Vyhledávání
Člun na rybaření
25.10.2009 | Jezinka | 64.672 zobrazení | 309 odpovědí
Rady pro toho, kdo si chce koupit člun, zkušenosti rybářů různými druhy člunů a motorů.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 31. října 2009 ve 23:00 ® džigit reakce na …
-
Beer.Beda> No to už bude asi přijatelnější to Komando.Já opět koupil letos raft,tak prej mám použít ten-říká žena.Jinak zdravím Protivín/Country cihelna/
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 22:54 ® Beer.Beda reakce na …
-
džigit> 27 a nějaký drobný.před půl rokem.Teď je cena i okolo 25 000 někde i méně.Já to měl za jinou cenu.
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 22:52 ® Beer.Beda reakce na …
-
mckvak8> Foto vyfouknutého nemám, ale jsou to dva jakési pytle.v jednom jsou podlážky a ve druhém je ten zbytek.Mám to na verandě a mamině už to nějak nevadí.Přeci to nebudu mít na půdě aby mi to rozjeli myši.
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 22:50 ® džigit reakce na …
-
Beer.Beda> určitě kvalita,ale to je tak 25000,nebo se pletu
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 22:48 ® ART reakce na …
-
Beer.Beda> kde ho skladuješ? Fugas: jestli myslíš Orlas tak jo. Vláčim z něj uplně vpohodě. Si zvykneš Digit: Zdolávání neni problém,je to to nejjednoduší. První plavba byla divná protože sedíš na úrovni hladiny, ale dá se na to zvyknout.
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 22:31 ® Beer.Beda
-
Já se tedy přidám s mým favoritem.Říkám je to prostě bomba.
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 22:18 ® Fugas reakce na …
-
mckvak8> z toho huntera už bych měl malinko strach, na zavážku asi dobrý, na přívlač nevím..? Ale možná alternativa na použití párkrát do roka to je! Asi brázdíš taky stejnou vodu, jestli se nepletu
reagovat.
- Sobota 31. října 2009 ve 22:10 ® Fugas reakce na …
-
Alf> ta loď je mi nějaká povědomá, možná jsme se loni minuli kousek proti proudu na druhé straně
reagovat. Každopádně Zodiak je na mě moc peněz, mám na přehradě loďku, bohužel hůře transportovatelnou a neustále koketuju s myšlenkou mít něco co vezmu i jinam. Asi jednou skončím u belly boutu. Jinak hezká fotka, letos jsem se tam taky moc nedostal…
- Sobota 31. října 2009 ve 21:24 ® džigit
-
mckvak8> no já to beru z pozice metrákového chlapa,nedovedu si představit zdolávání ryb. Ale že je Tě tam taky dost PLNO
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 21:17 ® ART reakce na …
-
džigit> Je lehkej (sbalíš do batohu a jdeš), je skladnej(složíš ho, že nepřekáží). Teď k plavebním vlastnostem. Jak jsem řek je lehkej takže se nenadřež při veslování, krásně pohyblivej (rychle zatáčí), s překvapením má silnou podlážku. A jeho největší výhoda je CENA. Každý tady hází čluny za 20tis. Myslíte si že si je všichni budem kupovat čluny za takovou pálku? No nebudem.
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 20:18 ® džigit reakce na …
-
mckvak8>nevím,nevím. Zkus nám ty vlastnosti popsat.Pokud to jsou nějaké kladné,určitě nabudu sám,koho to bude zajímat.Bez urážky-tohle spíš vypadá na přefouknutý dětský bazén
reagovat - Sobota 31. října 2009 v 17:49 ® ART
-
Tak já už sezonu používám fishhuntera 250. Docela mě překvapil svými vlastnostmi. Člun je pro dva dle manuálu, ale sotva se tam vejdu sám s veškerým cajkem. Motor ještě k němu nemám, ale jak je lehkej tak se při veslování se ani moc nenadřu.
reagovat - Pátek 30. října 2009 ve 20:38 ® Alf reakce na …
-
Fugas> No abych byl přesnější, tak jsem tuhle vodu brázdil hlavně loni. Letos jsem na ryby neměl tolik času. Ten člun stál cca. 25tis. Je to docela drahá sranda, i když ze zodiacu jeden z nejlevnějších. Ale nemám možnost mít doma loďku a ani jak ji vozit. Tohle hodím do kufru, nafouknutý a připravený je za 10 minut. Nechá se z něj vláčet ve dvou. Benzíňák na fotce je půjčený, já sám mám minnkotu. Ale na velkou vodu je benzín rozhodně lepší. Na příští rok plánuju nákup pontoon boatu. Sice bych raději belly, ale ze zdravotních důvodů se nemůžu máčet celý den ve vodě a tohle je rozumná alternativa. A navíc to u nás asi nikdo nemá
reagovat - Pátek 30. října 2009 v 11:43 ® Fugas reakce na …
-
Alf> koukám že brázdíme stejné vody
reagovat. Kolik takovej člunek stojí, bez motoru?
- Pátek 30. října 2009 v 10:37 ® Alf
-
Já brázdím vody se zodiacem. Skladný, lehký, přenosný, stabilní, prostě dobrý. A co se týče bezpečnosti, tak vysoce převyšuje pramici. Kdo zažil pořádný vlnobití na jednom i druhém, tak ví o čem mluvím.
reagovat - Čtvrtek 29. října 2009 v 9:24 ® džigit
-
pjarmil> dobrá volba.Levnější,ovšem velmi kvalitní verze Zodiacu stejné kategorie
reagovat - Čtvrtek 29. října 2009 v 9:03 ® džigit
-
Jezinka> asi jsi ten dotaz myslela jinak,ale ber tu předešlou reakci jako doplňující info-pokud se týče přesné odpovědi,rozdíl v tuhosti tu nějaký bude a to nejen při zdolávání ryby
reagovatTohle by Ti přesně zodpověděli na www.lodniobchod.cz
- Čtvrtek 29. října 2009 v 8:48 ® džigit reakce na …
-
Jezinka> už jen při plavbě je to velký rozdíl.Ať je to byť ten jen levnější typ pevné podlahy. Nevím jakej máš „gumák“, ale jen pro příklad. Jezdím na raftu Colorado a vím,žeˇať foukáš jak chceš,vždy ta podlaha bude reagovat tak,jako by si chodila po nafukovacím lehátku,byť položeném na pevném podkladu. Jednou jsem však vyzkoušel dělanou skládací dřevěnou podlahu položenou v raftu a rozdíl byl neskutečný.Váha se rozloží a nepropadají se Ti nohy při došlapu.V létě byl takový upravený raft i se zrcadlem a spalovacím motorem na nějakém"e-bazaru" za cca 12 000,–
reagovat - Čtvrtek 29. října 2009 v 8:09 ® Fugas reakce na …
-
džigit> dík, myslel jsem si to.
reagovat - Středa 28. října 2009 ve 23:23 ® pjarmil
-
Jezinka> kdybych mel penize tak bych asi volil komado 280. pouziva ho i francouzska armada.. mel jsem moznost si ten clun prohlednout a nema chybu.. akorat ta cena j asi 17000.-
reagovat - Středa 28. října 2009 ve 21:42 ® cercer reakce na …
-
Jezinka> bohužel neskutečnej!!
reagovat - Středa 28. října 2009 ve 20:45 ® Jezinka reakce na …
-
Do švédska se mi s vozejkem nechce, myslim, že je i dražší trajekt, a nemáme speciál na loď jen obyč vozejk. Mě ten nafukovák přijde elegantní, ve dvou se do kombika vejdem i s člunem a motorem. Zajímalo by mě jestli je mezi člunem s pevnou podlahou a pevnou lodí velký rozdíl ve stabilitě při zdolávání větších ryb.
reagovat - Středa 28. října 2009 ve 14:23 ® džigit
-
Fugas> jo,viděl jsem to letos v Merkuru u Pasohlávek. Děs Děs Děs Na Laguně se stím trápili.Vyjeli dva a měli co dělat,aby se udrželi. Vratké!!! Max tu 350,ta by už mohla být,ale určitě bych do toho nešel bez předchozí zkoušky na vodě.
reagovat - Středa 28. října 2009 v 10:55 ® Kazan reakce na …
-
Jezinka> Pokud píšeš že máte 3 pevné lodě, co vozík za auto a vozit loď na něm?
reagovat - Středa 28. října 2009 v 9:28 ® Jezinka reakce na …
-
Beer.Beda to je pořád na nás ranec, koukala jsem na bazary a tam se daj koupit okolo 15.000,–. Dá se poznat na první pohled, jestli je k něčemu, nebo může mít i skryté vady…Vim že se ptám jako trubka, ale vždycky jsem jezdila tak max, na matračce Barum, a každá rada, na co se u takovýho člunu koukat, má pro mě cenu.
reagovat - Úterý 27. října 2009 v 1:18 ® ladamaj reakce na …
-
Beer.Beda>zdraví k tomu člunu pořiď si raději něco lepšího než investovat do něčeho co je jen na chvilku.Osobně jsem koupil hondu dá se pořídit v akci i s motorem za velice slušnou cenu.Když budeš chtít vědět víc tak písni na mejlík.-)
reagovat - Pondělí 26. října 2009 ve 20:16 ® Beer.Beda
-
Jezinka> Jsem schopnej ti sehnat toho Zicouše o nějaký 2–3 tisíce levněji, ale pořát je to dost peněz.
reagovat - Pondělí 26. října 2009 v 17:53 ® cercer reakce na …
-
Jezinka> no,dle obsahu rozhovoru s žirafou ten bolebřich moc neřešila
reagovat - Pondělí 26. října 2009 v 16:35 ® vagi reakce na …
-
Jezinka> Tak to jo. Ale ten motor nevím nevím. S elektromotorem můžeš všude, ale ty baterky tahat, to je vopruz.
Jinak pokud se rozhodneš pro elektromotor, ber Minnkotu 40 a výš. Mám jí od Ládi vydry a spokojenost.
http://www.lodniobchod.cz/…innkota.html
reagovat - Pondělí 26. října 2009 v 15:07 ® Jezinka
-
cercer se divíš? Někdo makat musí, když mladá hajá v postýlce s bolebřichem…
reagovat