Vyhledávání
Jak vést kroužek?
21.12.2009 | MB | 10.181 zobrazení | 63 odpovědíTakže… Je mi 17, rybařím 5 let. Na příští rok mám nabídku na vedení rybářského kroužku. Rád bych ji přijal, rybaření mě baví a myslím si, že jim i mám co předat, zvláště když kroužky u nás nijak extra vedené nejsou… Potřeboval bych ale poradit co zařadit do začátečnického kurzu a v jakém pořadí, do jaké hloubky brát jednotlivé způsoby lovu a jak řešit situaci kdy se mě zeptají na něco z přívlače, na kterou již 3 roky nelovím (lovím na mušku)?:-D Moc díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Pátek 14. května 2010 ve 21:12 ® Cudla
-
obojí je v Rybářských akcích
reagovat - Pátek 14. května 2010 ve 21:10 ® Cudla
-
Voda na Zásadě a návštěva Kozí farmy má tam i chov poníků
reagovat - Pátek 14. května 2010 ve 21:05 ® Cudla
-
Vedu kroužek už řadu let,je fakt že dost dětí je na bacení do kebule.Rodiče aby měli pokoj jim koupí vše jen aby neotravovaly.po obdržení povolenky přestanou chodit,ti co vydrží tak ty to baví a je s nima hned lepší práce .Dělame Zlatou udici i Rybářský tábor.Tam je teprv umění děcka zvládnout.(ddmcv.cz)Dělam to pod hlavičkou Chomutovskýho Domečku
reagovat - Pátek 14. května 2010 ve 20:12 ® osprey reakce na …
-
tucnak11> Z těchto důvodů jsem přestal. Dělal jsem to dost dlouho a kdyby byla děcka taková, jako jsem měl v letech tak 95 – 98, asi bych to dělal dál.
reagovat - Pátek 14. května 2010 v 8:52 ® tucnak11
-
Ja vedu kroužek uš 18 let,a dřyve děcka byli slušnějši,poslouhali,vnimaly všehno,človek rad tam hodil a učil obzvlašč prvniačky,co se jedna pokročilich tak 13–15 letych,kroužek je nebavi kecaji buzeruji,je to banda nevyhovanych smratku,neni kroužek abym poslal 2–3 domu s duvodu přerušovani.Jen ja jich trestam že povolenky dostanou o měsic pozděj,jak tata přyjde a že zaplatil tak musi mit vyřvava tam, dam povolenky jen přyšti rok ogara nevezmu je vyloučen a mam pokoj. Neni to jednoduhe vest kroužek ta zotpovědnost obzvlašč jak jedu s nima vlakem na ryby.
reagovat - Čtvrtek 13. května 2010 ve 22:16 ® HelenaKKK
-
Ahoj, vedu kroužek nově od září. Řešila jsem úplně stejný problém – co kdy učit, jak děti zaujmout. Moc mi pomohly brožurky „Roční rozvrh práce rybářského kroužku.“ a „Metodické pokyny pro vedoucí kroužků dětí a mládeže“. Můžeš si je objednat na ČRS, Sekretariát Rady – přes e-mail. Objednnala jsem je přes naši místní organizaci, jsou tam i další publikace. Medržím se jich striktně, ale jsou pro mě vodítkem. Přeju hodně štěstí. Kdyžtak písni.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 15:47 ® Dawee reakce na …
-
no jak se to vezme. vono spíš děcka radši choděj až když je teplo aby mohli chytat. teďka totiž děláme RŘ vázání háčků, uzlů a teoretickou přípravu na ZU a když zbyde čas tak si pustíme ňákej filmík s rybkama. ale doufamm že až bude teplo že to bude lepší
reagovat - Středa 27. ledna 2010 ve 23:58 ® osprey reakce na …
-
Dawee> Přiznej se – že vy jste je tam chtěli něco naučit?
reagovat - Středa 27. ledna 2010 ve 22:21 ® Piranha
-
Jak vest krouzek?Treba takto
reagovat - Středa 27. ledna 2010 v 16:06 ® tucnak11
-
Vedu 17 let a jisem vpořadku,je to naročne teras jak mam velke děcka tak je to pohoda.
reagovat - Sobota 23. ledna 2010 v 17:46 ® Mary reakce na …
-
Frk> nojo, na tobě ne, a co děti, taky byly vyšetřené?
reagovat - Sobota 23. ledna 2010 v 7:41 ® Dawee
-
no musim říct že po novim roce to de do háje, z 20 dětí nám chodí už jenom 6
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 v 16:04 ® Frk reakce na …
-
Ale ďůlek či boule od hokejky to určo nebude
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 v 15:48 ® Robur
-
Frku, ale na dětech ano
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 v 15:43 ® Frk
-
Vy s tím naděláte.....já to dělal 22 let a žádný následky to na mě nezanechalo. Vážně. I můj psychyatr to tvrdí
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 v 8:08 ® džigit
-
To je vedoucí kroužku,hle jak umí zaujmout
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 v 0:09 ® regulus reakce na …
-
CeP>
CeP>
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 v 0:09 ® Jak.novi
-
CePe jak jen to delas
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:48 ® džigit reakce na …
-
CeP> provokater provokater,provokater,provokater,provokater,provokater,provokater,provokater… No proč tohle nezobrazí…
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:26 ® CeP
-
Jak.novi>
Robur>
džigit>
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 v 17:05 ® Jak.novi reakce na …
-
džigit>
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 v 16:56 ® džigit
-
Ale,že si tu kecáme…
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 v 15:37 ® Jak.novi
-
Jak se vkladaj ty smajly
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 v 11:12 ® HaD reakce na …
-
Robur> ještě že nehraju florbal
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 v 8:44 ® Robur
-
klepu kakofonicky a mimo rytmus, jen ať si hošík zkusí,co to je někoho překřikovat. Cepe, co to je zase za samily, víš jak to tady či jinde bude za chvíli vypadat?
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 v 8:16 ® CeP reakce na …
-
Robur> sadito!
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 v 7:59 ® džigit reakce na …
-
Robur> a ještě ho naučíš hudebce Klepeš mu to jako moravák v rytmu,nebo ho i v tomhle učíš odolnosti a jedeš mimo?
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 v 7:55 ® Robur
-
Cepe, myslel jsem to tak, že to děláš pro radost, od kantořiny jsem utekl a dnes zadarmo trénuju 2*týdně děcka florbal. Dětem na rovinu říkám bít se musí a potutelně se směji. navíc florbal má tu výhodu, že hokejkou si sjednáš autoritu o metr dál než je dosah rukou a tělárnu máme malou… Když florbalkou hodíš, většinou neublížíš . Ale nyní jsem to vychytal. Hráč, který ruší na trenále musí hlasitě zpívat či něco přednášet a já do toho klepu hokejou či míčkem a tvrdím, že nic neslyším.
reagovat - Středa 6. ledna 2010 ve 23:11 ® CeP reakce na …
-
džigit> je to pravda. ja byl dite ulice se vsim vsudy. od baraku jsem to mel k Labi 450m k oblibenymu fleku a taky jsem tam travil spoustu casu.
reagovat - Středa 6. ledna 2010 ve 22:59 ® džigit
-
CeP> a co Ti dnes schází Tu samostatnost Ti nikdo nevezme.Nechci se nikoho dotknout,ale mám teď na mysli některé dotazy,kdy si někteří zdejší chytejáci myslí,že zde dostanou odpověď na „VŠE“ a nějak jim uniká,že u vody to pak bude o vlastní kreativitě,tam to není o poučkách a zaručených receptech…
reagovat