Vyhledávání
Člun na rybaření
25.10.2009 | Jezinka | 64.672 zobrazení | 309 odpovědíRady pro toho, kdo si chce koupit člun, zkušenosti rybářů různými druhy člunů a motorů.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 18. prosince 2009 v 0:28 ® džigit
-
Tady ještě jeden odkaz http://www.lodniobchod.cz/…r-4-set.html Myslím,že tady i poradí.Všem šťastnou ruku při výběru
reagovat - Pátek 18. prosince 2009 v 0:15 ® džigit
-
LuboO> Já mám tohle http://www.vodacke-centrum.cz/…__v_cen.html?… Když jsem kupoval,prolítl jsem net a byly tam i upravené,používané s motorem.Sem tam najdeš na Aukru použité.Jenže pevnost je podmíněna silnějším materiálem a počtem komor,tím pádem je i těžší.Ale stabilita tam teda je.Letos s náma byl na Dunajci 140kg absolutní neplavec,který má panický strach z tekoucí vody pod ním a byl v pohodě.Dokonce se hýbal a fotil
reagovat - Pátek 18. prosince 2009 v 0:13 ® LuboO reakce na …
-
džigit> uz som ho nasiel
reagovat - Pátek 18. prosince 2009 v 0:08 ® džigit reakce na …
-
Fugas> myslím,že s tím musíš počítat u každého gumáku.Ty dražší maj dvě vrstvy a mezi nima tkaninu.
reagovat - Pátek 18. prosince 2009 v 0:05 ® LuboO reakce na …
-
džigit> to Colorado, to si uz spominal tu, ktore to je? Hod nejaky link.
reagovat - Pátek 18. prosince 2009 v 0:04 ® džigit
-
LuboO>Pouze letmé.Prodal jsem raft a koukal po něčem takovém.Při porovnání-pohled a omak,mně tento přijde pevnější než Sevylor.Ten je z něčeho podobného jako pevnější fólie na zahradní bazén,za vše hovoří váha.A tak to asi ani nepůjde nafouknout „natvrdo“,čímž nedocílíš požadované pevnosti.Když jsem zkoušel kamarádův podobný,připadal jsem si jako na pevnějším lehátku :-/ Já nakonec,za přispění kamaráda koupil Colorado a bylo po výběru
reagovatNedej na prodejce bez osobní zkušenosti.Nakecaj hodně,aby prodali
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 23:43 ® LuboO reakce na …
-
džigit> no to tiez vyzera zaujimavo, aj cenovo, limit okolo 300 €, len ma desi hrubka toho materialu – 0,76mm, ale na druhej strane sa mi paci pevna podlaha. Mas s nim skusenosti?
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 23:37 ® džigit
-
LuboO> a ten cenový je kolik?Ve stejné relaci jsou i jiné.Pro porovnání http://www.milobrno.cz/…set-new-2008 Je zima,máš čas…
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 23:21 ® LuboO reakce na …
-
džigit> problem je v tom, ze potrebujem, resp. chcel by som nieco skladne a mam cenovy limit. Samozrejme tvoje pripomienky akceptujem, ale bohuzial cena a skladnost je v tomto pripade prioritna. Pokial mi nepovies, ze je to uplna sracka, tak by som asi do toho isiel.
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 22:19 ® Fugas
-
o fishuntru jsem taky uvažoval, ale mám strach že ho při přívlači píchnu.
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 21:16 ® džigit
-
LuboO> spíš na to hledím jako praktik.Na vodu jezdím od 13 let a za tu dobu už jsem použil na plavení vše možné,navíc jsem se od úplných začátků prostorově i váhově dosti zvýraznil.Taky už jsem se plavil s různými „odborníky“ s nulovýma zkušenostma a nulovou stabilitou.Taky už mám za sebou i „let vrtulníkem“ z vody a pár zachráněných.Vždy si z toho beru nějaké ponaučení a míru budoucího rizika se snažím omezit
reagovatVždy si říkám,co mě může na daném plavidle potkat.Proto volím spíše stabilnější a pevnější plavidla.Tebou vybrané považuji spíše za „kvalitnější hračku“ a sezónní záležitost.Sedíš skoro na dně/větší šance na mokrý oděv a cajk/,materiál lodě je spíše pevnější PVC/větší možnost poškození rybářským náčiním/,výstup na břeh asi taky bude docela sranda.Rybaření spíše v sedě a na klidné hladině.Sečti + a – ,porovnej s tím,jak dlouho Ti to vystačí.Raději osobně vyzkoušej!!! Tohle se pak bude špatně prodávat. Toť všeobecně,osobně zkušenost s tímto nemám.Podobný má kamarád,ale myslím,že ho použil tak třikrát.Sice na něm sjel i Moravici,ale promočený a nas…ý,kvůli stabilitě/nemohli udržet směr/ a ponoru,teda nosnosti-360kg.Byli na tom dva okolo 80kg a 65kg :-/
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 20:56 ® LuboO reakce na …
-
džigit> pozeram, ze ty si skuseny clnkista, co mi povies k tomuto clnu? Chcem to na privlac na vodach do 50 ha, nejake to blbnutie s deckami na kludnej rieke, pripadne na okukovanie nahotiniek pozdlz pobrezia na mori (max. do 50 m od brehu).
http://www.slaviaryby.sk/index.php?…
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 v 16:30 ® džigit reakce na …
-
Fugas> To máš pravdu,doladíš dle potřeby.Já viděl na dodávce lamino střešní box,ale jak ho sundal a dodal nějaké drobnosti,šup s tím na vodu.To byla paráda.Jenže to nemůžu nikde najít.Mám VW Multivan a to by se mi šiklo
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 v 16:13 ® Fugas reakce na …
-
džigit> ale prd, žádný repe. Na jachtu jsem se ještě nezmoh, mam jen prastarou sportovní plachetničku
reagovat. Nehledám žádnej luxus. Ta samodomo vypadá slušně a laminát by se dal i tunit.
- Čtvrtek 17. prosince 2009 v 15:31 ® džigit reakce na …
-
Fugas> taď jsem kouknul na Tvůj profil.Ty to potřebuješ i jako repre.K jachtě asi to samodomo nee.Ale ta druhá vypadá moc dobře.To co jsi nadhodil,nemá nic na sezení/musíš dokoupit/ nic na uložení věcí/to taky nějak musíš řešit/.Určitě by nebylo vhodné sedět na dně s batohem na zádech
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 v 15:22 ® džigit
-
Fugas> Já Ti neradil Colorado,to mám já protože jiné mi nedovolí domácí cenzor.Proto jsem psal,ať pořádně rozhoduješ,protože pokud vybereš speciál,nepoužiješ už na nic jiného.Což já v případě Colorada ještě nějak můžu.Mrkni na http://www.aukro.cz/…32_clun.html a nebo v ůvodu tam je i samodomo kousek http://www.aukro.cz/…e_lodka.html Snad něco vybereš.
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 v 15:14 ® Fugas reakce na …
-
džigit> Colorado vypadá velice dobře a dovedu si ho představit i na ryby. Ale to je na mě moc, mam strop 10000, ale raději bych klidně něco z bazaru či aukce za 5tis
reagovat. Budu to používat jen na přívlač(sám) a na dopravu k bóji s plachetnicí.
- Čtvrtek 17. prosince 2009 v 15:03 ® džigit
-
Fugas> Pokud používáš v létě,kdy je teplo a jdeš po okounech asi by stačilo i to.Odpověz si na otázky-specializace na určitý druh lovu,období,doprava k místu použití a cenový strop.Pak ještě-musím mít nový?Já si vybral Colorado na sjíždění a tak mám STOP pro rybářský člun-teď makám na skládací pevné podlaze a nějakých držáků na pruty.Zasáhla vyšší moc/má baba/
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 14:52 ® Fugas reakce na …
-
džigit> hmm, dobrej nápad!
reagovat. Když už nic tak bych ryby a okolní rybáře tim krokoušem aspoň postrašil. Akorát za tu cenu bych už asi měl i hliníkáč.
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 14:41 ® džigit reakce na …
-
Fugas> kup hned dva a vzájemně je spoj vedle sebe nějakým udělátkem tak,ať z toho můžeš chytat.Hned máš hooooooooodně nebezpečný katamarán
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 14:38 ® Fugas reakce na …
-
džigit> a nemáš zkušenost s opravdovým rybářským kajakem? http://www.bicsportkayaks.com/…tion,47.html
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 14:33 ® Fugas
-
nebo zkusím tohle, aspoň ze mě půjde strach a můžu se vydat i na divokou vodu
reagovathttp://www.boatpark.cz/…-kayak-z150/
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 14:14 ® džigit
-
Fugas> Nevím.Mám něco odježděno na řekách/kanoe,různé gumáky a raft/a o stabilitě si myslím něco vím.Katamaránový profil je sice stabilnější,ale v každém případě doporučuji osobně vyzkoušet!!!Ať nespláčeš nad výdělkem,pak už se toho nezbavíš…Ono 95 na tohle není nejmíň.
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 13:46 ® Fugas reakce na …
-
džigit> podle fotky dna to vypadá že by to mohlo být stabilní. Má to katamaránovitej profil. Já to chci na okouní přívlač podél břehu a v zátokách. Jinak mám 95kg, to by mělo stačit
reagovat.
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 13:25 ® džigit
-
Fugas> já nevím,ale nechysstat se do vln,to jde?Jak to vyřešíš na větší vodní ploše,když přijde velký vítr?Tohle je tak kolem břehu.A ještě něco,kolik vážíš?Při udávané nosnosti to asi stabilní moc nebude.Možná na přemístění,ale na rybolov?!? :-/ Viděl jsem letos v Pasohlávkách dva rybáře,kterak se vypravili na Rejnoku zdolávat většího kapra/si myslím/ po chvíli musel jeden ven a nakonec neuspěl ani druhý-nedokázal to správně obrátit a začal nabírat vodu.Upálil to a byl rád,že se vrátil vcelku…
reagovat - Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 12:32 ® Fugas
-
Tak mi ukradli loďku a hledám náhradu. Musí to být lehké, snadno transportovatelné a relativně levné. Zatím je favoritem člun Sportyak – http://www.boatpark.cz/…elena-z2021/
Vím že je to prcek, ale chci jezdit sám a do extrémních vln se nechystám ( i když trocha adrenalinu neuškodí
reagovat). Máte s ním někdo zkušenosti? Do levného nafukováku jít nechci.
- Sobota 31. října 2009 ve 23:26 ® Beer.Beda reakce na …
-
džigit> Tak stím nemám zkušenost.
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 23:19 ® džigit
-
Jezinka> pokud máš ještě zájem,je na i-bazaru docela slušná nabídka solidních gumáků/i nových/
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 23:17 ® džigit reakce na …
-
Beer.Beda> máš to v poště
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 23:11 ® Beer.Beda
-
džigit> Jak to myslíš s tou cihelnou.Country dobrý cihelna nic moc.
reagovat