.Pak všechno od Zdeňka Šimka.Třeba Chytání pstruhů,lipanů,hlavatek z r.1948 je strhující čtení. Z novějších odborných, knihy polských autorů,včetně Adama Szikory.Kdo se chce dostat k závislosti na Norsku, tak Rainer Korn,Sebastian Rose – Mořský rybolov.Z muškařských ještě Bob Church,Peter Gathercole – má to jiskru!
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 21:58 ® osprey
-
První lovy byly nejúžasnější rybářskou knihou mého dětství. Daly mi rybářsky daleko nejvíc ze všech vlivů, které mě na cestě za rybami poznamenaly. Sám jsem si ten příběh toho malého kluka prožil až když mi bylo dvacet. A neztratilo to nic na své intenzitě.
reagovat - Úterý 14. září 2010 v 16:25 ® petrcech reakce na …
-
- tom → Tak to musím koupit.
- Úterý 14. září 2010 v 15:22 ® -tom- reakce na …
-
tady by to ještě mělo jít
reagovathttp://www.potreby-rybarske.cz/…html,det,972
- Úterý 14. září 2010 ve 13:32 ® petrcech reakce na …
-
- tom → Já to loni sháněl ale nikde jsem to nemohl sehnat.
- Úterý 14. září 2010 ve 12:18 ® -tom-
-
První lovy: Pohunek http://www.rybarska-literatura.cz/prvni-lovy/
Na týhle jsem vyrůstal, mám ještě to vydání z roku 1964
reagovat - Úterý 14. září 2010 ve 12:02 ® Pan mašinka
-
Skvělý je Zápisník šíleného rybáře od Václava Fikara, je to beletrie. U odborných asi záleží, kdo má co rád. Mně so dost líbí přívlačové knihy od Kolendowicze a Fikara, ale i 1000 + 1 rada pro rybáře od Říhy.
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 18:13 ® Jak.novi
-
Instruktáž-Okoun, pruhovaný bandita Beletrie- Zápisník šíleného rybáře
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 15:06 ® malej Tonci
-
pokud jde o odbornou literaturu, nevim teda jak v ostatnich odvetvich rybolovu, ale v kaprarine je na prvnim miste Kapří tajemství Lukáše Krásy! Tato kniha se nezabývá jen lovem kapra jako takovým, ale i anoatomii fyziologii kapra jeho zivotnimi podminkami. Navíc neni psana jen Lukasem , ale i dalsimi prednimi ceskymi i zahranicnimi rybari jakou jsou treba Jarda Tesinsky, Tomas Blazek, dokonce i Jarda Vitek ze zahranici Rick Mommers
reagovat - Pátek 16. července 2010 ve 22:54 ® stump
-
Jako malého kluka mne nadchla knížka Stříbrný lipan od Jaromíra Tomečka, po jejím přečtení jsem začal rybařit. Daleko později se mi dostala do rukou kniha Jiřího Podskalského Chytáme na feeder. Po jejím přečtení jsem si koupil první feederový prut. Dnes jich mám sedm a ujvažuji o dalších.
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 11:55 ® horda
-
1000+1 rada je dobrá kniha, sám jsem ji několikrát přečetl, ale v dnešní době je už velmi zastaralá, ale v začátcích mi hodně pomohla. Jako nej knihu dnes mám Kapří tajemství od LK, dál se mi líbí knihy o feederu od pana Tychlera
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 9:23 ® džigit reakce na …
-
pif> se přidávám,pan Štěpnička má velice dobré „rybí“ knihy
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 9:20 ® Black11
-
Osobně mě zaujala kniha od Milana Tychlera „FEEDER po celý rok .“ Samozřejmě je tato kniha věnovaná pouze feederu.
reagovat - Středa 14. července 2010 ve 13:41 ® pif
- reagovat
- Úterý 13. července 2010 ve 20:23 ®
-
Mě se nejvíce líbí kniha Rybářský sport od J. Tejčky.
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 16:03 ® mekvak
-
Osobně se mi nejvíce líbí knihy Mihulovci a ryby, Rybníkářství a Sumec-životní výzva. Zajímavý by mohl být také Okoun-pruhovaný bandita, kterého jsem zatím nečetl.
reagovat