Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.898 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. června 2011 ve 21:50 ® LuboO
- reagovat
- Pondělí 6. června 2011 ve 21:43 ® LuboO
- reagovat
- Pondělí 6. června 2011 v 9:08 ® Axamith
-
Jeden ze života.
reagovat - Neděle 5. června 2011 ve 14:04 ® superweb reakce na …
-
Timber Jack> U hacku co kupuju je napsano „teflon coating“, neboli teflonovy potah..takze asi pravda. Me se na nich libi ze se nelesknou, material je mi fuk.
reagovat - Neděle 5. června 2011 v 10:55 @ Timber Jack
-
Patří to asi sem. Stačí číst propagační kecy výrobců a prodejů rybářského vercaku. …háčky z uhlíkové oceli …teflonové háčky …digitálně frézovaná cívka …centrifugální brzda …nitrodovo-titanové ložiska …digitálně vyvážený
Část jsou naprosté nesmysly resp. skomoleniny (např. ty teflonové háčky jsou ocelové, akorát na povrchu je nanesený teflon…možná). Některé plky jsou o tom, jak je technologicky vybaven výrobce. Kdyby bylo napsáno na chlebu, že byl pečen v peci s digitálně řízenou teplotou, bude ten chleba lepší? Tak proč si myslíte, že naviják s „digitálně frézovanou cívkou“ (blbost, jde o soustružení) je něco extra?
reagovat - Pátek 3. června 2011 v 18:42 ® Robur
-
Lubo, je to pravda?
reagovat - Úterý 31. května 2011 ve 13:25 ® superweb
-
Fidel Castro má proslov na náměstí v Havaně: „A skladám poklonu i stomilionovému Česku..“ Poradce se k němu nakloní a říka: „Ale pane je jich jenom 10 milionů…“ Fidel: „Neser mě, přeci vim kolik rumu jim dovážíme…“
reagovat - Pondělí 30. května 2011 v 11:15 ® regulus
-
Bezdomovec v USA sedí na ulici před Bílým domem a natírá si na chleba hovno. Uvidí ho Obama a říká mu: „Proboha, to snad ne, jak to můžeš jíst, vždyť nejsme země kde by jsme na tom byli tak zle. Podívej tady máš 500 dolarů a jdi se najíst do nějaké luxusní restaurace.“
Bezdomovec v Rusku sedí na Rudém náměstí a natírá si na chleba také hovno Uvidí ho Putin a říká mu: „Proboha to snad nejsme na tom tak zle. Tady máš 100 stravenek ty ti vystačí na celý měsíc. Tak se dobře najez.“
Bezdomovec v Česku sedí na ulici před Strakovkou a natírá si také na chleba hovno. Jde okolo Nečas a když ho vidí tak se zhrozí a povídá mu: „No, no, no ne tak velkou vrstvu, musíš myslet i na zítřek!“
reagovat - Sobota 28. května 2011 ve 20:07 ® Kazan
-
Zloděj vyloupí banku, vezme dva muže jako rukojmí a ptá se prvního: „Viděl jsi mě jak vykrádám banku ?“ Muž odpoví: „Ano“. Zloděj jej okamžitě zastřelí z pistole do hlavy. Potom se ptá druhého muže: „Tys mě taky viděl jak vykrádám banku?“ muž odpoví: „Já ne, ale moje stará tě viděla a řekla to tchýni!“
reagovat - Sobota 28. května 2011 v 11:29 ® fribble
-
Vyloví pán zlatou rybku a proběhne následující dialog: „Nezabíjej mě a pusť mě zpátky, splním ti přání!“ „Dobrá, chtěl bych poslední typ Mercedesu.“ „A budeš platit hotově nebo ho chceš na splátky?“ „Hmm, a ty, rybičko, to budeš chtít jak – na másle nebo na oleji?!“
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 ve 23:00 ® Márty reakce na …
-
ten o baníku a spartě geniální
reagovat - Středa 25. května 2011 ve 20:47 ® regulus
- reagovat
- Pátek 20. května 2011 ve 12:31 ® džigit
-
Vizita v blázinci.
reagovat
Jeden pacienta na pokoji točí mísou a dělá brnnn drrnn.Co děláš,ptá se lékař.Jedu kamionem do Španěl!
Druhý pacient masturbuje.Co děláš,ptá se lékař.
Víš, kolega jezdí často do Španě,tak mu šukám starou!!! - Pátek 20. května 2011 ve 12:27 ® džigit reakce na …
-
olda> hnusná představa!!!
reagovat - Pátek 20. května 2011 v 11:08 ® olda
-
Vize budoucnosti – po roce 2050
Jedu domu vlakem z práce je mi 73 let a o řidičák jsem již přišel jako zdravotně nezpůsobilý.
Poté co mi ve vlaku štípne lístek průvodčí s berlemi vystupuji.
Z lokomotivy, vytahují strojvedoucího na invalidním vozíku.
Procházím nádražní halou, kterou hlídá poloslepý policista podpírán dvěma hluchými kolegy.
Vycházím ven a jdu na tramvaj, řidička žádá cestující,aby jí řekli, kde má zastavit má ztrátu paměti.
Vystupuji a mám hlad,v restauraci mi číšník oznamuje, že jídlo dostanu jakmile se podaří dostat kuchaře z komatu
Objednávám si
které číšník kvůli třesu rukou vylije, než dojde k mému stolu
Chci zaplatit, ale číšník nerozezná stovku od tisícovky!
Jdu domů, tam se mě ptají mé děti ve věku 48 a 50 let, tati, nemohl by jsi nám najít nějakou práci?
Ne děti moje, na to jste ještě příliš mladí a odložím obě protézy.
Pustím který se k naší radosti v plné síle, zdraví a svěžesti dožívá 120 let televizi a sleduji celostátní oslavy narozenin prezidenta Kalouska,
reagovat - Čtvrtek 19. května 2011 v 16:29 ® fribble
-
Letí vrána po lese: „Krá, krá“, najednou narazí do stromu, padne na záda a chvíli leží omráčená, pak se zvedne: „Pi, pi“, „Kuku, kuku“, „Huuuuuu“, … do prdele, jak to bylo???
reagovat - Čtvrtek 19. května 2011 ve 13:44 ® regulus
-
Přijde úředník z berňáku do synagogy za rabínem a říká, mám u vás provést finanční kontrolu, takže co děláte se zbytky svíček?
Rabín: Posbíráme je a pošleme zpátky do továrny na výrobu svíček a oni nám čas od času pošlou jednu bednu svíček zdarma.
Úředník: Ale to by jste měli z toho daru platit daně!!! A co děláte s drobky od rozdávaného chleba pro chudé?
Rabín: posbíráme je a pošleme zpět do pekárny a oni nám čas od času pošlou krabici chleba zdarma.
Úředník: Ale to by jste měli z toho daru platit daně!!! A co děláte z předkožkami z obřízek?
Rabín: posbíráme je a pošleme na finanční úřad a oni nám čas od času pošlou zpátky takového čuráka jako jste vy, pane!
reagovat - Středa 18. května 2011 ve 13:37 ® džigit
-
Všude se chlubil se svou kérkou!
reagovat
Než přišel do basy… - Středa 18. května 2011 ve 12:27 @ Vít Bárta
- reagovat
- Středa 18. května 2011 ve 12:21 @ Vít Bárta
- reagovat
- Středa 18. května 2011 ve 12:16 @ Vít Bárta
- reagovat
- Středa 18. května 2011 v 9:42 ® Robur
-
vynikající sportovní video + emoce stříkají http://hokej.idnes.cz/…kej-2011.asp?…
reagovat - Pondělí 16. května 2011 ve 23:27 ® -tom-
- reagovat
- Neděle 15. května 2011 ve 21:28 ® olda
-
K čertu, i s tímhle středním věkem! Důchod mi nedají, protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají, protože jsem příliš starý…
reagovat - Neděle 15. května 2011 ve 21:27 ® olda
-
Kdyby lidé nebyli tak závistiví, zlí a lakomí,
reagovat
tak by jedna ženská stačila pro celou vesnici… - Pátek 13. května 2011 v 15:36 ® LuboO
- reagovat
- Čtvrtek 12. května 2011 v 18:13 ® LuboO
-
V Bratislavě na letišti vystupuje Oveckin z letadla a říká novinářům: Bůh mě seslal na zem, abych Vám ukázal jak se hraje hokej! Novinář: To se Ti asi něco zdálo, proč by to Jarda dělal?
reagovat - Čtvrtek 12. května 2011 v 18:12 ® LuboO
-
Nema chybu:DDD
reagovat - Úterý 10. května 2011 v 9:02 ® fribble
- reagovat
- Sobota 7. května 2011 ve 21:18 ® skwor
-
reagovat