Vyhledávání
Okouni na Orlíku
2.12.2009 | oxiana | 7.347 zobrazení | 44 odpovědí
Můžete mi prosím někdo poradit nějaká místa, kam se dá jet na okouny na VN Orlík?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. prosince 2009 ve 20:26 ® osprey reakce na …
-
lowend> V pohodě. Ono se na Orlíku dost věcí pořád mění.
To moje řeka, na tu je spoleh. Nedávná návštěva jednoho menšího rybího zimoviště – měly tam být dvě kudly – a během deseti minut jsem je zkontroloval. Byly tam co před šesti týdny – plus minus dva metry.
Jo, to je solidnost. Okouni na Orlíku mají k tomuhle daleko.
reagovat - Pátek 4. prosince 2009 ve 2:26 ® lowend reakce na …
-
osprey> to prece byli Tvoji kamaradi
reagovat. Ja to jeste zvazim. Ale ted uz musim do postylky, zitra se jede do Bukova. Brrrrrrrrrrrrrr. Uz ted nesnasim to vstavani.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:54 ® oxiana reakce na …
-
lowend> ja mam zitra taky dovcu a jedu s tebou na Orlik
reagovatLivance se pecou, mnaminkate jsou…Inka se tu olizuje az za usima
- Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:35 ® osprey reakce na …
-
lowend> Proč ne. Každý svého štěstí strůjcem. Ostatně já byl na Orlíku na okounech letos poprvé po hodně dlouhé době.
A nezapomeň se odvděčit za sdílnost i těm, co sem nenapsali vůbec nic
reagovat - Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:29 ® lowend reakce na …
-
oxiana> zejtra beru dovcu a jedu do Bukovske zatoky, jestli se pridas, nevadi…
reagovat - Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 21:35 ® oxiana reakce na …
-
Char> děkuji
reagovat - Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 21:20 ® Char
-
Radit s okounama na orlíku je těžká věc, jsou to mrchy nevděčný s toulavejma botama,kde jsou dnes zástupy zítra neni ani čudla. Zkus skalnatá hluboká místa, zátoky nebo skalní výběžky, najdí místa kde je potěr a v jeho okolí zkoušej woblerka, popa nebo gumu přírodních barev. Za zkoušku by stály místa v okolí hradu Orlík, lodička je velkou víhodou ale dá se zachytat i ze břehu. Přeju pěkné pruhatce.
reagovat - Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 12:57 ® lowend reakce na …
-
osprey> Na Slapech je to vetsinou o zatokach. Nektere z nich ovsem vypadaji tak, ze je to hnus fialovej, modrej, bilej, rezatej, plastovej atd a sem tam plave na hladine sud, asi od oleje. Osobne si myslim, ze na Orliku pripadne Slapech se Te skody s vyzrazenim udela daleko mene nez na malejch vodach. Mne spise zajima, kde se tam da zaparkovat, zda mi tam auto vykradou hned nebo az za hodinu atd. Mimochodem, ta mista urcite casem najdu a pak je sem dam i s GPS pozici a fotkou. Takovej malej Orlikovskej pruvodce pro neznale
reagovat. Orlik mam daleko, tak mi to nevadi a bude to takova mala odmena za sdilnost.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 11:12 ® osprey
-
Pokud je tázající vegeterián, neznamená to, že je jediný, kdo tuto otázku čte. Já sám chodím na Orlík minimálně a oblíbená místa mám na rybu tak chudá, že by to nikomu nestálo za to. Vím ale, kam jezdí chytat někteří kamarádi a provalit jejich fleky na síti – to bych jim udělat nemohl.
Potíž je, že mezi těmi, co opravdu vědí a umí, je nezanedbatelné procento neskutečných masařek. A tím nemyslím lidi, kteří se vezmou tři čtyři okouny na večeři.
reagovat - Čtvrtek 3. prosince 2009 v 0:49 ® oxiana reakce na …
-
lowend> Vypadá to, že si ten Orlík môžeme prejsť celý dookola
reagovatEšte, že máme dosť dovolenky. Dokonca roka by sa nám to mohlo podariť. A ten lilek by sme si veru mohli zas urobiť, mňam.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 0:34 ® lowend reakce na …
-
Ospray: to je na Slapech velice podobne. Ze 3 vychazek jedina trefa do okounu.
reagovat - Čtvrtek 3. prosince 2009 v 0:33 ® lowend reakce na …
-
To ja bych prozradil, kdybych vedel, ale nevim. Nicmene podle vseho, se da chytat i tesne u hraze. Alespon podle zapisu na mrku.
reagovatTakze jsem zase pomohl. Jen pro info tech, kteri se boji o okounky, tazajici je vegetarian , ktery umi vynikajici plneny lilek s brambory a s nivou.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 0:25 ® oxiana reakce na …
-
Děkuji za reakci. Já na Orlíku nikdy nebyl a Orlík je docela velký na to ho celý za den obejít. To že nikdo svá místa neprozradí vím, ale pomůže mi alespoň ve které části Orlíku má smysl to zkusit.
reagovat - Čtvrtek 3. prosince 2009 v 0:01 ® osprey
-
Ale to jde přeci skoro všude. Řekl bych, že spíš bych se pohyboval v dolních dvou třetinách nádrže.
Konkrétní místa nikdo neprozradí a už vůbec ne veřejně. Navíc letos to ti kluci pruhovaní s aktivitou zrovna nepřehánějí.
reagovat