O vítězi soutěže se nakonec rozhodlo dne 21.9. Pan Hrušínský losoval a vítěze samozřejmě vylosoval. Než si ale povíme, kdo je oním šťastlivcem, který si bude vychutnávat sametový chod Daiwy Luvias, podívejme se na pár údajů o losování.

Za dobu soutěže se v rubrice Z lovu nashromáždilo 351 zápisů, jejichž vkladatelé splnili soutěžní kritéria. 35 z nich mělo na snímcích viditelně umístěné náčiní nebo alespoň logo firem Daiwa či Cormoran a jejich lísteček se proto objevil v osudí (které již tradičně představoval chytejácký kulich) pětkrát.

Celkem se tak sešlo 491 lístků, z nichž jen jeden mohl být vítězným. Byly vytištěny, odděleny  řezačkou a nůžkami, ubytovány v kulichu a pak už jen čekaly na den D.

 

Aby bylo losování anonymnější, byla na lístcích napsána pouze databázová čísla jednotlivých příspěvků. Jednak to urychlilo práci a krom toho to zvýšilo regulérnost losování. Nikdo nevěděl, čí je který lístek - až do okamžiku, kdy byl vytažen z osudí rukou pana Hrušínského a následně dohledán v databázi jeho vkladatel.

 

Pod vylosovaným číslem 323130 se skrývá příspěvek do rubriky Z lovu pocházející od návštěvníka s přezdívkou SKT vložený 12. 8. 2010 v 18:16 h.

 

Následující snímek je jedním ze čtyř, které vítězný příspěvek doprovázejí. V jeho textu to sice není vysloveně uvedeno, ale předpokládám, že se jedná o výherce naší soutěže. Pokud bych se mýlil, prosím o zaslání soukromé zprávy.

 

Blahopřejeme k výhře a doufáme, že vyhraný navijáček bude dlouhá léta k plné spokojenosti sloužit.

 

SOUČASNĚ S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ SPOUŠTÍME DALŠÍ SOUTĚŽ O STEJNÝ NAVIJÁK!

Pokud jste tedy nevyhráli, nevěšte hlavu. Podrobnosti soutěže naleznete zde: http://www.chytej.cz/souteze/42/

 

Za CHYTEJ.cz redaktor M. Horáček - Osprey