Vyhledávání
Degustační menu 2009
15.10.2009 | Robur | 9.995 zobrazení | 86 odpovědízdarec, minulý rok jsem zde řešil kulinářksý zážitek a letos to opakujem, páč si nemá cenu k výročí kupovat navzájem kravatu a kytku, ale je lepší na něco rok vzpomínat. Zajímalo by mne co by nějací znalí kuchaři doporučili či naopak zavrhli, minule se jejcih rady osvědčily. Ještě mně možná nabídne něco jiná restaurace, zatím mám tohle. viz. níže
Amouse Bouche
Uzená kachní prsa s tartarem z červené řepy, křenu a zázvoru s pomerančovou redukcí
Ravioly Noir plněné krevetami a koprovým Crčme Fraiche s velute z uzeného lososa
Sorbet Bloody Mary
Steak z mečouna pečený v máslové pěně s tomatovo račím rizotem, cibulovým ragů, dušeným na červeném víně a glazovanou lunetkou
Ganache z bílé a tmavé čokolády s dýňovou omáčkou a liči marinovaným v bílém rumu
MENU III
Amouse Bouche
Terinka z mořské štiky a lososa v mořské řase na dortíku z cukety, jablek a Créme Fraiche
Tuňák Tataki s hráškovým pureé, glazovanou ředkvičkou a kumqaty
Lasagne Bolognese s grilovaným lilkem, bazalkou a gratinované parmazánem Grana Padano
Marinovaný steak z daňka v borůvkách s krustou z jedlých kaštanů a smaženou rýžovou kroketou
Kávová Panna Cotta s vanilkovo-curry zmrzlinou a karamelovým banánem
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Sobota 21. listopadu 2009 v 9:29 ® Robur
-
no a fotky už mám nachystané, ale odcházím na rod. výlet, takže pokračování večer
reagovat - Sobota 21. listopadu 2009 v 9:28 ® Robur
-
takže v 18:30 jsem byli na místě, ujal se nás šatnář a následně číšník dovedl až k našemu stolu, kde bylo prostřeno a nachystán jídelníček
reagovat - Pátek 20. listopadu 2009 ve 22:09 ® Robur
-
tak se to vydařilo, zítra možná udělám referát
reagovat - Pátek 20. listopadu 2009 v 18:09 ® petrcech
-
Robur> Přeju Ti dobrou chuť!
reagovat - Pátek 20. listopadu 2009 ve 14:41 ® hraji reakce na …
-
Tak ti přeji, aby ten salát byl co nejčerstvější, abys netrpěl. A hladový host je špatný host, klidně si ještě něco malého odpoledne dej.
reagovat - Pátek 20. listopadu 2009 ve 14:25 ® Robur
-
já to taky neumí přečíst a u těhcto věcí mne to láká. Vím, že vaří dobře a kvalitně. Když si dám presa paní nadlesní, tak taky teoreticky nevím co to je, ale dopadnout to může všelijak. Nicméně jsem byl teď u zubaře a na rozjezení jsem zblajzl 20dkg rybího salátu, do večera daleko
reagovat - Pátek 20. listopadu 2009 ve 12:59 ® njesek
-
hraji:my si asi dáme někde dobrej guláš s vosmi a uděláme třeba líp
reagovat - Pátek 20. listopadu 2009 ve 12:49 ® hraji reakce na …
-
Robur> tedy po pravdě, neumím některé názvy jídel ani správně přečíst, natož abych si dokázal představit, co to vlastně znamená. Prostě nejsem asi ten správný gurmán. Ale do restaurace se chodím najíst a k tomu má rád jídla, která znám. Takže ti neporadím s výběrem, ale popřeji ti dobrou chuť.
reagovat - Pátek 20. listopadu 2009 ve 12:37 ® Tommy reakce na …
-
Ukaž,že si chlap a ten foťák si prosaď jinak seš mrtvej Homolka,pardon Robur
reagovat - Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 23:35 ® cercer reakce na …
-
Robur> nebuď labuť..buď jak 007…fotit umíš i mobilem,ne??
reagovat - Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 21:58 ® Robur
-
tož v pátek je ten den a mám zakázaný si vzít foťák
reagovat - Středa 4. listopadu 2009 v 18:25 ® Tommy reakce na …
-
Mary> To taky
reagovat - Středa 4. listopadu 2009 ve 13:38 ® Mary reakce na …
-
Tommy> jo, těch sukní
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 ve 13:20 ® Tommy reakce na …
-
Ne,ale selka toho má na sobě víc ¨
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 ve 13:08 ® Mary reakce na …
-
Tommy> už jsi čuchal sedláka bez zápachu?
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 ve 12:56 ® Tommy reakce na …
-
Robur> A to eště musíš hlásit,že tam něco smrdí jako když se odkope selka
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 ve 12:21 ® Robur
-
ty woe, jsem byl v Globusu, zabzdil a utíkal na druhou stranu regálu, aby to nebylo na mě
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 ve 12:06 ® Tommy reakce na …
-
Robur> Tak to si po tom segedínku ještě dneska pěkně prďánkuješ co?
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 10:42 @ suchogryz
-
A už jste ochutnali ruskej SuchoGryz? To jsou sušené ryby. Je to fakt dobrý jak k pivu tak k vínu. Stačí zadat ve vyhledávači SuchoGryz a určitě to někde seženete.
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 8:52 ® Mr.Hyde reakce na …
-
Na západ mě nenachytáš, to bylo tenkrát…, ale něco z toho bych spolknul, asi tu kachničku.
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 8:31 ® Robur
-
jinak v sobotujsem měl též zelíčko, segedínek, doporučuji zkusit nahradit bůček uzeným kuřetem, je to delikátní, jednodušší a bez cholesterolu, akorát jsem už 4 dne pil jablečný moštíček a pak jsem taky mohl celý den, jak jsem rychle snědl, tak jsem rychle vydal
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 8:29 ® Robur
-
něco jako tatarák http://jaknato.centrum.cz/…ar-z-lososa/
ale bacha, ještě je něco podobného jako pochoutka pro psy, ale tartar vykecám jen proto, že už vím z minula, co to je, ostatní odmítám gůglit, bo chci mít radost z překvapení
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 8:23 ® Mary reakce na …
-
Mr.Hyde> Chuť na co??? Jinak na západě
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 8:19 ® Mr.Hyde
-
Gde se můžu stavit, dostal jsem docela chuť???
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 8:11 ® Mary
-
Zdravím, co je to ten ,,tartar,,? Na mě se muší po česku. Jinak souhlasím s Tommem kachnička zelíčko , mohu každý týden,
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 ve 22:52 ® Tommy reakce na …
-
Krásné,krásné,ale jednička vypadá úchvatně
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 ve 21:15 ® Robur
-
na dotaz některých žadatelů, že Tomy, zveřejňuji po úpravě finální verzi, se docela těším a hldeám důlčík na díru na opasek menu č. I
Amouse Bouche
Uzená kachní prsa s tartarem z červené řepy, křenu a zázvoru s pomerančovou redukcí
Ravioly Noir plněné krevetami a koprovým Crčme Fraiche s velute z uzeného lososa
Sorbet Bloody Mary
Steak z mečouna pečený v máslové pěně s tomatovo račím rizotem, cibulovým ragů, dušeným na červeném víně a glazovanou lunetkou
Ganache z bílé a tmavé čokolády s dýňovou omáčkou a liči marinovaným v bílém rumu
MENU III
Amouse Bouche
Terinka z mořské štiky a lososa v mořské řase na dortíku z cukety, jablek a Créme Fraiche
Tuňák Tataki s hráškovým pureé, glazovanou ředkvičkou a kumqaty
Lasagne Bolognese s grilovaným lilkem, bazalkou a gratinované
parmazánem Grana PadanoMarinovaný steak z daňka v borůvkách s krustou z jedlých kaštanů a smaženou rýžovou kroketou
Kávová Panna Cotta s vanilkovo-curry zmrzlinou a karamelovým banánem
reagovat - Pátek 16. října 2009 v 18:10 ® Tommy
-
Tak víš co? se zelím
reagovat - Pátek 16. října 2009 ve 13:14 ® Robur
-
http://www.brabander.cz/…ww/index.php něco najdeš tady
reagovat - Pátek 16. října 2009 ve 12:37 ® 1Mara
-
Robur> Hod sem aspon nějaký foto toho jídla ať mi může z huby týct půlmetrová slina
reagovat