Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.520 zobrazení | 4.666 odpovědíkdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 18. července 2015 ve 12:54 ® Klobasa reakce na …
-
vasik> zkus to znovu, každý u sebe nenosí lupu
reagovat - Pátek 17. července 2015 v 11:58 ® vasik
-
http://s1.postimg.org/…a3/image.jpg
reagovat - Středa 8. července 2015 v 8:09 ® vasik
-
Muž prichádza nad ránom domov Zrazu TRESK obrovská rana do hlavy… Ked sa preberie, stoji nad ním manželka z valcekom v ruke a plače Prepac miláčik, som zabudla že máš tento týždeň nočné
reagovat - Pondělí 6. července 2015 ve 14:33 ® vasik
-
Arabský přistěhovalec v Torontě přijde k doktorovi a povídá „Cítím se mizerně.“ Doktor ho prohlídne a potom řekne: „Musíte po celý týden čurat a chodit na velkou do kýble a nakonec tam přihoďte mrtvou rybu s trochou shnilého zelí. Dejte si na hlavu ručník a po tři dny výpary inhalujte.“ Arab to udělá, po třech dnech přijde nazpět k doktorovi a říká: „Cítím se skvěle! Co bylo se mnou špatného?“ „Stýskalo se Vám po domově.“
reagovat - Úterý 23. června 2015 ve 12:46 ® DJ
-
K tématu níže
http://rozzlobenci.eu/mix/mix-video?…
reagovat - Čtvrtek 18. června 2015 v 9:14 ® okys
-
Ptá se rybář velmi úspěšného kolegy: „Prosím vás, na co chytáte, že vám tak berou?“ „Na prášky na syfilis.“ Doběhne do lékárny: „Prosím deset balení prášků na syfilis.“ „Že vy jste něco chytil?“ „Právě že zatím ne, ale vím o několika místech, kde to bude tutovka!“
reagovat - Čtvrtek 18. června 2015 v 9:11 ® okys
-
„Opravujete na počkání?“ „Ano. A kolik měsíců si chcete počkat?“
reagovat - Čtvrtek 18. června 2015 v 9:09 ® okys
-
Příjde muž do knihkupectví reklamovat knihu. „Včera jsem si tady koupil knihu Jak se stát milionářem a doma jsem zjistil, že polovina stránek chybí.“ „No a co? Půl mega je vám málo?“
reagovat - Středa 17. června 2015 ve 22:53 ® džigit reakce na …
-
jepice> stalo se. Hlavně nesklouznout total mimo rozumnou mez
reagovat - Středa 17. června 2015 ve 22:38 ® jepice-zruseno reakce na …
-
džigit> Bohužel jsem se nechal vyprovokovat. Jediné, co mě omlouvá (a možná i ostatní diskutující), je snad to, že lidé za svojí hloupost nemohou. Klobasa má pravdu, že děti zatím nemám, ale bojím se, že až je mít budu, tak budou například kvůli barvě pleti terčem podobných žvástů.
reagovat - Úterý 16. června 2015 v 10:38 ® džigit
-
chlapci,nějak jste přehlédli tépma tohoto fóra!!!
reagovat - Úterý 16. června 2015 v 8:37 ® Klobasa reakce na …
-
jepice> Doplnil bych pár detailů. 1.Zřejmě mezi nimi nežiješ a mimo vysokoškolského profesora jich moc neznáš, ani jejich mentalitu a „gramotnost“. 2. Právo je vždy na jejich straně, i když se náhodou ubráníš na rybách proti ožralé, nebo toluénem zfetované tlupě pochybných nemyslících opic. 3. Možná to pochopíš až budeš mít děti, pak si teprve položíš otázku, co je to bát se?, ne o sebe. Nebo otázku, jaký má smysl slušná a řádná výchova svých potomků?
reagovat - Pondělí 15. června 2015 v 6:20 ® vezirek reakce na …
-
Slepému neukážeš, hluchému nenamluvíš, debila nepřesvědčíš.
reagovat - Neděle 14. června 2015 ve 20:11 ® Shrek reakce na …
-
jepice> když bude, tak proč by ne? Ale taky na tuhle diskuzi kašlu, tady to nemá co dělat. Pic…
reagovat - Neděle 14. června 2015 v 19:33 ® Deaf reakce na …
-
Tak pod tohle se klidně podepíšu…akorat jsi mi to vzal z pusy. Také mi nevadí barva pleti, ať je člověk černý, žlutý, zeleny, fialový a já nevím jaký ještě-,,Chovej se tak jak máš a jako většina … " a za mě v poho… Jenže bohužel to tady u nás v Kocourkově takhle nefunguje (spíš naopak) a mě se to nelíbí-tudíž jsem rasista. No a teď už opravdu howgh a domluvil jsem… Nechci a byl bych moc nerad aby se to tu zvrtlo v něco, co rybařinou, s vtipama už vůbec ne… nesouvisí..
reagovat - Neděle 14. června 2015 v 18:35 ® lubo OV reakce na …
-
jepice> nemusí. Musí chtít pracovat a dodržovat základní společenské normy. Což dělá pouze velmi, velmi malé procento z nich. A to je to, co mi a určitě i většině ostatních vadí. Jestli téhle formě říkáš rasismus, tak se k téhle formě klidně hlásím. Ale no nic, je to marný, je to marný, je to marný ......
reagovat - Neděle 14. června 2015 v 15:09 ® jepice-zruseno reakce na …
-
lubo OV> Můžeme tomu říkat klidně nesnášenlivost. Lidé, kteří se odlišují svým vzhledem, musí být nadprůměrně schopní, aby v dnešní České republice vůbec dokázali důstojně žít. Rád bych viděl například Šreka, jak řekne do očí univerzitnímu profesorovi, že je čmoud.
reagovat - Neděle 14. června 2015 ve 12:45 ® lubo OV reakce na …
-
jepice> fakt si napřed prosím tě ujasni, co přesně je rasismus a co nesouhlas s chováním nějaké menšiny. Zbytečně bys ze sebe dělal troubu a to člověk tvé úrovně, přece nemá za potřebí.
reagovat - Neděle 14. června 2015 v 9:57 ® džigit reakce na …
-
jepice> pokud Ti připadá vtipné tu propagovat Mengeleho,tak mi NE!
reagovat - Neděle 14. června 2015 v 9:34 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Shrek> Věřím, že nebude problém, aby tvoje děti dělali v budoucnu poskoky někomu bílému, když si tak budou přát. Moje předchozí „tohle NE“ jsem nenapsal já, ale zdejší cenzor, který zároveň smazal vtipný obrázek (viz. diskuze s adminy). Jestli zde bude fungovat nadále takováto cenzura, budu muset ignorovat celé stránky chytej.
reagovat - Neděle 14. června 2015 v 7:55 ® Shrek reakce na …
-
jepice> pokud toto nejsi ochotný akceptovat, nezbývá Ti nic jiného, než dále tento vtip ignorovat a přehlížet naše veselé poznámky. Jelikož v tuto chvíli jsi i Ty v menšině a my, kterým se ten fór líbí, jsme většina. Nejsem rasista, nevyznávám jen bílou rasu, nevadí mi japonky, mulatky či latinoameričanky
reagovatAle to, co se v dnešní době děje ať už v islámských zemích nebo na cestách z Afriky do Evropy, mě chladným nenechává. Přeci jen mám dvě děti a nerad bych se za pár let koukal, jak nějakému čmoudovi dělají v lepším případě poskoky. Na horší možnosti nechci ani myslet. Ale aby ses, příteli, trochu pobavil a nebylo to tu jen o cikánech, posílám jinej…
- Sobota 13. června 2015 ve 14:36 ® jepice-zruseno reakce na …
-
tohle NE
reagovat - Sobota 13. června 2015 ve 14:10 ® Klobasa reakce na …
-
Deaf> Doktor říkal, že odborně se té nemoci říká šedý zákal
reagovat - Sobota 13. června 2015 ve 13:34 ® Deaf reakce na …
-
Klobasa> To jsi měl ale vlčí mlhu ne?
reagovat - Sobota 13. června 2015 ve 12:25 ® Klobasa
-
Nechápu proč je tady nikdo nemá rád. Jsou to milí hodní a slušní lidé. Dokonce jsem kdysi dávno některé viděl i pracovat
reagovat - Sobota 13. června 2015 v 11:37 ® lubo OV
-
Deaf> velmi, opravdu velmi dobrá a moudrá otázka.
jepice> neber to osobně, ale jsi mimo. Jinak bys věděl, co rasismus je.
reagovat - Pátek 12. června 2015 v 19:23 ® Deaf
-
jepice> Robur> kerob> Je to vtipný, ale bohužel smutně pravdivý… A pro jepice> zkusil jsi někdy bydlet s nimi v těsném sousedství? Taky pecka…! a howgh, domluvil jsem…
reagovat - Pátek 12. června 2015 v 19:04 ® Deaf
-
Robur> Pecka, zasmál jsem se taky…
reagovat - Pátek 12. června 2015 v 15:44 ® kerob
-
Ten vtip je smutnej, protoze ma hodne blizko pravde.
reagovat - Pátek 12. června 2015 ve 12:53 ® Robur
-
jepice> můžeš se zeptat. Odpovídat ti nebudu. ALe smál jsem se dlouho.
reagovat